Entrades
Tartaleta de calçots
- Obtén l'enllaç
- Correu electrònic
- Altres aplicacions
Arròs d'aprofitament
- Obtén l'enllaç
- Correu electrònic
- Altres aplicacions
Pa de parmesà, tomàquets secs i olives d'Aragó.
- Obtén l'enllaç
- Correu electrònic
- Altres aplicacions
Croquetes d'aprofitament
- Obtén l'enllaç
- Correu electrònic
- Altres aplicacions
Un coc amb gust de "sempre" (56)
- Obtén l'enllaç
- Correu electrònic
- Altres aplicacions
Un tast de pastes i de vins... a Tarragona
- Obtén l'enllaç
- Correu electrònic
- Altres aplicacions
Carpaccio de peus de porc
- Obtén l'enllaç
- Correu electrònic
- Altres aplicacions
Galetes d'ametlla
- Obtén l'enllaç
- Correu electrònic
- Altres aplicacions
Panets dolços de formatge fresc
- Obtén l'enllaç
- Correu electrònic
- Altres aplicacions
Fricandó amb carreroles i una picada feta amb carquinyolis del forn Revull de Botarell
- Obtén l'enllaç
- Correu electrònic
- Altres aplicacions