5.8.16

Brandada de bacallà amb puré d'olives arbequines i melmelada de llimona

Aquí teniu un aperitiu o un primer... tot dependrà de com ho presenteu... a veure què us sembla!

Necessitem:


Fem una brandada de bacallà seguint  aquesta recepta I si no la volem fer de comprades en trobem de boníssimes en qualsevol bacallaneria de confiança.

Agafem un bon grapat d'olives arbequines i en traiem el pinyol, les posem a la batedora i les piquem. Una vegada fet això hi anem afegint a poc a poc OOVE fins que ens agafi la consistència de puré, no massa oliós ni massa espès.

Muntem el plat, fent servir un cercle d'emplatar, una capa de brandada sota, una cullerada d'olivada i al damunt una miqueta de melmelada de llimona...acompanyant una amanida un plat complert, que pot ser un primer o un plat únic, tot depèn de la gana de cadascú.

I com aperitiu... hem fet cassoletes de pasta de full, plenes de brandada, una culleradeta d'olivada i una miqueta de melmelada de llimona.



El contrast de l'olivada amb la melmelada de llimona queda perfecte i és un toc original per a aquest aperitiu... així que, aquí teniu un altre mos per al pica-pica de terrasseta de cada vespre d'estiu.

I després d'aquesta recepta descansarem uns dies...fem vacances de blog.  Ens retrobem el mes de setembre!