5.12.12

show cooking... a Tarragona

Dijous de la setmana passada al vespre, primer dia de fred. A les nostres terres acostuma d'anar acompanyat de vent, poques ganes de sortir, tan bé com s'està a casa, calentets, amb roba còmoda i sabatilles... Doncs no! cap a Tarragona, un show cooking m'espera.
 La companyia... immillorable, la Nani, la Glòria i una bona amiga seva de Riudoms, la Judit.
Tres amfitrions: La Magistral, Provisions i Codorniu. La Magistral,  un cafè & snack situat al col·legi d'advocats i farmacèutics de Tarragona; la Maria, la mestressa, una persona amable i treballadora que lluita per tirar el projecte endavant; el lloc, un espai amb classe, de decoració esquisida on des del primer moment et sents com a casa teva. Provisions,  una botiga de menjars on ho podem trobar gairebé tot cuinat i llest per degustar, elaborat per un equip de professionals amb molta experiència fan les  receptes més tradicionals i d'altres més innovadores amb productes naturals lliures d' additius i conservants. Codorniu, no necessita presentació!

Un show cooking on ens van presentar receptes per a Nadal, facils i ingenioses,
  • - Uns aperitius
  • - Amanida de mi-cuit amb vinagre de figues
  • - Amanida de pasta a la llimona amb salmó fumat i ous de llissa
  • - Filet de vedella amb salsa de formatge, quenelle de parmentier i bolets saltejats
  • - Magret d'ànec amc Chutney de mango
  • - Panettone amb crema de xocolata
  • -Gelat de vainilla amb compota de Nadal
 que van ser maridades amb vins de les bodegues Codorniu.
  • Gran Codorniu Vintage2009 Pinot Noir
  • Scala Dei Prior 2008
  • Abadia de Poblet Intramurs 2011
  • Séptima Tardío 
Els plats van ser cuinats amb ingredients "AL POT PETIT HI HA...", BENFUMAT, LA BOELLA, BONCI, DELICIS DE PATO MALVASIA, RAFFA OLIVIER, SANDRO DESSI, SALSA MUI.



11 comentaris:

  1. Sempre m'agrada dir: que bé s'està quan s'està bé. I en aquest cas no es pot dir altre cosa. Glòria, has fet una molt bona crònica. Tot era de molta qualitat. Enhorabona als organitzadors. I a tu per la companyia,
    Nani

    ResponElimina
  2. Au, com vas xalar!!! Quin show més exquisit!!!!
    Petons i....bon pont, Dolça!
    Olga

    ResponElimina
  3. uau, tot això vau tenir temps de fer?
    Ja tocava fer showcookings fora de Barcelona, oi?
    A veure quan també en fan a Sabadell :)

    ResponElimina
  4. Ja us ho passeu bé, ja, aquestes cuineres, amb tot tan bo. Petons des d'aquí.

    ResponElimina
  5. Ooohh tot això em vaig perdre??? És que un dia que fan quelcom a Reus, a Tarragona també...Sort que m'ho expliques!!
    Ptnts

    ResponElimina
  6. Hola Dolça. Y quien no lo pasaría bien en vuestra grata compañía y con esos manjares para saborear. La boca se me ha hecho agua viendo las fotos y leyendo la lista que preparasteis.
    Lo debisteis pasar en grande.
    Que disfrutes también de este fin de semana.
    Saludos

    ResponElimina
  7. Uaaauuuhh!! quina enveja que em feu!!
    Tot fa molt bona pinta!!
    està bé de saber q també es fan coses per aquí, q a vegades sembla que tot passi per Barcelona.
    ptns!!

    ResponElimina
  8. Quin festival, Dolça!! QUina enveja sana, ja tinc ganes de participar en un show cooking d'aquests! Petons

    ResponElimina
  9. Quin goig!! Renoi, Glòria sempre engrescada oi?
    petons,

    ResponElimina
  10. Si que vau treballar!!! i passar-vos-ho bé segur que també!! bones festes!

    ResponElimina

Si sou per aquí i em voleu dir alguna cosa, l'acceptaré de bon grat i sempre serà tinguda en compte.