16.2.10

Braç de pasta de full i cabell d'àngel

Unes postres molt senzilles de fer i que sempre tenen èxit. Tan d'èxit com el que van tenir dissabte passat quan després de la rua de Carnaval, amb un fred que pelava, van fer tots cap a casa a prendre un cacaolat calent amb un trosset d'aquestes postres. Mireu que n'és de senzill de fer! Necessitem:


  • - 1 làmina de pasta de full ( del Lidl)

  • - 1 pot de 400g de cabell d'àngel

  • - piyons i ametlles a làmines.

Estireu una mica la pasta de full i punxeu-la amb una forquilla.


Agafeu el cabell d'àngel i barregeu-lo amb uns quants pinyons i unes quantes ametlles laminades.


Poseu el cabell d'àngel al mig de la pasta de full i tanqueu-lo fent que quedi en forma de braç. Amb un pinzell de silicona que haureu mullat amb una miqueta de cabell d'àngel pinteu el sobre del braç i poseu-hi piyons i ametlles per a decorar.


Ho poseu al forn, ja calent, a 180º una mitja hora o fins que vegeu que està ben daurat.

25 comentaris:

  1. aquestes dolços m'encanten. A la cuina pràcticament no t'hi estàs res i el resultat es boníssim! qui diria que no a un troset amb un cacaolat calent? jo no, això segur.
    pt!

    ResponElimina
  2. Una pinta bonissima...qui pogués agafar-ne un troçet!

    Una salutació,

    ResponElimina
  3. Senzill i mooooolt bo! M'agrada la idea de posar els pinyons i les ametlles a dins, amb el cabell d'àngel. Jo només en poso per fora, però penso que així encara deu quedar més bona ;)
    Segur que després de la rua tothom devia menjar-ne amb delit i no en va sobrar ni una engruna!

    ResponElimina
  4. Que delicia més bona m'agrada molt.
    Patons

    ResponElimina
  5. Caram quina coca més rebona i què fàcil!!!! Crec que tinc tots els ingredients a casa. Potser un dia de la setmana que ve la faig per a l'institut. Quina meravella de coca!!! Salutacions

    ResponElimina
  6. Boníssim a casa aquest postre li diem Bisbalenc, molt bona recepta fàcil i ràpida.

    ResponElimina
  7. Quin joc que dona la pasta fullada del Lidl, oi??? t'ha quedat espectacular!!!
    Petonets

    ResponElimina
  8. Ya lo creo que siempre tiene exito¡¡el cabello de angel esta divino con el hojaldre¡es una combinacion perfecta.
    Besets.

    ResponElimina
  9. Hala, que pasada seguro que estaba riquísimo, besos, pepa.

    ResponElimina
  10. sembla mentida, que amb una elaboració tan senzilla pugui sortir una exquisidesa com aquesta. Em sembla una recepta molt suggerent, en forma de braç, nyam!

    ResponElimina
  11. yo me declaro adicta del hojaldre de LIDL me encanta y con cabello de angel me lo puedo imajinar
    un saludo

    ResponElimina
  12. ...llàstima que no era a la zona...si no n'haguessis tingut una més a berenar..
    Ptnts

    ResponElimina
  13. Tanto me gusta este postre, que tengo un bote de cabello de ángel, los demás ingredientes y me voy la la cocina ahora mismo.
    Un beso

    ResponElimina
  14. Me encanta el hojaldre, el cabello de ángel y los piñones, así que junto debe estar delicioso.

    Un beso

    ResponElimina
  15. Quin reconstituent més efectiu cacaolat i aquest braç amb cabell dàngel i pinyons .... deuria estar bonissim a mi m'encanta el cabell d'angel.

    ptonets

    ResponElimina
  16. Dolça, este brazo tiene que ser una delicia probarlo.
    Me encanta el hojaldre y el cabello de ángel, debe estar exquisito.
    Saludos

    ResponElimina
  17. doncs si que és encill, com a mi m'agrada

    petons

    ResponElimina
  18. Si no cal esmerçar-s'hi per aconseguir un dolç ben bo! Ens n'acabes de fer una demostració! ;)
    Petons!

    ResponElimina
  19. Aquesta és tota un clàssic a casa. M'encata la pasta de full i a mes té mil opcions.
    Que bona deboa estar.
    Muas!

    ResponElimina
  20. Hola Dolça, ya me lo comeria yo tambien junto a un cacaolat caliente que el dissabte si que hizo frio en Reus, ya lo se bien, un saludo.
    JUAN

    ResponElimina
  21. A tots, poca feina i èxit segur = cabell d'àngel i pasta de full, en la forma o presentació que es vulgui!
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  22. Te ha quedado estupendo, qué rico y bien presentado. Un beso muy grande...

    ResponElimina
  23. umm, que bona i que fàcil de fer.. em menjaria un trosset ara mateix

    ResponElimina
  24. Hola guapa,
    QUe bona pinta. Aquesta me l'apunto. Per facileta i resultona.
    Un petó

    ResponElimina

Si sou per aquí i em voleu dir alguna cosa, l'acceptaré de bon grat i sempre serà tinguda en compte.