#bloguersBenifallet, un 11 d'octubre ... comencem pel començament! (1)
Benifallet és un petit municipi de la comarca del Baix Ebre que esperava el proppassat dissabte 11 d'octubre la visita d'un reduït nombre de gastrobloguers.
I fidels a la nostra cita puntualment vam ser-hi.
Només arribar al punt de trobada, Cal Panxo, vam poder fer allò que ens agrada tant fer... desgustar productes típics de la zona. L'Àngels ens va rebre amb un esmorzar amb dos dels dolços típics del poble, el coc borratxo i el braç de gitano.
I vam conèixer l'Humbert, representant de La Masrojana, que ens va parlar d'aquesta empresa, dels seus productes i ens va obsequiar amb un lot perquè els poguéssim tastar.
I cap el Forn La Campana a veure com es fan el dolços en majúscules de la zona, els PASTISSETS.
Ens va rebre la Carme qui després de fer-nos passar a l'obrador ens va explicar que: amb oli, una infusió de matafaluga i celiandre, farina i llevat es fa la massa que després es farceix de cabell d'àngel i es cou al forn de llenya. Mmmmmm, que bons!!!!
Ens va rebre la Carme qui després de fer-nos passar a l'obrador ens va explicar que: amb oli, una infusió de matafaluga i celiandre, farina i llevat es fa la massa que després es farceix de cabell d'àngel i es cou al forn de llenya. Mmmmmm, que bons!!!!
Ais, quina enveja em feieu quan anava xafardejant instagram... però tenia a parents de Costa Rica i mons pares em mataven si fugia! jajajaja
ResponEliminaM'alegro que anés tan bé, però venint de l'Olga no podia ser menys :)
Petonets
Sandra
Glòria...un resum excepcional...aquestes fotos dels pans de ca la Carme semblen que tinguin vida...vull dir que sembla que els pans es puguin tocar...Espero la segona part amb impaciència. Va ser un gran dia i em va encantar conèixer-te!!! Petonarros!
ResponEliminaDolça!!! Què t'he de dir a tu? Gràcies per assessorar-me tan bé amb tota la prèvia a la trobada!!! I per acompanyar-nos dissabte!!! Sense la padrina no hagués sigut igual......
ResponEliminaPetonets!!!!!
Olga
Ostres, com m'hauria agradat d'estar-hi. Una jornada molt ben aprofitada, segur que la vau gaudir molt. Petons.
ResponEliminaOhh quina llàstima no haver pogut venir... ja veig que us ho vau passar d'allò més bé i a més vau tastar totes les especialitats, oi?? aquests pastissets fan una pinta tremenda! un petó!
ResponEliminaQue bé ho varem passar, que gran organitzadora és l´Olga, ja que tot va estar perfecte!!!! Encara estic plena d'aquell menjar impressionantment meravellós que no s'acabava mai!!! Un bravo per l´Olga i pel seu marit Joan, un crack
ResponEliminaPetons
Quin dia tan rodó! Bona companyia, bons productes, visites... Esplèndit, no?
ResponEliminaMarta
Segur que va ser una gran trobada, amb visites molt interessants i amb una gran companyia. Trobo molt a faltar poder venir a aquestes trobades!!!
ResponEliminaQue bé que us ho vareu passar, oi? Segur que va ser un dia genial!Un petó,
ResponEliminaLes receptes que m'agraden
Se ve un sitio bonito, gracias por las fotos...y todo riquisimo...umm qué hambreee
ResponElimina.bsts guapa
Quina enveja !!! Sempre és una gran sort poder viure i compartir aquests moments!!!
ResponEliminaTot m'ha semblat interessant i el poble ben bonic!
Una abraçada, Palmira
Quinas coses mes rebones...sobretot els pastissets que me tornen boja !!!!
ResponEliminaPetonets.
Quin dia mes ben aprofitat, sembla que ho vas pasar genial!! un petó Gloria.
ResponEliminaHola Gloria. Me da la impresión de que el día estuvo muy bien aprovechado. En estas reuniones se pasa el tiempo volando sobretodo si se pasa bien y creo que ni os debisteis dar cuenta del paso de las horas por los momentos tan estupendos que pasasteis. Y a todo ello se le suma el disfrutar de esas delicias que has reseñado. Seguro que eran verdaderos manjares.
ResponEliminaun abrazo
Un gran dia en una molt bona companyia! Un gran recull de bon moments!! Una abraçada! Anna de retallsdecuina.cat
ResponElimina