2.12.10

Magdalenes de poma, panses i avellanes (18)


Si us dic que porto uns quants dies intentant fer unes magdalenes diferents i que fins avui, després de tres intents que no es podien menjar no ho he aconseguit, us ho podreu creure? Doncs és veritat, però el resultat ha valgut la pena.
Aquí el teniu :

Per fer-les he necessitat:
-300g de farina  (150 d'integral i 150 de normal)
-200g de sucre
-1 sobre de llevat químic i una culleradeta de bicarbonat
-100g de panses
-50 g d'avellanes de Reus crues una mica picades
- 2 pomes golden
- 1 culleradeta de claus d'olor ben picats
- 1 culleradeta d'essència de vainilla
-125g d'oli
-200g de llet
-2 ous
Barregem tots els ingredients sòlids: farina, sucre, llevat i bicarbonat, panses i avellanes.
Batem la llet, l'oli, els ous, l'essència de vainilla i els claus d'olor.
Ho ajuntem i ho barregem amb cura. Hi afegim les pomes ratllades.
Posem aquesta massa, que és bastant espesa dins dels motlles de paper que haurem posat dins d'uns de silicona per tal que no s'obrin i ajudar a que pugin millor.
Les posarem al forn que ja estarà calent, a 200º uns  20 minuts.

Espero que us agradin!

13 comentaris:

  1. Mmm que ricas, me encantan las magdalenas de manzana para desayunar... y con esas pasas y esas avellanas son irresistibles :)

    Un besito wapi

    ResponElimina
  2. Sí que m'agraden i molt, ha valgut la pena fer els intents, t'han quedat guapíssimes i saps què? m'agrada molt la combinació d'ingredients que has utilitzat!

    ResponElimina
  3. no m'ho puc creure! jo, que no sé gaire de masses, pensava que les magdalenes no eren gaire diferents dels cocs, llevat de la forma, però ja veig que estava equivocat... ara, que l'obstinació va tenir la seva recompensa, eh?

    ResponElimina
  4. I per què no sortien bé? Per la poma i les avellanes?
    Doncs trobo que aquesta tercera versió han de ser boníssimes, la combinació de poma i avellana és de les més bones que conec ;)

    ResponElimina
  5. Mmmmmm que bones!!!!... ara aquests dies de festa per esmorzar o berenar.....
    Petonets

    ResponElimina
  6. Hola,
    Si després de tres intents ho has aconseguit, felicitats! Jo i les magdalenes estem renyades. Encara no he aconseguit unes magdalenes que em convenci la textura, el sabor... Provaré amb aquestes, que a més la combinació de les panses, la poma i les avellanes em sedueix molt. Gràcies!

    ResponElimina
  7. Hola Dolça,
    les magdalenes són unes delícies que el priemr cop que vaig voler fer també se'm van resisitir...i el segon, i el tercer...fins que li trobes el truquet no pares!
    Finlament ho has aconseguit i tenen un aspecte fantàstic!

    ResponElimina
  8. Te han quedado preciosas...ademas de muy buenas!La combinacion de ingredientes es perfecta.
    Besets.

    ResponElimina
  9. Hola Dolça, segur que deuen ser molt bones aquestes magdalenes. La poma, les panses i les avellanes fan una molt bona combinació.
    Fins aviat!
    Elisabet

    ResponElimina
  10. No desesperis Dolça...només són magdalenes...i de poma!!!mmm
    (les vellanes que no faltin!!!)
    Ptnts

    ResponElimina
  11. ja ho diuen, a la tercera va a la vençuda! Brav!

    ResponElimina
  12. Loreto, son de manzana, pero no sólo de manzana...

    visc a la cuina, me n'alegro que t'hagin agradat.

    manel, em sembla que no calculava bé les quantitats i per això no em sortien com calia. I ja veus, que de tossuda en sóc força i al final ho he aconseguit!!

    gemma, com li he dit al Manel, no calculava bé les quantitats i el llevat, fins que no hi he afegit el bicarbonat no m'han agradat!

    Tast de cuina... han anat molt bé ara que hem tingut uns quants dies de festa, però a casa amb festa o sense aquestes cosetes volen!

    Ana Powell, me alegro que te gusten.

    la cuina de l'Eri, la veritat és que a mi em surten gairebé sempre, però aquesta vegada he anat inventant i com que no he calculat bé les mesures m'han sortit un parell de pífies abans de que quedessin bé. Per cert, aquestes han estat les magdalenes núm 18 del bloc, un bon núm, no et sembla?

    La gemmota, ben cert, quan et surten no pararies de fer-ne!

    mesilda, me n'alegro de que t'agradin. Són espeses, humides... bones!

    Elisabet, una barreja amb vellanes bona, bonísima!

    Marta, jejej, a mi se m'ha de resistir una magdalena o un coc? Encara que sigui amb vellanes!!!!

    vermells, són les magdalenes 18 que us poso i a la tercera han sortit, bravo!!!

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina

Si sou per aquí i em voleu dir alguna cosa, l'acceptaré de bon grat i sempre serà tinguda en compte.