tag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post6270941156099567708..comments2024-03-28T15:34:41.312+01:00Comments on no tot són postres... a la cuina : Conill amb all-i-oli negatNo tot són postreshttp://www.blogger.com/profile/13358376067060692836noreply@blogger.comBlogger19125tag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post-3386589529140897582009-03-05T15:21:00.000+01:002009-03-05T15:21:00.000+01:00Bonjour Dolça,Quina coincidència, tenim els mateix...Bonjour Dolça,<BR/>Quina coincidència, tenim els mateixos gustos. M'agrada molt també el conill i em sembla que diumenge faré aquest plat per canviar una mica del pollastre.<BR/>Avec toute ma sincère amitiéHenriettehttps://www.blogger.com/profile/04832756368287946270noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post-25238770582245942922009-03-05T07:57:00.000+01:002009-03-05T07:57:00.000+01:00Ruben, m'imagino que cap problem,a! Si ho fas m'ho...Ruben, m'imagino que cap problem,a! Si ho fas m'ho explicaràs com queda???<BR/>PTNTS<BR/>DolçaNo tot són postreshttps://www.blogger.com/profile/13358376067060692836noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post-17937442239230576932009-03-04T20:29:00.000+01:002009-03-04T20:29:00.000+01:00Ep!! La veritat és que no acostumo a menjar conill...Ep!! La veritat és que no acostumo a menjar conill per un trauma infantil, però us haig de dir que aquest que heu fet té molt bona pinta! que tal si substitueixo el conill per pollastre?RUBENhttps://www.blogger.com/profile/00635955387769681375noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post-15369232288453361992009-03-04T18:34:00.000+01:002009-03-04T18:34:00.000+01:00Trota, lo malo de hacerla con salsa es el pan...au...Trota, lo malo de hacerla con salsa es el pan...aunque yo no como, de pan con las salsa (mis esfuerzos me cuesta!)<BR/><BR/>mandragora, me alegro de que te guste. <BR/><BR/>Padrina, doncs, mans a l'obra, més aviat a la cuina i ja em diràs que et sembla.<BR/><BR/>Marta, és que a Cambrils sou més de peix que de carn... i com que Reus és la capital de les granges!!doncs a Reus pollastre i conill!<BR/><BR/>Vanesuky, ganxeta, si la fas ja veuràs. Té un punt diferent a les típiques receptes de conill a les herbes i és totalment diferent al conill a la brasa amb all-i-oli que és més eixereït. Queda molt tendret i gairebé es desfà.<BR/><BR/>Parella vermella, jo quan faig un plat d'aquests només menjo aquest plat i amb esforç! no tasto el pa. Ja sé que costa però em nego a canviar de talla!!! D'aquesta manera no em minva la roba.<BR/><BR/>Juan, la carne de conejo es un poco seca i insípida a la brasa o la plancha. hecha así con salsita y hierbas aromáticas queda muy tierna (casi se deshace) y con el all-i-oli en el último momento tiene un puntito,mmm. <BR/><BR/>Beth et faig el mateix comentari, exactament el mateix que a la parella vermella. Em costa però jo no hi suco pa, mai a cap salsa.<BR/><BR/>Mesilda, el conejo sale rico, al menos a nosotros nos lo parece. Ah! estoy encantada de que te hayan gustado las tartaletas de morcilla. ¿Por qué será que a los maridos les cuesta tanto variar...?<BR/><BR/>Cocina... de debó t'ha agradat???<BR/><BR/>Mercè, és una recepta, més que impressionant, DIFERENT!<BR/><BR/>Margarida, fes un all-i-oli suau, amb allets tendres i així no el notaràs. A més en calent l'all-i-oli perd la fortor.<BR/><BR/>Teresa, si t'agrada el conill i t'agrada l'all-i-oli només et queda provar-lo!!<BR/><BR/>Miel, és una recepta d'una cuinera reusenca, de nom Mariona Quadrada, que a casa es fa des de fa un munt d'anys, ja que quan la vam llegir ens va recordar un plat que feia una àvia i així el va, recuperar!<BR/><BR/>Dolorss, efectivament, és un plat amb molts pocs ingredients però que no per això deixa de ser molt bo!!! A mi m'agraden les coses poc complicades i a la cuina també!!!<BR/><BR/>Gràcies a tothom<BR/>DolçaNo tot són postreshttps://www.blogger.com/profile/13358376067060692836noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post-42477119714384614842009-03-04T18:05:00.000+01:002009-03-04T18:05:00.000+01:00Es que utilitzes tres ingredients!!!! I mira quin ...Es que utilitzes tres ingredients!!!! I mira quin plat més bo, bonissim. El conill penso que és tindria de cuinar més, no te greix, saborós, i lliga amb casi tot. <BR/>Molt bon plat!!!dolorsshttps://www.blogger.com/profile/07899913916167520751noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post-41721357497467844762009-03-04T01:56:00.000+01:002009-03-04T01:56:00.000+01:00Aquest plat és impressionant!!! sempre em deixes a...Aquest plat és impressionant!!! sempre em deixes amb la boca oberta Dolça!!!<BR/><BR/>Petonassos<BR/><BR/>MielMielhttps://www.blogger.com/profile/16324254170758019882noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post-44164015864680683912009-03-03T17:00:00.000+01:002009-03-03T17:00:00.000+01:00Molt bó aquest conill al all i oli, m'encanten les...Molt bó aquest conill al all i oli, m'encanten les dues coses. Té una pinta deliciose...<BR/>RecordsAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/03311719747047472918noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post-10140929899708075892009-03-03T11:29:00.000+01:002009-03-03T11:29:00.000+01:00El conill agrada molt a casa i en faig gairebé cad...El conill agrada molt a casa i en faig gairebé cada setmana. <BR/>Aquest té molt bona pinta, però ...ja t'avanço que a mi no em quedarà tan bé com a tu perquè no som gaire amants de l'all-i-oli i en posaré molt poc.Margaridahttps://www.blogger.com/profile/05364519837689939550noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post-85680684776679490752009-03-02T21:12:00.000+01:002009-03-02T21:12:00.000+01:00Noia, quina recepta més exquisita!! :) Ha de ser i...Noia, quina recepta més exquisita!! :) Ha de ser impressionant!!<BR/>Petons!Mercèhttps://www.blogger.com/profile/18278122677850499132noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post-83271821366693609732009-03-02T20:36:00.000+01:002009-03-02T20:36:00.000+01:00Que bo aquest conill, deliciós!PetonetsQue bo aquest conill, deliciós!<BR/><BR/>Petonetscocina con saborhttps://www.blogger.com/profile/07516562788454592074noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post-87216747609409928112009-03-02T19:15:00.000+01:002009-03-02T19:15:00.000+01:00Esta carne en casa nos gusta a todos suelo prepara...Esta carne en casa nos gusta a todos suelo preparala amenudo,pero asi con el all i oi estara para mojar pan....las tartaletas de morcilla y manzana, buenisimassss..menos a mi marido que no le gusta variar nos gustaron a todos.<BR/>Besos.Mesildahttps://www.blogger.com/profile/15194265928540306060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post-80493634316855599182009-03-02T15:22:00.000+01:002009-03-02T15:22:00.000+01:00Dolça, el conill és molt sa, però el pa que arriba...Dolça, el conill és molt sa, però el pa que arribaria a sucar-hi jo en aquesta salsa...em sembla que no aniria gairebé pq la talla de pantalons no augmenti, fa una pinta deliciosa!!!La Llibreta Viatgerahttps://www.blogger.com/profile/06520437513403772761noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post-2530822232015877622009-03-02T15:16:00.000+01:002009-03-02T15:16:00.000+01:00Hola Dolça, esta receta que has puesto tiene una p...Hola Dolça, esta receta que has puesto tiene una pinta fenomenal. No soy muy de carne y aunque la de conejo tiene excelentes propiedades, no es muy de mi gusto, la noto un poco insípida, un poco seca, pero de la forma como la has hecho se ve de maravilla.<BR/>SaludosJuan Hernándezhttps://www.blogger.com/profile/14280246426291315016noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post-19230564000873549352009-03-02T14:50:00.000+01:002009-03-02T14:50:00.000+01:00però vols dir que aquest conill tan deliciós i amb...però vols dir que aquest conill tan deliciós i amb aquest suquet de sucar-hi pa, és molt apropiat per la meva minvamenta de roba?<BR/>petons bonica i gràcies per citar-nos.<BR/>muacLa cuina vermellahttps://www.blogger.com/profile/14625795564948241177noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post-60635488295622270352009-03-02T14:20:00.000+01:002009-03-02T14:20:00.000+01:00Ohhh, que bó és l'all-i-oli!!I no hi ha combinació...Ohhh, que bó és l'all-i-oli!!<BR/>I no hi ha combinació més adient que amb conill!<BR/><BR/>L'he de tastar. Anotada!!<BR/><BR/>Petonets.Vanesukyhttps://www.blogger.com/profile/01652352860856566736noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post-67551692110498437772009-03-02T09:15:00.000+01:002009-03-02T09:15:00.000+01:00Bon dia, el conill i jo no som massa amics...però ...Bon dia, el conill i jo no som massa amics...però tot i així el cuino amb xocolata... diuen que està bo! Però aquest té molt bona pinta!!!!<BR/>Et descobreixo...Reus...aquí a la vora!<BR/><BR/>PtntsMarta Padenoushttps://www.blogger.com/profile/17816871091754087292noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post-13169327347195882092009-03-01T23:24:00.000+01:002009-03-01T23:24:00.000+01:00Aquesta la faig segur, m'encanta el conill i l'all...Aquesta la faig segur, m'encanta el conill i l'all-i-oli, i a més tinc un conill a la nevera!LA PADRINAhttps://www.blogger.com/profile/10543712866847596483noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post-74901255123615664752009-03-01T23:04:00.000+01:002009-03-01T23:04:00.000+01:00DolÇa qué rico, la carne de conejo es de las que m...DolÇa qué rico, la carne de conejo es de las que más me gustan.<BR/>Muy buena recetilla!!<BR/><BR/>Un besazo cielo!!Mandragora31https://www.blogger.com/profile/07059154028799647665noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post-53990044002326372492009-03-01T20:56:00.000+01:002009-03-01T20:56:00.000+01:00A mí me encanta esta carne, no has podido descubr...A mí me encanta esta carne, no has podido descubrir mejor todas sus cualidades y lo deliciosa que está, así en salsa es una verdadera delicia, sobre todo con un buen pan...<BR/><BR/>BesotesTROTAMUNDOShttps://www.blogger.com/profile/01841699630906500991noreply@blogger.com