tag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post5409577732333537141..comments2024-03-28T15:34:41.312+01:00Comments on no tot són postres... a la cuina : Sípia amb all-i-oliNo tot són postreshttp://www.blogger.com/profile/13358376067060692836noreply@blogger.comBlogger25125tag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post-55402436693974380382009-09-19T19:33:01.024+02:002009-09-19T19:33:01.024+02:00De sencill res de res..... aquest allioli es veu d...De sencill res de res..... aquest allioli es veu d'escandol.<br />Es all i oli? vull dir nomes aquests dos ingredients?, A mi no mha sortit mai, explica com ho fas i el temps que et costaMarisabelhttps://www.blogger.com/profile/05611638584440190013noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post-90334665811876330622009-09-18T14:36:37.837+02:002009-09-18T14:36:37.837+02:00Hola Dolça
Una salsa muy rica, me encanta xHola Dolça<br />Una salsa muy rica, me encanta xAna Powellhttps://www.blogger.com/profile/06207536335996545519noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post-34857856220704142062009-09-16T08:17:41.494+02:002009-09-16T08:17:41.494+02:00juan el catalan, per a mi el morter és una eina es...juan el catalan, per a mi el morter és una eina essencial, i amb aquest (que és antic, de la meva àvia) de pedra l'all-i-oli no em falla mai!<br /><br />Manel, l'all-i-oli el barrejo tal qual però la miqueta de suc que va fent la sípia l'aigualeix una miqueta i li dona aquest aspecte que fa que sembli diferent a les dues fotos.<br /><br />MaryLou, recepta d'aquelles de dia que no vols cuinar!<br /><br />Els peixos, si agrada la sípia i l'all-i-oli. aquesta recepta triomfa, segur!<br /><br />Dolita, sort que vam aprofitar el cap de setmana passat per fer platja... ja que ara s'ha girat fresqueta i no sé si aquest vinent el temps ens deixarà gaudir de les nostres preuades platges de la Costa Daurada!<br /><br />Nieves, es un plato que para dejarlo preparado es perfecto.<br /><br />Mandragora30, l'all-i-oli sempre amb el morter, d'altra manera és maionesa amb all!<br /><br />Vanesuky, ganxeta a l'exili, encara t'hauré de fer un curset d'all-i-oli!! És posar-s'hi, sense presses i segur que surt!<br /><br />Marta, tens raó que Cambrils ara està maquíssim, com tots els pobles de la nostra costa!<br /><br />Manresa, amb morter normalment queda així, alguna vegada també se'm nega, però aleshores no li faig foto jejej.<br /><br />Glòria, té gust de platja, o almenys jo vaig l'associació perquè és un dels plats que puc deixar fet i sempre que el faig hi ha hagut platja- A l'hivern alguna vegada el faig com a Tapa per algun vermut o pica-pica.<br /><br />Maria, això que em demanes serà la meva propera entrada.<br /><br />Olles, ganxeta, un clàssic i tant senzill que pensava que no calia penjar-lo!<br /><br />Gemma, quan arribes de l a platja et venen de gust plats fresquets com aquest.<br /><br />Elvira, el mar relaxa i desperta la gana!!!!<br /><br />Margarida, freda d'aquesta manera si que està bona la sípia, prova-la quan vulguis!<br /><br />Parella vermella, vam sucar-hi pa, amb l'all-i-oli i em va ajudar per agafar forces per retrobar-me amb els alumnes!!!!<br /><br /> MªJose-Dit i Fet, senzilleta, senzilleta, senzilleta, però bona, bona, bona!<br /><br />Mercè, per quan tornes de la platja, de la muntanya... o d'una jornada de compres, per quan vulguis!<br /><br />Mesilda, pues imaginate como lo dejo el mio, jejej!!!<br /><br />Annafs, em fa gràcia perque tots diem el mateix, tenim les platges al costat de casa i no les podem disfrutar durant la temporada d'estiu. Coses del turisme, què hi farem!<br /><br />PTNTS<br />DolçaNo tot són postreshttps://www.blogger.com/profile/13358376067060692836noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post-27635118400732004762009-09-15T22:30:54.737+02:002009-09-15T22:30:54.737+02:00Muy bueno ese ali oli, este si que es el original,...Muy bueno ese ali oli, este si que es el original, besos, pepa.pepa cookshttps://www.blogger.com/profile/11653794600532545100noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post-30797054537624124592009-09-15T16:13:17.968+02:002009-09-15T16:13:17.968+02:00Una receptamolt senzilla,sí, però també molt bona....Una receptamolt senzilla,sí, però també molt bona.<br />A mi també m' agrada la plajta a aquesta època, a ple estiu no s' hi pot anar...<br />ptns.ANNAFShttps://www.blogger.com/profile/05006153979081417515noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post-8017383704990612442009-09-15T15:35:54.803+02:002009-09-15T15:35:54.803+02:00Buenisima¡mi marido te dejaba el plato limpio.
Bes...Buenisima¡mi marido te dejaba el plato limpio.<br />Besets.Mesildahttps://www.blogger.com/profile/15194265928540306060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post-71422763869554293422009-09-14T08:43:17.353+02:002009-09-14T08:43:17.353+02:00Dolça, doncs sí que és una recepta senzilla! :)
I ...Dolça, doncs sí que és una recepta senzilla! :)<br />I encara millor si es pot preparar amb antel·lació per quan tornes de la platgeta! ;)<br />Petons!Mercèhttps://www.blogger.com/profile/18278122677850499132noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post-75375796412524878892009-09-14T01:38:26.805+02:002009-09-14T01:38:26.805+02:00I tan sencilla però ha de ser boníssima!!!! petone...I tan sencilla però ha de ser boníssima!!!! petonetsMªJose-Dit i Fethttps://www.blogger.com/profile/18294636726234948151noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post-67968450228771162742009-09-13T20:07:44.323+02:002009-09-13T20:07:44.323+02:00Què té l'all i oli que combina tan bé amb tans...Què té l'all i oli que combina tan bé amb tans tipus d'aliment? La teva sípia n'és un bon exemple. Vinga doncs a sucar-hi pa. Un petó enorme i que vagi bé la trobada amb els alumnes.La cuina vermellahttps://www.blogger.com/profile/14625795564948241177noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post-74821035581791796312009-09-13T18:20:25.868+02:002009-09-13T18:20:25.868+02:00Jo també tinc la platja ben a prop i encara no he ...Jo també tinc la platja ben a prop i encara no he trepitjat la sorra! M'atabala veure-hi tanta gent! Avui he passat pel passeig amb la bici i el mar tenia molt bon color i no hi havia gaire gent. Ja tens raó quan dius que aquesta és la millor època per anar-hi!<br />No m'he menjat mai una sípia freda, és més, pensava que no havia de ser gaire bona, però la teva té una pinta impressionant! I és perfecta si la pots deixar preparada amb antelació!<br />Una abraçada.Margaridahttps://www.blogger.com/profile/05364519837689939550noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post-22026914141239117282009-09-13T17:17:50.915+02:002009-09-13T17:17:50.915+02:00Per què tot está tant bó quant arrives de la platj...Per què tot está tant bó quant arrives de la platja?, m´ho puc imaginar, segur que no va quedar res de res,jaja. PetonsAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/07961737047209705862noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post-52365773224877620912009-09-13T16:59:16.380+02:002009-09-13T16:59:16.380+02:00Senzill i ideal per tenir a punt a la nevera, per ...Senzill i ideal per tenir a punt a la nevera, per quan arribes amb gana d'un dia de platja... I com que és tan mariner, és com si encara sentissis l'olor de platja, oi?Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post-27583681415387783102009-09-13T15:13:51.080+02:002009-09-13T15:13:51.080+02:00Un clàssic a la cuina que no pot faltar. Per cert,...Un clàssic a la cuina que no pot faltar. Per cert, trobo que et queda molt bé l'all-i-oli. Salut!!!OLLES I SOMRIUREShttps://www.blogger.com/profile/08056944817145603366noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post-24439423864319441122009-09-13T12:51:25.201+02:002009-09-13T12:51:25.201+02:00hauries d'explicar com fas l'allioli amb e...hauries d'explicar com fas l'allioli amb el morter, jo no hohe aconseguit mai!!!Unknownhttps://www.blogger.com/profile/02108371147409179647noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post-84369124989256327982009-09-13T11:05:11.841+02:002009-09-13T11:05:11.841+02:00Això sí que va bé, senzill, ràpid i bo i per assas...Això sí que va bé, senzill, ràpid i bo i per assasborir després d'un matí de platja. Recorda la cuina de pescadors, oi?.Glòriahttps://www.blogger.com/profile/15041689937414287549noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post-67774036216158687792009-09-13T09:02:32.781+02:002009-09-13T09:02:32.781+02:00mmmm quin all-i-oli t'ha quedat més espesset
...mmmm quin all-i-oli t'ha quedat més espesset<br /><br />ptnsLídiahttps://www.blogger.com/profile/02816217859172661545noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post-87773488515587286852009-09-13T08:20:04.515+02:002009-09-13T08:20:04.515+02:00Ni que ho juris...Cambrils està preciòs...i la síp...Ni que ho juris...Cambrils està preciòs...i la sípia...ideal!PtntsMarta Padenoushttps://www.blogger.com/profile/17816871091754087292noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post-21228040677923549702009-09-13T02:21:27.158+02:002009-09-13T02:21:27.158+02:00Ohhhh, deliciòs!!!M'encanta l'all-i-oli!!A...Ohhhh, deliciòs!!!M'encanta l'all-i-oli!!A mi no em surt però a tu t'ha quedat increible!!<br /><br />Petonets mca i bona nit!<br /><br />Vanesuky,Vanesukyhttps://www.blogger.com/profile/01652352860856566736noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post-21184891423258614132009-09-12T23:06:51.904+02:002009-09-12T23:06:51.904+02:00Me encanta la sepia con all-i-oli y si esta hecho ...Me encanta la sepia con all-i-oli y si esta hecho en mortero no te digo ná!! No puede estar mejor!!<br /><br />Un besito DolÇa!!Mandragora31https://www.blogger.com/profile/07059154028799647665noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post-81469154722579894392009-09-12T21:59:50.335+02:002009-09-12T21:59:50.335+02:00Yo nunca he tomado la sepia así cocida con ali oli...Yo nunca he tomado la sepia así cocida con ali oli, pero me parece una idea estupenda para dejar la comida preparada.<br /><br />Un besoNieveshttps://www.blogger.com/profile/06215655114332181946noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post-30248015290941272012009-09-12T21:14:41.171+02:002009-09-12T21:14:41.171+02:00Hola Dolça,
un plato estupendo. Me encanta el alio...Hola Dolça,<br />un plato estupendo. Me encanta el alioli.<br />Qué razón tienes con la playa en esta època.<br />BesosDolitahttps://www.blogger.com/profile/00243803087872415853noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post-73721752606861938652009-09-12T20:24:27.034+02:002009-09-12T20:24:27.034+02:00Aquesta recepta si que semble facil, oi?
M´agrada ...Aquesta recepta si que semble facil, oi?<br />M´agrada la sipia i m´encanta el all i oli.ELS PEIXOShttps://www.blogger.com/profile/16797954384379800613noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post-10446132864253823292009-09-12T20:14:01.675+02:002009-09-12T20:14:01.675+02:00Senzill però segur que boníssim!!!!!
PetonetsSenzill però segur que boníssim!!!!!<br /><br />PetonetsMaryLouhttps://www.blogger.com/profile/05329040534298639690noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post-25852894686602524672009-09-12T19:23:46.818+02:002009-09-12T19:23:46.818+02:00dolça, això sembla boníssim, però pel color i la t...dolça, això sembla boníssim, però pel color i la textura de l'allioli en les dues fotos, suposo que l'has barrejat amb una mica del suc de la cocció de la sípia per aclarir la salsa, suavitzar-la i que vagi més bé de barrejar.Cuinagenerosahttps://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post-40823213983039416052009-09-12T19:09:17.253+02:002009-09-12T19:09:17.253+02:00Una receta de las de siempre sencilla pero muy bu...Una receta de las de siempre sencilla pero muy buena, y el all i oli perfecto, cuantos años hace que no como uno igual que este. Mi madre tambien tenia un mortero del mismo material que el de la foto que pesaba mucho y hacia un all i oli buenisimo tambien,un saludo.<br />JUANJuanriuhttps://www.blogger.com/profile/13289828630007035454noreply@blogger.com