tag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post5337472085546457939..comments2024-03-28T15:34:41.312+01:00Comments on no tot són postres... a la cuina : COQUES DE BRIOIX FARCIDESNo tot són postreshttp://www.blogger.com/profile/13358376067060692836noreply@blogger.comBlogger31125tag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post-65010063744517522012013-06-20T11:54:17.060+02:002013-06-20T11:54:17.060+02:00Mai he fet briox però si mai m'animo, faré la ...Mai he fet briox però si mai m'animo, faré la teva recepta!<br />PetonsMónica Lópezhttps://www.blogger.com/profile/10071611326833246059noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post-48295072015888345322009-02-25T16:47:00.000+01:002009-02-25T16:47:00.000+01:00Me ha gustado muchisimo esta receta, esta combinac...Me ha gustado muchisimo esta receta, esta combinación de texturas, se ve riquisima y crujientita.<BR/>Saludos<BR/>mari<BR/>www.recetariodemari.comAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post-33129338810801154262009-02-23T18:24:00.000+01:002009-02-23T18:24:00.000+01:00Holaaa, menuda pinta tiene esta coca!!!TE ha queda...Holaaa, menuda pinta tiene esta coca!!!<BR/>TE ha quedado extraordinaria!! Y es la hora de la merienda jejeje<BR/>Un besoooMarisahttps://www.blogger.com/profile/14586091033287941749noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post-60744368597681602672009-02-22T21:00:00.000+01:002009-02-22T21:00:00.000+01:00Molt bona ha d'estar aquesta coca farcida. Plena d...Molt bona ha d'estar aquesta coca farcida. Plena de garanties per aguantar aquests carnavals. Molt bona recepta. Salut!!!!!!OLLES I SOMRIUREShttps://www.blogger.com/profile/08056944817145603366noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post-71335497032966855622009-02-22T19:29:00.000+01:002009-02-22T19:29:00.000+01:00Això es temptar-me, que bones devien estar...amb c...Això es temptar-me, que bones devien estar...amb cabell d’àngel i amb poma...dolorsshttps://www.blogger.com/profile/07899913916167520751noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post-38589676475096894802009-02-22T19:09:00.000+01:002009-02-22T19:09:00.000+01:00Que gran aportación, te ha quedado estupenda esta ...Que gran aportación, te ha quedado estupenda esta receta.<BR/><BR/>Saludos, BatxiBatxihttps://www.blogger.com/profile/07072072943230554803noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post-47057191395645057322009-02-21T22:01:00.000+01:002009-02-21T22:01:00.000+01:00Barbara, permiso concedido!Pepin, jo la massa la f...Barbara, permiso concedido!<BR/><BR/>Pepin, jo la massa la faig amb la Turbo-chef i són 5 minutets.<BR/><BR/>Francesc, un parellet de trossos, però atipen força!<BR/><BR/>M. José, si que han quedat per a pecar!!!!<BR/><BR/>Margarida, n´he probat un parell més de receptes de brioix, i fins que no he trobat aquesta no m'acabava de convencer. Aquesta recepta és molt esponjosa i amés facileta de fer. A més d'aquestes dues n'he fet una amb taronja confitada i xocolata...mmmmpecat mortal!<BR/><BR/>azul púrpura, el cabello de ángel lo compro hecho. <BR/><BR/>Mesilda, es una receta que se come sola.<BR/>PTNTS<BR/>DolçaNo tot són postreshttps://www.blogger.com/profile/13358376067060692836noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post-1718891459098261742009-02-21T21:27:00.000+01:002009-02-21T21:27:00.000+01:00Que esponjosa esta,ya me imajino el bocado con el ...Que esponjosa esta,ya me imajino el bocado con el cabello y la manzana ummmmm.....se derretira en la boca....<BR/>Besos.Mesildahttps://www.blogger.com/profile/15194265928540306060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post-89563647897436363172009-02-21T19:17:00.000+01:002009-02-21T19:17:00.000+01:00mmmmm cabello de ángel por un lado y manzanas por ...mmmmm cabello de ángel por un lado y manzanas por otro, mis preferidos! <BR/>Estas cocas tienen que estar de lujo, Dolça!<BR/>Me pasearé por tu cocina, a ver como haces tu el cabello de ángel, y para ver mas platos, que he visto cositas deliciosas mas abajo,....<BR/><BR/>un besito!Azul Purpurahttps://www.blogger.com/profile/13263925891990117966noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post-54317790292060163702009-02-21T00:38:00.000+01:002009-02-21T00:38:00.000+01:00El brioix és tan bo que sense farcir-lo ja ens agr...El brioix és tan bo que sense farcir-lo ja ens agradarien aquestes coques que has fet.<BR/>Poma, cabell d'àngel, melmelada, xocolata... tenim mil possibilitats de farciment, però el que compta és el brioix, i a tu t'ha sortit super-esponjós. Felicitats!Margaridahttps://www.blogger.com/profile/05364519837689939550noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post-64697975531259168572009-02-20T23:50:00.000+01:002009-02-20T23:50:00.000+01:00Això és un pecat!!!! segur què és un començar i no...Això és un pecat!!!! segur què és un començar i no poder parar, t´ha quedat una passada de coca...!!!!MªJose-Dit i Fethttps://www.blogger.com/profile/18294636726234948151noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post-68848613699391597412009-02-20T23:32:00.000+01:002009-02-20T23:32:00.000+01:00Quina cosa més bona! Fan ganes de menjar-te'n un p...Quina cosa més bona! Fan ganes de menjar-te'n un parellet. SalutacionsFranceschttps://www.blogger.com/profile/17978125956760108158noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post-39841567350338832132009-02-20T21:37:00.000+01:002009-02-20T21:37:00.000+01:00Hola Dolça,Caram, quina bona pinta aquestes coques...Hola Dolça,<BR/><BR/>Caram, quina bona pinta aquestes coques.<BR/>Jo mai hi fet briox. ara que tinc la manificadora per amassar provaré de fer-lo,<BR/><BR/>Salut<BR/>PepinPepinhttps://www.blogger.com/profile/00053641695949967935noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post-453355138236813022009-02-20T17:51:00.000+01:002009-02-20T17:51:00.000+01:00Hola Dolça esta coca de brioche se ve riquísima, h...Hola Dolça esta coca de brioche se ve riquísima, hice cabello de angel y te copio la receta con tu permiso para probarla en breve. un petó.barbarahttps://www.blogger.com/profile/01753911835859107825noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post-15438986761659283012009-02-20T08:34:00.000+01:002009-02-20T08:34:00.000+01:00Mercè, com diem a casa meva "Tots els Sants tenen ...Mercè, com diem a casa meva "Tots els Sants tenen vuitada" per tant el cap de setmana també es poden fer coques de dijous gras!!!!<BR/><BR/>Secretario, no se me había ocurrido mezclar los dos rellenos "en armonia". A mi família le gustó más la de cabello de ángel y a mi la de manzana, pero las dos están ricas, ricas...<BR/><BR/>Lolah, pues anímate, no cuesta nada de hacer y es muy resultona!!!<BR/><BR/>Danae, no és gens difícil, de veritat! Ja els ho he dit a la parella vermella, jo tenia por a fer coques però amb aquesta recepta de brioix no hi ha capproblema ja que es senzilleta de fer i sempre surt bé.<BR/><BR/>Ana Powell, en Catalunya a este tipo de preparaciones hechas con massa de levadura fresca, plans y con un poco de relleno o decoradas por encima las llamamos cocas y las hacemos para TODAS las celebraciones posibles. Por qué será que todo lo celebramos dándole placer al michelín?jejje<BR/><BR/>Teresa, Moltes gràcies<BR/><BR/>Cuinetes, si en fas alguna d'aquestes ja em diràs com t'ha quedat, segur que bé!!<BR/><BR/>Beth, segur que farcida de crema i amb fruita confitada i pinyonets pel damunt ha d'estar per llepar-se els bigotis (trobo més genuina aquesta expressió que "està de muerte") Si la fas ja ens ho explicaràs.<BR/><BR/>PTNTS<BR/>DolçaNo tot són postreshttps://www.blogger.com/profile/13358376067060692836noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post-69067825592688261472009-02-20T08:10:00.000+01:002009-02-20T08:10:00.000+01:00Dolça, la de poma, té molt bona pinta, és q no soc...Dolça, la de poma, té molt bona pinta, és q no soc gaire de cabell d' àngel, farcides de crema, també han de ser molt bones...mhh i el brioix si que m' agrada!!<BR/><BR/>Un petó!<BR/>BethLa Llibreta Viatgerahttps://www.blogger.com/profile/06520437513403772761noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post-15952232493145106922009-02-19T23:43:00.000+01:002009-02-19T23:43:00.000+01:00Que bones aquestes coques!!!Fan venir una gana!!!A...Que bones aquestes coques!!!<BR/>Fan venir una gana!!!<BR/>Aquest dijous gras he treballat fins tard i no he pogut fer cap coca... :-(<BR/>Però aquest cap de setmana em penso posar mans a l'obra i fer una coca d'aquestes tant bones que ens has proposat! Moltes gràcies!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post-73086074629625257462009-02-19T22:56:00.000+01:002009-02-19T22:56:00.000+01:00Quina coca més bona, segur que t'anirà bé la parti...Quina coca més bona, segur que t'anirà bé la participació...<BR/>Enhorabona per endavant.<BR/>Records.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post-29907486123687881492009-02-19T22:55:00.000+01:002009-02-19T22:55:00.000+01:00Un excelente pastel relleno.Pero mira que con el c...Un excelente pastel relleno.<BR/>Pero mira que con el cabell d'àngel también queda super rico.<BR/>Excelente receta xAna Powellhttps://www.blogger.com/profile/06207536335996545519noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post-28596913626091152382009-02-19T21:28:00.000+01:002009-02-19T21:28:00.000+01:00Quina bona pinta que té la coca! Segur que deu ser...Quina bona pinta que té la coca! Segur que deu ser boníssima... Llàstima que sigui tan difícil de fer!Danaehttps://www.blogger.com/profile/03468239160885660568noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post-8571907042759686222009-02-19T21:04:00.000+01:002009-02-19T21:04:00.000+01:00Me encanta el cabello de angel y esa coca tiene un...Me encanta el cabello de angel y esa coca tiene una pinta maravillosa.<BR/>BesosLolahhttps://www.blogger.com/profile/00399957299609125398noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post-63256788558255573162009-02-19T19:33:00.000+01:002009-02-19T19:33:00.000+01:00Hola Dolça.¿Y por qué no probar con el cabello de ...Hola Dolça.<BR/><BR/>¿Y por qué no probar con el cabello de ángel y la manzana en buena armonía?<BR/><BR/>Habíamos pensado uno de nuestros postres con los dos ingredientes; son dos sabores y texturas que han de combinar bien.<BR/><BR/>¿Cuál te gustó más de tus dos cocas?<BR/><BR/>: )<BR/><BR/>Ambas tienen un aspecto de escándalo, de lujo...<BR/><BR/>Un abrazo y buen provecho.El Secretariohttps://www.blogger.com/profile/08461529355972339310noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post-54467836195214217452009-02-19T18:34:00.000+01:002009-02-19T18:34:00.000+01:00Feliç Dijous Llarder!! :) Jo encara l'haig de fer ...Feliç Dijous Llarder!! :) Jo encara l'haig de fer i encara no tinc pensat què fer... Aquestes coques t'han quedat esplèndides!! Jo em quedo amb la de poma. :p Petons!Mercèhttps://www.blogger.com/profile/18278122677850499132noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post-79651341716085523262009-02-19T18:29:00.000+01:002009-02-19T18:29:00.000+01:00Norma, només bones.Eva, passa quan vulguis, però a...Norma, només bones.<BR/><BR/>Eva, passa quan vulguis, però afana't que per aquí som molt golafres i no en deixarem ni les molles jejje.<BR/><BR/>Juan, no es sencilla para mi y para ti no, de verdad es sencillita de hacer, pruébala y me lo cuentas.<BR/><BR/>Myriam, la d'ou la faré el cap de setmana, encara que ja no sigui dijous gras. És que per avui ja no arribo...<BR/><BR/>Txell i Kike, és senzilleta de fer aquesta massa i queden unes coques ben bones. Vosaltres podeu! A mi també em feia una mica de basarda la massa del brioix, però ara que he trobat aquesta recepta CAP PROBLEMA! <BR/>PTNTS<BR/>DolçaNo tot són postreshttps://www.blogger.com/profile/13358376067060692836noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post-40684952361147820652009-02-19T18:15:00.000+01:002009-02-19T18:15:00.000+01:00Ostres, això sí que és bo!!! el brioix ens torna b...Ostres, això sí que és bo!!! el brioix ens torna bojos però no ens hem atrevit mai a fer-ne, potser ja va sent hora, no?<BR/>Enhorabona!La cuina vermellahttps://www.blogger.com/profile/14625795564948241177noreply@blogger.com