tag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post2450639086765764572..comments2024-03-28T15:34:41.312+01:00Comments on no tot són postres... a la cuina : Brandada de bacallà amb puré d'olives arbequines i melmelada de llimonaNo tot són postreshttp://www.blogger.com/profile/13358376067060692836noreply@blogger.comBlogger24125tag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post-36578326122832015402016-12-01T11:14:02.403+01:002016-12-01T11:14:02.403+01:00Moltes gràcies per les teves paraules Marisa.
Ptnt...Moltes gràcies per les teves paraules Marisa.<br />Ptnts<br />GlòriaNo tot són postreshttps://www.blogger.com/profile/13358376067060692836noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post-8723145728282093692016-12-01T11:13:15.425+01:002016-12-01T11:13:15.425+01:00Gracias por pasarte por aquí Nati
Ptnts
GlòriaGracias por pasarte por aquí Nati<br />Ptnts<br />GlòriaNo tot són postreshttps://www.blogger.com/profile/13358376067060692836noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post-72953750723911217082016-12-01T11:11:07.468+01:002016-12-01T11:11:07.468+01:00Muchísimas graciad!
Si, atrevido és el plato, y ri...Muchísimas graciad!<br />Si, atrevido és el plato, y rico también.<br />Ptnts<br />GlòriaNo tot són postreshttps://www.blogger.com/profile/13358376067060692836noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post-8404537833578392022016-12-01T11:10:04.790+01:002016-12-01T11:10:04.790+01:00Demana-n'hi o quan torni a tenir llimones te&#...Demana-n'hi o quan torni a tenir llimones te'n faré.<br />Ptnts<br />GlòriaNo tot són postreshttps://www.blogger.com/profile/13358376067060692836noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post-23907270467176530472016-12-01T11:09:24.103+01:002016-12-01T11:09:24.103+01:00Dolors, a casa des que hi ha TMX hi ha brandada!
P...Dolors, a casa des que hi ha TMX hi ha brandada!<br />Ptnts<br />GlòriaNo tot són postreshttps://www.blogger.com/profile/13358376067060692836noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post-43327775644298388162016-12-01T11:08:26.169+01:002016-12-01T11:08:26.169+01:00Pepi, fue una prueba que salió bien!
Ptnts
GlòriaPepi, fue una prueba que salió bien!<br />Ptnts<br />GlòriaNo tot són postreshttps://www.blogger.com/profile/13358376067060692836noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post-77096294759247408612016-12-01T11:07:28.094+01:002016-12-01T11:07:28.094+01:00Com a primer és perfecte Sussi.
Ptnts
GlòriaCom a primer és perfecte Sussi.<br />Ptnts<br />GlòriaNo tot són postreshttps://www.blogger.com/profile/13358376067060692836noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post-43765599212945589222016-12-01T11:06:45.371+01:002016-12-01T11:06:45.371+01:00La llimona li dona un puntet que, a mi, combinat a...La llimona li dona un puntet que, a mi, combinat amb l'oliva negra m'agrada molt. <br />Ptnts<br />GlòriaNo tot són postreshttps://www.blogger.com/profile/13358376067060692836noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post-82702566862073441432016-09-09T11:25:30.799+02:002016-09-09T11:25:30.799+02:00M'agrada aquesta manera de presentar la branda...M'agrada aquesta manera de presentar la brandada. Una barreja de sabor espectacular. Ting ganes de probar-ho i això que porta all😱<br />Petons pimpolla "Dolça"😂😂😂 <br />manuhttps://www.blogger.com/profile/04942944000272695782noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post-84331386617498075962016-08-28T17:40:08.728+02:002016-08-28T17:40:08.728+02:00Ante todo Gloria gracias por tu visita a mi blog y...Ante todo Gloria gracias por tu visita a mi blog y a mi casa, perdí el móvil y hasta hoy que me han traido uno no he leido los mensajes de Manu, la verdad es que me hubiera gustado conocerte, pero ya encontraremos la ocasión. Este plato que hoy nos dejas es muy original, hace mucho tiempo que no preparo barandada pero el día que me anime probaré con tu receta pues pienso que debe ser un contraste de sabores diferente, ahora me voy a pasear un poco por tu blog. Un abrazo y hasta prontoPilarhttps://www.blogger.com/profile/05415655176539504736noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post-89497506145705575882016-08-22T20:10:23.894+02:002016-08-22T20:10:23.894+02:00Buenas tardes M. Gloria. Que espectacular y delici...Buenas tardes M. Gloria. Que espectacular y deliciosa brandada de bacalao que nos has preparado, te ha quedado francamente sensacional y con ese puré de aceitunas y la mermelada de limón, me parece todo un lujo de plato y muy original. La presentación es inmejorable, este plato de primero para abrir boca y de segundo el fabuloso pollo de la entrada anterior, que más se puede pedir.<br />Espero que hayas pasado o estés pasando unas estupendas vacaciones, aprovechando al máximo el tiempo, para disfrutar y descansar todo lo que puedas.<br />Un beso Paco <br />Pacohttps://www.blogger.com/profile/15938958918237716729noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post-31277066526430943402016-08-13T18:44:02.151+02:002016-08-13T18:44:02.151+02:00Hola Glòria. Moltíssimes gràcies per passar-te i p...Hola Glòria. Moltíssimes gràcies per passar-te i per comentar. És la primera vegada que el visite i em rebs amb un plat deliciós i molt original per a mi més que res per la combinació de la brandada amb la melmelada de llimona. Un goig, segur.<br />Bon cap de setmana i b7s des de València.Thermofan. Marisa G.https://www.blogger.com/profile/11047228290895146530noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post-34928341237202137012016-08-13T13:37:18.795+02:002016-08-13T13:37:18.795+02:00Hola guapa gracias por la visita me encanta esta r...Hola guapa gracias por la visita me encanta esta receta por lo original y la combinación de sabores tiene que estar deliciosa lo probare bssssNatihttp://natirecetascaseras.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post-13018323460728135622016-08-13T12:27:48.357+02:002016-08-13T12:27:48.357+02:00¡¡Hola M Glòria!! Pues me lo has puesto difícil, n...¡¡Hola M Glòria!! Pues me lo has puesto difícil, no sé si lo prefiero como aperitivo o como primer plato. Tengo que confesar que en forma de tartaleta me gusta mucho, y la combinación con la mermelada de limón, ¡¡me encanta!! Y es que los sabores agridulces me pierden, comería siempre así. Sea como sea, lo cierto es que la receta es estupenda. ¡¡Felices vacaciones!! Besitos.Isabel Rescalvohttps://www.blogger.com/profile/07765339331206083172noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post-63676686850300477012016-08-12T11:27:19.297+02:002016-08-12T11:27:19.297+02:00Hola! Gracias por pasarte por mi blog, he tenido c...Hola! Gracias por pasarte por mi blog, he tenido curiosidad y me he pasado por el tuyo jeje! Tu plato me parece muy original y con esta mermelada de limón no puede fallar ;) Besitos!Marina ParisFinashttps://www.blogger.com/profile/04402215460983820995noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post-64850124664732935702016-08-11T23:29:29.319+02:002016-08-11T23:29:29.319+02:00Em sembla un plat d'estrella Michelin! Em falt...Em sembla un plat d'estrella Michelin! Em falta melmelada de llimona....però ma germana hi posarà remei! <br />Petonets, Glòria!<br />OlgaLa Cuina de l'Olgahttps://www.blogger.com/profile/09625586686538332683noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post-7106446920200359772016-08-11T18:55:23.886+02:002016-08-11T18:55:23.886+02:00Fa anys que no preparo brandada de bacallà!!! I ai...Fa anys que no preparo brandada de bacallà!!! I això que m'agrada molt però saps que no hi penso quan és l'hora de preparar primers o aperitius diferents dels habituals?! Durant molt de temps no vaig saber com trobar/demanar bacallà a Suïssa i, suposo, que hi vaig perdre el costum... i amb la melmelada de llimona és un plat super atrevit! M'encanta!!<br />PetonsBruixes a la cuinahttps://www.blogger.com/profile/17007314235528209491noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post-85678707444423209732016-08-11T14:00:06.166+02:002016-08-11T14:00:06.166+02:00Qué original es este aperitivo. Me encanta descubr...Qué original es este aperitivo. Me encanta descubrir cosas nuevas y sobre todo probarla. <br /><br />Petons!!Sopa de Sopa (Pepi)https://www.blogger.com/profile/08867177932968703215noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post-22030749696885969742016-08-09T17:15:23.385+02:002016-08-09T17:15:23.385+02:00Ho veig un primer espectacular!!! Bones vacances!Ho veig un primer espectacular!!! Bones vacances!Sussi Abelhttps://www.blogger.com/profile/13503902628218947539noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post-69146113442037774112016-08-07T20:37:12.350+02:002016-08-07T20:37:12.350+02:00Curiosa i nosaltres la vam trobar bona, ja em dirà...Curiosa i nosaltres la vam trobar bona, ja em diràs Marta!<br />Ptnts<br />Glòria<br />No tot són postreshttps://www.blogger.com/profile/13358376067060692836noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post-20904033836020282962016-08-07T11:05:03.719+02:002016-08-07T11:05:03.719+02:00No cal dir que soc fan de la brandada, no pararía ...No cal dir que soc fan de la brandada, no pararía mai, combinada amb oliva negre em recorda molt a l'esqueixada, això si, combinada amb llimona no m'ho imagino, segur que es ben bo!! Com a aperitiu, primer plat o el que sigui!! Un plat xulíssim!Mireiahttps://www.blogger.com/profile/07854309688974658037noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post-90966134640348247362016-08-06T21:14:27.284+02:002016-08-06T21:14:27.284+02:00Sara, suprimeix l'olivada i la melmelada de ll...Sara, suprimeix l'olivada i la melmelada de llimona i posa-hi melmelada de tomaca, és menys original però queda bo també. <br />Ja em.diràs que et sembla.<br />Ptnts<br />GlòriaNo tot són postreshttps://www.blogger.com/profile/13358376067060692836noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post-12343188317214684042016-08-06T11:45:03.093+02:002016-08-06T11:45:03.093+02:00Quina delícia, convé probar-ho.
( He pensat fer-ho...Quina delícia, convé probar-ho.<br />( He pensat fer-ho per a la visita d'uns amics, però en ella no li agraden les olives, per què ho podria canviar, tens alguna idea? Comprenc que la recepta és així, però ho podria haver una altra versió?)<br />Petonets de vacances, aprofita'n bé!<br />http://tintacirera.blogspot.com/https://www.blogger.com/profile/04946272938157962258noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post-52461103844025975762016-08-06T09:35:35.084+02:002016-08-06T09:35:35.084+02:00Curiosa aquesta combinació de gustos! Tinc melmela...Curiosa aquesta combinació de gustos! Tinc melmelada de llimona, provaré de fer-la! Ja et diré!<br />Ptnts i gaudeix de les vacancesMarta Padenoushttps://www.blogger.com/profile/17816871091754087292noreply@blogger.com