Gyoza de pollastre @Cuinema6mans


Ganes de cuinar a 6 mans una altra vegada.  Quan li toca triar a la Marta sempre anem cap a receptes orientals, hem fet ramen, hem cuinat amb te matxa... i ara ens toca fer gyozas.

Les meves molt adaptades, tant que fins i tot han estat unes gyoza d'aprofitament... però han agradat a casa... que ja sabeu que n'hi ha un que no vol tastar res que surti del guió.

Vinga som-hi!

  • Necessitem:
  • · 1 paquet de massa per a  gyoza 
  • · 2 pits de pollastre rostit
  • · 150 g de col china
  • · 1 ceba tendra
  • · 2  shiitake i mitja dotzena de camagrocs o trompetes de la mort
  • · 1 cullerada de gingebre fresc acabat de ratllar 
  • · 1 all tendre picat ben petit
  • · 1 cullerada de salsa de soja
  • · 1 cullerada d'oli de sèsam
  • · Oove per fregir-les
  • · Sal i  pebre
  •  

  • Agafem la col i la tallem a juliana ben petita. La posem a coure un parell de minuts al microones, a màxima potència, així evitarem que ens quedi massa dura.
  • Piquem ben petita la ceba tendra , els shiitake i els altres bolets .
  • Esmicolem bé el pollastre.
  • Posem les verdures tallades petites, el pollastre esmicolat, l'all tendre i el gingebre en un bol  i ho barregem bé.

  • Afegim la cullerada de salsa de soja, la cullerada d'oli de sèsam , salpebrem i ho tornem a barrejar.
  • Ara ve la part més entretinguda, i en el meu cas on me n'he sortit més malament: farcim i donem forma a les gyoza.
  • S'agafa una fulla de massa i s'hi posa una cullerada de farciment al mig. Humitegem les vores de la massa amb aigua i les anem plegant, fent pessics,  des d'un cantó fins l'altre.
  • Una vegada les tenim fetes les posem en una paella gran (que tinguem tapa per després fer la part de la cocció al vapor) i les fregim amb una miqueta d'oli, fins que estiguin daurades. Posem una mica d'aigua al fons de la paella, la tapem i deixem que s'acabin de coure, al vapor.  En el meu cas com que el pollastre ja estava cuit hi he posat una mica menys d'aigua i ho he fet coure una miqueta menys de temps que si la carn hagués estat crua, és a dir uns 3-4 minuts enlloc de 7-8.
  • I ara ve el gran sacrilegi que he fet a la recepta, el seu acabat.  Enlloc de fer la salsa per a gyozas per poder-les sucar les he presentat damunt un llit d'arròs fregit amb verduretes i amanit amb salsa de soja. Conec qui se les havia de menjar i si li poso la salsa i els bastonets ni les tasta.  
  • I què voleu que us digui... amb aquest arròs estaven molt bones i el més important...no va remugar ningú!
  • Segur que les receptes de la Marta i l'Olga són més fidels a les gyoza autèntiques... passeu a veure-les:
  •  - Marta Pa de Nous  cuinant GYOZAS a la catalana
  • - La Cuina de l'Olga  cuinant GYOZAS de col i gambes

Comentaris

  1. Aquesta adaptació de gyozas a la catalana és ideal! I es tracta que en mengem tots! I aquest llit d’arròs amb soja li va que ni pintat!!
    Genial repte el #cuinema6mans 👏🏻👏🏻👏🏻 Petons

    ResponSuprimeix
  2. Hola guapa, m'han agradat molt les teves empanadilles o gyozas. Segur que estaven molt bones i gustoses . Amb tots aquets ingredients tan tipicament orientals has aconseguit un gust autentic. petons.

    ResponSuprimeix
  3. M’encanta la teva versió!! I el més important...ha agradat a casa!!!
    Quan repetim????
    Petonets,
    Olga

    ResponSuprimeix
  4. Pues viendo los ingredientes que has usado y la forma en que lo has cocinado solo puedo decir que estarán de miedo. Acompañadas del arroz son una gran tentación

    Petons!!

    ResponSuprimeix

Publica un comentari

Si sou per aquí i em voleu dir alguna cosa, l'acceptaré de bon grat i sempre serà tinguda en compte.

Entrades més llegides