25.5.14

Coques amb recapte a Kom a casa

Ja sabeu que m'agrada fer tallers de cuina ... ara he canviat d'escenari. 
S'acaba d'obrir un taller de manualitats al C/ Sta Teresa 22 1r de Reus  i  col·laboro fent-hi, de tant en tant un monogràfic de cuina. 
La Sílvia i la Marta són les dues valentes que han posat en marxa el KOM A CASA, dues valentes  que cusen, restauren mobles, fan ganxet, fan polseres, fan ninos, roba i complements per la canalla, bosses texanes... és a dir saben fer de tot. 
Hem començat els monogràfics amb un  de coques amb recapte. En vam fer tres que les van prendre, precuinades,  cap a casa i que van servir pels sopars del dimecres; dues més  amb les que vam fer el tast i uns panadons d'espinacs.

Anem per feina  i us ho explico!

Dimecres 21, un dimecres qualsevol... entro a la feina a les 8, surto a 2/4 de tres, mitja hora per arribar a casa, dinar a corre-cuita i cap al taller, és el primer dia que "treballo" amb elles i no sé que em trobaré... SORPRESA!!!! Tot preparat i apunt per començar, no hi falta detall.  La taula de treball ben parada i presentada i les verdures i demés ingredients com un preciós bouquet que gairebé feia pena de desmuntar.

 A les cinc en punt anem per feina, la massa ha de reposar i créixer, per tant no tenim temps a perdre...
Ambient distès, xerraires tota l'estona, però les mans no paraven d'amassar, tallar verdura, sofregir... 
Una d'albergínia  i carabassó,  una de samfaina i una de recapte, precuites i cap a casa... quin sopar més bo!
 

Els panadons d'espinacs i dues coques inventades amb diferents ingredients  van servir per fer una cloenda  de taller entaulades  i fent allò que ens agrada tant... menjar, beure, xerrar i riure.

 I així de carregades i contentes van marxar cap a casa.



10 comentaris:

  1. Felicitats pel teu taller!!!! Quina bona organització i quina bona mestra!!!!
    Si quan tinguem vacances organitzes un altre....avisam!!!
    Petons i bona setmana, Dolça!!!!
    Olga

    ResponElimina
  2. Felicitats pel taller! Segur que us ho vareu passar molt bé, i les coques tenen una pinta impressionant. Una abraçada maca!

    ResponElimina
  3. Quin goig fan aquestes coques, i també les assistents al taller, que van marxar ben carregades! Enhorabona per aquesta iniciativa. Petons.

    ResponElimina
  4. Fantastic. Tu, es que no pares, pro que be to passas. M' encantan las coques salades i aquets panadpons d' espinacs, tinc que fer-los algún día, se que m' encantarán !!!!!!
    Petonets companya!!!!!

    ResponElimina
  5. Segur que el taller va ser tot un èxit! Només cal veure les cares de satisfacció de l'última foto ;)

    ResponElimina
  6. Ara entenc això que deies dels tallers, Glòria! Però no m'ha quedat clar si tu feies de profe o d'alumna... treballar amb elles? Vol dir que els ho ensenyaves? Petons!

    ResponElimina
  7. "Treballar amb elles" ... amb la Marta i la Sílvia de l Taller KOM A CASA, que són les que ho organitzen i posen el local.
    Jo, la teacher, dels tallers de cuina :-)

    PTNTS
    DOlça

    ResponElimina
  8. en aquest taller hagués gaudit molt, m'agraden tant les coques de recatpe, Ummmm

    ResponElimina
  9. Viendo las caras y las fotos ya se ve claramente que fue un exito de taller.
    Mis felicitaciones
    peto

    ResponElimina

Si sou per aquí i em voleu dir alguna cosa, l'acceptaré de bon grat i sempre serà tinguda en compte.