26.9.10

Petit dolç de compota de poma (17)


Aquest cap de setmana no teniem res especial preparat i hem tingut uns dies esplèndids. Gaudir de la nostra FESTA MAJOR, la Misericòrdia, veure correfocs, seguir al bestiari de Reus, concerts i avui al matí un bon passeig a la vora del mar de la localitat veïna de Salou. Ja no fa aquella calor i per això les postres d'avui ja han estat una mica postres de tardor, amb compota de poma, canyella...




Per fer aquestes llepolies he necessitat:
- un pot d'un quart de quilo de compota de poma, si no la podeu fer a casa i encara sortirà més bo.
- 125ml d'oli d'oliva
- 100g de sucre
- 1 ou
-175g de farina integral
- 1 culleradeta de canyella molta
-1/2 sobre de llevat

Batre el sucre amb l'oli, afegir-hi l'ou i poquet a poquet la farina barrejada amb el llevat i la canyella. Quan tingueu un massa ben espesa afegir-hi la compota de poma.
Posar-ho en motlles, plens fins la meitat. Damunt posar-hi una capa de poma ratllada barrejada amb unes gotes de llimona i espolvorejar-ho amb una miqueta de canyella barrejada amb sucre.

Ho posarem al forn, ja calent a 200º, uns 15 minuts o fins que vegeu que han pujat i estan cuits.

us puc assegurar que han estat unes bones postres de FESTA MAJOR!

18 comentaris:

  1. manzana y canela... puede haber una mezcla mejor??? Para mi gusto no, así que a falta de esas Fiestas me llevaré la receta para disfrutarlos

    Un saludo

    ResponElimina
  2. Glòria, que bo, ha d'estar per llepar-se el dits.
    Una abraçada bonica.

    ResponElimina
  3. Poma i canyella, són una ona parella. Han quedat genials.

    Muas!

    ResponElimina
  4. Però que moooooolta festa major amb aquests dolços!!

    Quin goig de dolços :)))))

    ResponElimina
  5. Que bo! Em sembla que ho provaré de fer per la festa major de Girona,però pensant-ho bé i tenint en compte que encara falta un mes, avançaré la provatura!

    ResponElimina
  6. Boníssim...segur!
    Que n'han sobrat???
    Ptnts

    ResponElimina
  7. Un conjunt perfecte, poma i canyella, ja puc notar el sabor d'aquest dolç, t'han quedat boníssims.
    Petonets

    ResponElimina
  8. quina delicia! són perfectes per esmozar o berenar.
    ptT

    ResponElimina
  9. Ya lo creo que son de fiesta estos bizcochitos!Con esa compota de manzana,el exito estaba asegurado.
    Besets.

    ResponElimina
  10. Quina sort gaudir d'aquestes postres tan dolces i bones en plena festa major... Una recepta original i senzilla, amb un resultat deliciós. I tens raó que al poma i la canyella són gustos de tardor ;)

    ResponElimina
  11. Ja m'imagino el cor tendre d'aquest petit dolç de tardor. Bona elecció per a la Festa Major!

    ResponElimina
  12. Dolça; volía posar un comentari, però t'has adelantat tú.
    Un bon postre de FESTA MAJOR¡¡
    Que vagi de gust Dolça¡¡

    ResponElimina
  13. Quina cosa més deliciosa... i amb canyella MmMmmMMmMM!

    ResponElimina
  14. Unes postres molt tardorenques per celebrar un cap de setmana de Festa Major!!!

    ResponElimina
  15. Unes postres del temps, si senyor! amb una taceta de cafè a la tarda jo en necessito uns quants , però estic a dieta!!!!!!!!!!
    molt petons veïna

    ResponElimina
  16. Quina cosa tan dolceta i graciosa per coronar unes festes majors!
    Gràcies per compartir la recepta!
    Besades

    ResponElimina
  17. quina bona pinta que tenen!

    ara per esmorzar m'anirien perfectes :)

    ResponElimina
  18. Com anell al dit em ve aquesta recepta... així podre donar una magnífica sortida a la compota de poma que em va sobrar d'una recepta que encara está pendent d'escriptura ... i amb perfum de canyella.... me la quedo!!
    una abraçada

    ResponElimina

Si sou per aquí i em voleu dir alguna cosa, l'acceptaré de bon grat i sempre serà tinguda en compte.