9.7.17

Amanida de préssec a la planxa amb gambes

Només venen de gust amanides, per això cal ser una mica creatiu per no acabar avorrint-nos posant sempre el mateix al plat. I tampoc cal  complicar-nos massa la vida per aconseguir plats bons, saludables i vistosos, com aquest.

Necessitem ( per a dues persones):
  • Unes quantes fulles d'enciam 
  • Dos préssecs de vinya
  • Un parell de grapats de cues de gambes, poden ser congelades
  • OOVE
  • Sal
  • Vinagre de poma o agredolç


 


Agafem l'enciam, el tallem petit i el posem al fons del plat.
Pelem els préssecs a grills i els posem damunt una graella calenta i deixem que es torrin una mica per cada costat i els col·loquem damunt l'enciam.
Mentrestant fem les gambes a la graella i les posem al mig del plat.
En un bol fem una vinagreta posant la mica de préssec que ens ha quedat al voltant del pinyols, oove i vinagre i triturant-ho.
Ho amanim amb aquesta vinagreta, al gust, hi posem una mica de sal gruixuda al damunt les gambes i el préssec i ja ho podem portar a taula.


13 comentaris:

  1. El préssec m'agrada moltíssim a les amanides! Aquesta l'haguessis pogut presentar a Benissanet, a la Fira de l'Auberge!
    De ben segur que te la copiaré.
    Petonets,
    Olga

    ResponElimina
  2. Sóc una amant dels préssecs, i en l'amanida deu quedar mmmmm
    Molt bona amanida, a vegades no calen complicacions!!

    ResponElimina
  3. Els préssecs i les nectarines a la planxa m'encanten! Especialment a les amanides i verdures "verdes" com diu la nena!
    Amb imaginació no hi ha qui es cansi d'amanides plenes de colors i sabors!
    Petons i bona setmana,
    Palmira

    ResponElimina
  4. Malgrat que me agraden molt les fruites en plats salats, no vaig util·litzar molt els pressecs. I aquesta combinació de sabors pinta molt bé. Un petonàs.

    ResponElimina
  5. No seré yo la que diga no a una ensalada, solo hay que seleccionar ingredientes de temporada y un aliño que nos guste para que nos quede estupenda, tal y como tú has hecho. Muy buena.
    Un beso.

    ResponElimina
  6. Jo com a devoradora de préssec et prenc la recepta per aquestes vacances. Genial!

    ResponElimina
  7. Fan de las ensaladas en verano y cuando mas variadas mejor, buena idea poner melocotón en esta ensalada.
    petons

    ResponElimina
  8. Una ensalada muy rica , que viene muy bien besitos

    ResponElimina
  9. El préssec així l'he fet amb conill... la propera serà en una amanida, segur!
    Una abraçada-

    ResponElimina
  10. Sencilla i bona. M' agrada. Jo tambe al estiu, amanides, fruita i tomamta, molt,molt tomata
    Petons

    ResponElimina
  11. Me encantan las ensaladas con frutas pero melocotones no le he puesto aun ,seguro que estara de rexupete , no hay mas que ver las fotos te ha quedado de relujo.
    Bicos mil wapa.

    ResponElimina
  12. Qué delicia por dios!!!
    Me ha encantado toda la combinación!!

    Besos

    ResponElimina
  13. Con pocos ingredientes y de un resultado riquísimo. Soy muy fan de ellas así unido a la pintaza me rindo ante esta ensalada. Bs.

    ResponElimina

Si sou per aquí i em voleu dir alguna cosa, l'acceptaré de bon grat i sempre serà tinguda en compte.