tag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post928557364341255122..comments2024-03-21T22:11:09.873+01:00Comments on no tot són postres... a la cuina : Estofat d'ISARD amb cepsNo tot són postreshttp://www.blogger.com/profile/13358376067060692836noreply@blogger.comBlogger16125tag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post-73626372501504583232012-01-26T15:59:46.509+01:002012-01-26T15:59:46.509+01:00Has fet l'estofat tradicional de caça. Jo l...Has fet l'estofat tradicional de caça. Jo l'he fet 3-4 vegades amb senglar i la veritat és que surt molt bo, el marinat inicial serveix per estovar al punt la carn :-)Rubenhttps://www.blogger.com/profile/11910207641849212756noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post-75736696497830948052012-01-08T17:05:59.662+01:002012-01-08T17:05:59.662+01:00M'encanten els estofats de peces de caça. Aque...M'encanten els estofats de peces de caça. Aquest estofat te una pinta genial. <br />La propera vegada pots provar de fer-la d'una sola peça amb els alls i les herbes aromatiques i la deixes al forn fins que al punxar-la no surti gairebe suc. Ben rustida.Joan BIOSCAhttps://www.blogger.com/profile/14859585892379021737noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post-63157418471047972702012-01-08T10:40:19.625+01:002012-01-08T10:40:19.625+01:00Delicias, a vegades segons quins regals són un pla...Delicias, a vegades segons quins regals són un plaer... i un maldecap. Quan el vaig rebre vaig pensar, mare meva si això deu ser "impossible" de coure!!!! ;-D Però mira, me'n vaig sortir i força bé, pel que em van dir els que s'ho van menjar!!<br /><br />Cotó de sucre, ben tendre en aquest cas va voler dir, olla exprés i força estona!<br /><br />Tiriti, quan vulguis, ja t'ho vaig dir, a més ara ja saps com es va cap a les terres del sud. Quedem al "casino" d'Alcover? heheh ;-D<br /><br />Nani, jo sóc de poca carn, i sobretot de poquíssima carn vermella, però davant l'obsequi mans a la cassola i endavant!!! Tu haguessis fet el mateix.<br /><br />Manel, es nota que ets de muntanya. Nosaltres no n'hem començat a menjar fins ara que pugem a la Cerdanya. Abans alguna vegada pel Matarranya un civet de senglar... però de cuinar-lo? Mai m'ho hagués pensat!!<br /><br />Sion, si us agrada la caça és una recepta prou facileta de fer.<br /><br />Francesc, la veritat és que aquests amics són un encant, cada vegada que ens veiem "cau" alguna coseta, però aquesta vegada el regal em va sorprendre moltíssim.<br /><br />Angie, igualmente para ti!<br /><br />Anna, no ho diguis mai això, jo fa un mes enrere pensava el mateix, que la caça era cosa d'altres persones i mira!!<br /><br />Òscar, rebecu, si senyor, rebecu!!<br /><br />Marina, la feinada la vaig tenir a tallar la peça de carn, és molt més fibrosa que la carn de vedella o pollastre que normalment mengem i els estris de cuina no eren massa els apropiats, però bé, al final ho vaig aconseguir! I em sembla que a partir d'ara m'atreviré amb tot!!<br /><br />Mima, com li he dit a l'Anna, no se sap mai!<br /><br />Gemma, i d'on podria treure jo l'isard!!! mare meva si m'ho haguéssin dit un mes enrera... ara ja sé que només em cal trucar a l'Antonio, jejej<br /><br />PTNTS<br />DolçaNo tot són postreshttps://www.blogger.com/profile/13358376067060692836noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post-92141789620725137752012-01-07T23:43:53.707+01:002012-01-07T23:43:53.707+01:00Abans de començar a llegir és el primer que he pen...Abans de començar a llegir és el primer que he pensat, o d'on ha tret l'isard aquesta noia? Je, je, ha veig que va bé tenir amics en tota la geografia catalana, de costa fins muntanya, però en aquesta mai hi havia caigut. No m'imagino quin gust pot tenir. De totes maneres felicitats pel plat, no sempre hi han ocasions com aquestes.<br />Molt feliç 2012, guapa!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post-80314422606851086262012-01-07T21:53:40.606+01:002012-01-07T21:53:40.606+01:00Penso que jo, com l'Anna, podria posar la mà a...Penso que jo, com l'Anna, podria posar la mà al foc que no cuinarè Isard :O) Tot i que la recepta em tempta. Uns amics finesos ens vàren dur un embotic de ren i ... nop, tampoc no em va convèncerMimahttps://www.blogger.com/profile/15405472629233392644noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post-68306671642058605382012-01-07T18:07:08.225+01:002012-01-07T18:07:08.225+01:00Carai, que valenta! Et vas atrevir amb l'isard...Carai, que valenta! Et vas atrevir amb l'isard... jo només ho he intentat amb el poc senglar al vi negre i vaig tenir una feinada...!!! Segur que era deliciós, el teu isard, cuit "comme il faut"!!! PetonetTapa't de tapeshttps://www.blogger.com/profile/10806731718828615730noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post-81020480987294777452012-01-05T14:01:25.298+01:002012-01-05T14:01:25.298+01:00Profa porfa, Isard és 'rebecu' oi? :-PProfa porfa, Isard és 'rebecu' oi? :-Pstarbasehttps://www.blogger.com/profile/13944549718540047060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post-91969266838981050202012-01-05T12:40:59.970+01:002012-01-05T12:40:59.970+01:00jaja Jo posaria la mà al foc que no cuinaré isard ...jaja Jo posaria la mà al foc que no cuinaré isard en tota la meva vida... I és una pena, perquè aquest que has fet tu havia de quedar deliciós!! Quina sort, que te'l regalessin; conserva aquesta amistat, ehh?? jaja<br /><br />Un petonet guapa!! :)Annahttps://www.blogger.com/profile/07113423117179251776noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post-14522611539178997562012-01-04T22:30:38.769+01:002012-01-04T22:30:38.769+01:00Un guiso exquisito seguro, Dolça! Te deseo un feli...Un guiso exquisito seguro, Dolça! Te deseo un feliz año y unos felices Reyes! Besitos.Angie Perleshttps://www.blogger.com/profile/14635917948471204660noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post-58029018128723716912012-01-04T16:15:57.760+01:002012-01-04T16:15:57.760+01:00Això és tenir sort!!! Amb amics així, quin gust, n...Això és tenir sort!!! Amb amics així, quin gust, no? Una recepta que ha de ser boníssima!! SalutacionsFranceschttps://www.blogger.com/profile/17978125956760108158noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post-663064431804752692012-01-04T08:02:54.448+01:002012-01-04T08:02:54.448+01:00Noia quina sort que et regalin l’Isard i t’ensenyi...Noia quina sort que et regalin l’Isard i t’ensenyin com cuinar-lo, aquesta recepta queda apuntada.<br />Per cert, a la propera nosaltres portem el que faci falta, i la gana...... <br />Bon Any i Molts petonsFem un moshttps://www.blogger.com/profile/01008796398927705561noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post-10045683719674213902012-01-03T21:50:14.551+01:002012-01-03T21:50:14.551+01:00quina manera més bona de començar l'any! amb u...quina manera més bona de començar l'any! amb un bon estofat de caça, no hi ha cap carn comparable a aquestes.Cuinagenerosahttps://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post-65614180992571687732012-01-03T19:08:24.335+01:002012-01-03T19:08:24.335+01:00Ganxeta, no he menjat mai isard ni l'he cuinat...Ganxeta, no he menjat mai isard ni l'he cuinat. De la manera que descrius com l'has fet ha d'estar molt bo. I és que no acostumo a menjar "caça". Al meu marit segur que li agradaria. Potser tot és posar-s'hi. Petonets,<br />NaniLa Cuina Violetahttps://www.blogger.com/profile/10609157018009682488noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post-89366292407773756852012-01-03T17:58:02.015+01:002012-01-03T17:58:02.015+01:00Pero es Isard?, mira que la cabra tira al monte, j...Pero es Isard?, mira que la cabra tira al monte, ja,ja..es broma, segur que estaba excels, un plat màgic, aviam quan convides?, jo porto el vi i la gana...Tiritihttps://www.blogger.com/profile/05169550479803554543noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post-62957906823059873142012-01-03T16:28:32.416+01:002012-01-03T16:28:32.416+01:00Quin bon regal que et van fer. A mi m'encanta ...Quin bon regal que et van fer. A mi m'encanta fer estofats i que quedin ben tendres. Bon any!Cotó de sucrehttps://www.blogger.com/profile/11354025697176064581noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post-35254182219640801932012-01-03T14:49:02.472+01:002012-01-03T14:49:02.472+01:00Quin plaer que et facin aquest regal, no l'he ...Quin plaer que et facin aquest regal, no l'he tastat mai. Em passa com a tu, penso que és complicat cuinar aquest tipus d'animal. Hauria de ser boníssim.<br /><br />Petons!!!Deliciashttps://www.blogger.com/profile/02798985618926407956noreply@blogger.com