2.9.10

Magdalenes de plàtan i avellanes, amb trossets de xocolata. (15)

Aquest any les meves vacances ho han estat de veritat, m'he desconnectat de tot i de tothom, i fins i tot m'he "oblidat" de tots vosaltres durant un mes i mig.
Calia i ho he fet, però ara, em torneu a tenir aquí, amb ganes i desitjant que m'hagueu esperat. Desitjant posar-me al dia de tot allò que m'he perdut i poder seguir compartintamb tots vosaltres les receptes que vaig preparant.
Per començar m'he de posar al dia amb les receptes d'avellanes que vaig prometre una vegada al mes. Així que aquí teniu unes magdalenes força treballades que tenen gustet d'avellana i aroma de plàtan. També en podriem dir muffins , però una, que és tradicional i molt de casa nostra no vol perdre el nom de sempre davant el nom forani.


Necessitem:
  • 4 ous
  • 150 g de sucre
  • 150 g de farina
  • 50 g de mantega
  • 1 plàtan ben madur
  • 50g d'avellanes (de Reus) torrades i picades no massa fines.
  • Xocolata 70% tallada a trossets.
  • oli( si fem servir motlles de silicona)
Preparació

Posem els 4 ous en un cassó juntt amb el sucre sucre i 150 g de farina. Enèrgicament ho batem damunt el foc, baixet, fins aconseguir una massa ben escumosa.
Fonem la mantega i hi barregem el plàtan ben desfet amb una forquilla.
Ho afegim a la massa esponjosa dels ous, el sucre i la farina i ho seguim batent mentre hi afegim les avellanes picades.
S'unten amb oli els motlles de silicona, si són de paper no cal.
Al darrer moment abans de posar-les al forn hi posem per damunt trossets de xocolata 70%.
Omplim els motlles fins la meitat i els posem al forn, ben calent. Baixarem la temperatura a 200º i hi tindrem les magdalenes uns 20 o 25 minuts.

Gràcies per seguir estant aquí!

21 comentaris:

  1. Sembla que aquest estiu et feia falta oblidar coses...Sembla també que han anat bé...Me'n alegro. Les magdalenes tenen un aspecte 10, com les darreres que vas fer. Una pregunta, jo dic "magdalenes" a les que jo faig perquè l'aspecte se li assembla, però de fet aprofito receptes de cocs i queden molt semblants i esponjoses però sense barret...tindrien algún altre nom que desconec?, això meu sí que serien "muffins"?...Una abraçada i bentornada a casa!

    ResponElimina
  2. Hola preciosa, ens agrada molt que hagis fet com nosaltres, i hagis lligat amb un llacet aquestes magdalenes tant fantàstiques. Un petó enorme!

    ResponElimina
  3. Uau!!! Aquestes magdalenes cauen, clar que sí!!! Què bones!!!! I semblen molt i molt fàcils de fer... Me l'apunte!! Per cert, ET TROBÀVEM A FALTAR!!! Salutacions

    ResponElimina
  4. Quins dubtes tan tontus dona, es clar que t'esperem. I amb ganes.

    I ha valgut la pena, quines madalenessssss :)

    ResponElimina
  5. Que bé ja has tornat! Un bon descans per poder fer aquestes magnífiques madalenes!

    ResponElimina
  6. De ben segur que estan boníssimes!!! Me n'alegro que les vacances t'hagin recarregat les piles. Una abraçada!

    ResponElimina
  7. Es diguin com es diguin són magnífiques...molt bona, petonets

    ResponElimina
  8. Quines madalenes més bones, el plàtan i la xocolata combinen molt bé i amb les avellanes, no vegis, per morir-se de gust. Una abraçada

    ResponElimina
  9. Pues que bueno que regresas con ganas y de que manera.
    Unas magdalenas estupendas y ¿sabes? yo tampoco encuentro la diferencia entre el muffin y la magdalena.
    Un beso.

    ResponElimina
  10. Acabem de rebre la postal, moltes gràcies, guapa!!! ^^

    ResponElimina
  11. Hola maca! ja teníem ganes de tornar a gaudir amb les teves receptes amb avellanes (de Reus, of course!). Per començar, aquestes magdalenes pinten sensacional!.
    Una abraçada

    ResponElimina
  12. Està molt bé desconnectar absolutament del tot, així les vacances són reparadires de veritat!
    Aquestes magdalenes amb gustet d'avellana, xocolata i plàtan tenen una pinta deliciosa, ideals per esmorzar o berenar.
    Ja veig que has tornat ben carregada d'energia, eh?

    ResponElimina
  13. Jo també dic magdalenes a tot, encara que diuen que es diferencien dels muffins per la manera de barrejar els ingredients.
    Aquestes teves, molt de la terra amb les avellanes (de Reus, d'on sinó?), han de ser boníssimes, i ja he pres nota.
    Una abraçada

    ResponElimina
  14. Wuau quinq delicia,
    quines magdalenas mes bones i quina pinta¡
    Jo en vui,
    petonets i bon cap de setmana.

    ResponElimina
  15. Ja et trobàvem a faltar! Aquestes magdalenes me las apunto per fer-les ben aviat, tenen un aspecte increible!

    ResponElimina
  16. Que magdalenas mas requetebuenas!!Te ha sentado muy bien el descanso,la espera ha valido la pena.
    Besets.

    ResponElimina
  17. Dolça; ... no estàn gens malament, aquestes magdalenes... per l'ordre que ho expliques; plàtan = un xic tropical, avellanes = un toc patriotic, xocolata = un xic sexual... bona combinació¡¡
    Que vagi de gust Dolça¡¡ :-D

    ResponElimina
  18. Mmmm gustet d' avellana i aroma de plàtan... aixó és una combinació boníssima!

    ResponElimina
  19. magdalenes, magdalenes, res de muffins!
    celebro que t'hagin provat les vacances i tornis amb ganes i, és clar, amb 'vellanes' de reus!
    una abraçada

    ResponElimina
  20. No donc l’abast amb les receptes de magdalenes i que bones ummmmmmm.
    Petons

    ResponElimina

Si sou per aquí i em voleu dir alguna cosa, l'acceptaré de bon grat i sempre serà tinguda en compte.