Pastís de formatge LA VIÑA



Si volem fer un berenar a la fresca, quedar bé i tenir poca feina aquest pastís és una opció segura.
Fa molt de temps que el tenia pendent de fer i no m'havia animat perquè a casa de formatge només en menjo jo i de règim precisament no ho és...així que l'havia  anat deixant, autoposant-me excuses per no fer-lo ... però l'altra dia vaig veure el moment  i el vam poder gaudir sota unes moreres .
I la veritat...ens va enamorar!



Necessitem:
  • 800g de formatge crema
  • 333g de nata
  • 4 ous L
  • 280g de sucre
  • 24g de farina




He fet servir un motlle  de 20 cm de diametre, per tant he hagut d'adaptar les mesures de la recepta.          Posem tots els ingredients al bol de la TMX, a V5 uns 30 segons i ja el tenim a punt.    Si no tenim TMX amb la batedora fins que tinguem una crema ben lligada.          Ho aboquem al motlle que haurem folrat amb paper de forn i greixat lleugerament pinzellant-lo amb una mica d'oli o amb mantega. El posem al forn, entre 50 minuts i una hora a 200º. El traiem del forn i el deixem refredar dins del motlle. Quan estigui tebi ja el podem desemmotllar, amb cura i posar-lo a  la safata on el vulguem presentar.                                                           

La fotografia del tall no la tinc, però us envio al blog de la Marta PADENOUS perquè el vegeu.


 

Comentaris

  1. El bo de veritat, una gran recepta, sempre quedas be...petonsss.

    ResponElimina
  2. Hace tiempo que lo estoy viendo por la red y no me he animado a prepararlo todavía por lo que bien apuntas de que llena mucho, pero un día de estos me pongo y lo hago porque se que está buenísimo. Super rico se ve el tuyo.

    ResponElimina
  3. Molt bo segur però ho he fet com 4 vegades mentres estàvem confinats i cap cop ha sortit igual ?! Amb productes de les mateixes marques, curiòs, oi?
    Una abraçada ben forta, nosaltres tanquem cuina fins al Setembre que toquen vacances tot i que no sabem ben bé com seràn!
    Bon cap de setmana,
    Palmira

    ResponElimina
  4. Merci!!!!! És un pastís mooooooolt bo! Súper fan dels pastissos de formatge!!!
    Petonets

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Si sou per aquí i em voleu dir alguna cosa, l'acceptaré de bon grat i sempre serà tinguda en compte.

Entrades més llegides