tag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post5167454959764049232..comments2024-03-28T15:34:41.312+01:00Comments on no tot són postres... a la cuina : Pollastre en salsa d'ametllesNo tot són postreshttp://www.blogger.com/profile/13358376067060692836noreply@blogger.comBlogger11125tag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post-45748785755709343202013-01-28T18:54:16.342+01:002013-01-28T18:54:16.342+01:00El pollastre a casa és la carn preferida. Les cont...El pollastre a casa és la carn preferida. Les contracuixes són les que més m'agraden. Tan tendreta i bona. Estigui cuinada de la manera que sigui. Amb una salseta d'ametlles i sobretot ben confitada d'un dia o dos ni hi ha res que ho millori. Aquests plats són ideals per a fer els cap de setmana i menjar-los els dies següents...<br />Una bona setmana,<br />NaniLa Cuina Violetahttps://www.blogger.com/profile/10609157018009682488noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post-36982202602831843572013-01-28T15:30:27.441+01:002013-01-28T15:30:27.441+01:00Dolça a casa també som de pollastre....Ara si, de ...Dolça a casa també som de pollastre....Ara si, de bon pollastre, que quina diferència amb els que venen a les grans superfícies, ajajja. La salseta d'ametlles m'ha sorprès molt, i el toc de mel ha de ser ben diferent.<br />Poder per fer país (encara que estigui lluny del meu Empordà estimat) faré aquest pollastre però amb avellanes de Reus, que n'he comprat fa poc!!<br />Petonets i molt bona setmana. MAR, de EQNMEAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/06213036520697205896noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post-30885337566083422872013-01-26T22:49:23.841+01:002013-01-26T22:49:23.841+01:00No sóc molt amant del pllastre, però aquesta salse...No sóc molt amant del pllastre, però aquesta salseta li deu donar un toc ben gustós. Petons.http://tintacirera.blogspot.com/https://www.blogger.com/profile/04946272938157962258noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post-55599899587137985222013-01-26T00:19:17.898+01:002013-01-26T00:19:17.898+01:00MMMMmm...ja tinc preparat el pa per sucar la salse...MMMMmm...ja tinc preparat el pa per sucar la salseta!!! <br />Em penso que amb aquesta em passarà com amb la de maçana, prunes i pinyons.....la vaig provar una vegada i ja forma part de les meves salses habituals!!!!<br />Aquesta salsa es pot utilitzar per altres tipus de carn, oi???? <br />Petons, Dolça!!!!<br />OlgaLa Cuina de l'Olgahttps://www.blogger.com/profile/09625586686538332683noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post-81136598069690746882013-01-25T18:44:21.597+01:002013-01-25T18:44:21.597+01:00Una salsa riquísima para acompañar pollo, carne......Una salsa riquísima para acompañar pollo, carne.....besitos y buen findeeeMARÍA JESÚShttps://www.blogger.com/profile/16491716397161665632noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post-9661675845167053022013-01-25T16:39:18.247+01:002013-01-25T16:39:18.247+01:00Un guisat deliciós i molt gustós.
Tinc ametlles de...Un guisat deliciós i molt gustós.<br />Tinc ametlles del meu cunyat, així que m'has donat una bona idea ;)Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post-34938571684874473402013-01-25T12:57:16.259+01:002013-01-25T12:57:16.259+01:00La contracuixa és probablement el meu tall preferi...La contracuixa és probablement el meu tall preferit del pollastre. Té sabor i és sucosa!!<br />I amb 'vellanes' també ha de quedar bona, no? :Pstarbasehttps://www.blogger.com/profile/13944549718540047060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post-55346413499701624822013-01-25T10:21:46.276+01:002013-01-25T10:21:46.276+01:00Gloria, que pollo más rico, la salsa de almendras ...Gloria, que pollo más rico, la salsa de almendras es espectacular, para mojar pan.<br />Petons i bon cap de setmana.Paprika en la cocinahttps://www.blogger.com/profile/05675762431826560170noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post-58993017672012440982013-01-25T08:07:58.409+01:002013-01-25T08:07:58.409+01:00quina bona combinació el pollastre amb atmetlles,i...quina bona combinació el pollastre amb atmetlles,i si és salsa molt millor!! per sucar-hi pa! petonstrifasic de baileyshttps://www.blogger.com/profile/01911950330479845397noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post-3620838989304367342013-01-25T07:52:33.346+01:002013-01-25T07:52:33.346+01:00És una llàstima que desapareguin aquestes granges ...És una llàstima que desapareguin aquestes granges avícoles, Glòria, però és fantàstic que ens ho hagis donat a conèixer! El que més m'agrada de la teva recepta és que t'hi estalvies la crema de llet (a mi sempre em fa mandra) i que hi afegeixes aquest rajolí de mel boníssim!! Provaré de fer-la. Petons!Tapa't de tapeshttps://www.blogger.com/profile/10806731718828615730noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post-48416168110458032342013-01-24T23:16:28.859+01:002013-01-24T23:16:28.859+01:00A casa també ens agrada molt el pollastre. I de to...A casa també ens agrada molt el pollastre. I de totes les maneres. Amb aquets salseta ha de ser deliciós però a casa impossible. Tenim un al.lèrgic als fruits secs.<br />Petonets guapaCatieuhttps://www.blogger.com/profile/00362153745937262910noreply@blogger.com