Escopinyes amb gingebre i llimona @CookingTheChef

Nobu Matsuhisa, @Cooking the Chef  del 5 de novembre, la veritat és que quan vaig veure el xef d'aquest mes vaig pensar que acabaria passant, però ves per on, la Verònica Cervera va penjar un índex d'un llibre de receptes i em vaig enamorar d'un pop. Li vaig demanar la recepta i quan l'estava ampliant per llegir-la bé vaig ensopegar amb unes cloïsses amb gingebre i llimona... i res,  només amb el títol m'he aventurat i he fet aquesta recepta, senzilla, bona, fresca... El pop queda pendent ☺

Necessitem:
  • Mig quilo d'escopinyes
  • Sal
  • Llimona
  • Gingebre fresc




Agafem les escopinyes i les posem en aigua fresca i sal una bona estona perquè llencin l'arena que puguin tenir.
En una cassola posem un dit d'aigua amb un polsim de sal, quan bulli hi aboquem les escopinyes, ho deixem un o dos minuts, apaguem el foc i les mantenim tapades fins que s'acabin d'obrir totes.
Ratllem gingebre fresc, al gust, la pell d'una llimona i  fem el suc, això ho aboquem a les escopinyes, ho remenem lleugerament , ho deixem tapat i en un parell de minuts ja ho podem portar a taula.

Segurament la meva manera de fer les escopinyes i com les fa el xef Nobu Matsuhisa poc tenen a veure, però és el que em va suggerir el títol de la recepta i  són ben bones!

Comentaris

  1. Ostres si que es fàcil, a tots ens ha passat una mica el mateix i té moltes receptes de estar a casa, jajja !! Ho testaré, mai se m'ha passat per el cap posar gingebre a les escopinyes, brutal ! Petons.

    ResponElimina
  2. Berberechos, me encantan. Me compro hasta los de lata y sin saber que era una recta de Nobu les pongo siempre genjibre fresco y limón. Es una combinación "10"
    Me guardo tu receta.
    Besos y buen domingo.

    ResponElimina
  3. Aquest ano l'havia vist, sinó segur q la faig, m'encanten tots els ingredients, bona elecció!!

    ResponElimina
  4. Que receta mas sencilla y estupenda, de las que no da pereza hacer en cualquier momento. Me la apunto.
    Felicidades por el reto.
    Besos.

    ResponElimina
  5. A veure si al proper m’hi poso, sinó ja serà l’any vinent!,Aquest tenia la recepta, però em va faltar un ingredient! Aquestes escopinyes tenen molt bona pinta!

    ResponElimina
  6. Sencilla y seguro que deliciosos con ese toque de jengibre. Un besazo.

    ResponElimina
  7. Que bueno que te sirvió! Se ven deliciosos.
    Abrazo,
    Vero

    ResponElimina
  8. Una combinació trencadora! Vaja que no se m´hauria acudit. Ho provaré. Intentaré convèncer als de casa per un nou sabor.

    ResponElimina
  9. A mi em va agafar por al veure la proposta i vaig fer un pas enrere. A veure si per la propera m'animo!
    Aquestes escopinyes han de ser...moooooolt bones!
    Petonets i bona setmana,
    Olga

    ResponElimina
  10. Gingebre i llimona! Una bona combinació, si senyora!! Molt bé! M'agrada la idea de variar una mica el gustet tradicional de les escopinyes :)
    Bona setmana bonica!

    ResponElimina
  11. Una combinació que m'encanta! Senzilla i deliciosa!
    Petons i bona setmana,
    Palmira

    ResponElimina
  12. Rica!!!!!! Una receta sencilla, fresquita y con mucho sabor, por acá va siendo hora de almorzar y yo me voy con la boca abierta!!!!

    feliz semana ;)

    ResponElimina
  13. Veus quina bona idea! em sembla fantàstic i segur que deliciós..enhorabona!!
    ptns

    ResponElimina
  14. A mi ben segur que m'encantarán aquestes escopinyes, son les meves cloïses favorites i el gingebre i la llimona fan un tándem fantàstic, aixi que apuntades!! Bona elecció.
    Petons

    ResponElimina
  15. Hola, te felicito por tu blog. Me encanta el pescado y creo que esta receta es muy buena, especialmente porque existe el jengibre que amo. Definitivamente lo haré. Mientras tanto te sigo así que no pierdo nada. Si pasas por mi lado Yo sería feliz

    ResponElimina
  16. Con limón sí que las he probado, pero no con jengibre, será cuestión de seguir tu receta y darles un toque la próxima vez que las haga

    Petons!!

    ResponElimina
  17. Bon dia, con jengibre nunca las he probado, tomo nota de la idea.
    Petons

    ResponElimina
  18. Hola Gloria. Me encantan los berberechos aunque te diré que hechos así no los he probado pero no me cabe duda de que tienen que estar deliciosos.
    Un abrazo.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Si sou per aquí i em voleu dir alguna cosa, l'acceptaré de bon grat i sempre serà tinguda en compte.

Entrades més llegides