tag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post2029070940165280927..comments2024-03-28T15:34:41.312+01:00Comments on no tot són postres... a la cuina : Crema de xirivia i cepsNo tot són postreshttp://www.blogger.com/profile/13358376067060692836noreply@blogger.comBlogger21125tag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post-8551292468211669782016-01-31T19:49:19.869+01:002016-01-31T19:49:19.869+01:00La xirivia m'encanta, de seguida que pugui pro...La xirivia m'encanta, de seguida que pugui provaré aquesta recepta!!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/09018401041097220036noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post-25961049295931534272016-01-24T08:31:29.826+01:002016-01-24T08:31:29.826+01:00A mi em passa el mateix, la xirivia pel caldo. Glò...A mi em passa el mateix, la xirivia pel caldo. Glòria, m'acabes d'obrir els ulls a altres possibilitats, així doncs queda anotada i ben anotada<br />Una abraçada.El parehttps://www.blogger.com/profile/03455529246472279286noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post-76042874461613908832016-01-20T11:27:08.346+01:002016-01-20T11:27:08.346+01:00Sas que la xirivia només la poso quan faig caldo? ...Sas que la xirivia només la poso quan faig caldo? ja provaré fer aquesta crema que ha d'estar molt bona! petonsTeresahttps://www.blogger.com/profile/15962411942246864623noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post-56053853312554264512016-01-19T20:18:31.701+01:002016-01-19T20:18:31.701+01:00Hola Gloria. Pues ya iba siendo hora de que vinier...Hola Gloria. Pues ya iba siendo hora de que viniera el frío porque al paso que íbamos nos metíamos en la primavera y sería cuando llegara, pero todo puede suceder jj. ahora es cuando tiene que hacer frío y no en el verano digo yo no?.<br />Y como parece que las temperaturas van a bajar o ya lo han hecho nada mejor que una crema calentita para entonar el cuerpo. Y la que has hecho además de entonar el cuerpo entona el espíritu porque debe saber a gloria, valga la redundancia con tu nombre jj.<br />No he probado la chirivía así que no sé cual es su sabor aunque por lo que dices es un tanto dulce así que me hago una idea.<br />No me cabe duda de que con esas setas que le has puesto el sabor ha ganado y has conseguido una crema exquisita.<br />Un abrazoJuan Hernándezhttps://www.blogger.com/profile/14280246426291315016noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post-37747380970620654932016-01-19T19:27:21.848+01:002016-01-19T19:27:21.848+01:00Rodona del tot aquesta crema...i els ceps i les ga...Rodona del tot aquesta crema...i els ceps i les galetes de ceps, un toc genial!!! Amb aquest fred...es presenta com una menja providencial!!! Petonarros!Mònica Tarradellashttps://www.blogger.com/profile/17474102554966728229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post-3135209792427787012016-01-19T16:49:06.297+01:002016-01-19T16:49:06.297+01:00.Amb aquest temps, vénen molt de gust aquestes cre....Amb aquest temps, vénen molt de gust aquestes cremes, la tastarè.lolineshttps://www.blogger.com/profile/14204870175710109160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post-64550332346950991662016-01-19T13:58:56.985+01:002016-01-19T13:58:56.985+01:00És molt suau Gemma...i els ceps, cerdans és clar ;...És molt suau Gemma...i els ceps, cerdans és clar ;-) li donen un puntet especial.<br />Ptnts<br />GlòriaNo tot són postreshttps://www.blogger.com/profile/13358376067060692836noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post-907694143044015212016-01-19T12:18:00.133+01:002016-01-19T12:18:00.133+01:00Tu ho has dit Miquel ;-)
Ptnts
GlòriaTu ho has dit Miquel ;-)<br />Ptnts<br />GlòriaNo tot són postreshttps://www.blogger.com/profile/13358376067060692836noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post-64181649093285922262016-01-19T12:17:23.909+01:002016-01-19T12:17:23.909+01:00Es tan senzilleta de fer que no hi ha excusa Roser...Es tan senzilleta de fer que no hi ha excusa Roser!<br />Ptnts<br />GlòriaNo tot són postreshttps://www.blogger.com/profile/13358376067060692836noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post-22471301486084247292016-01-19T12:15:05.079+01:002016-01-19T12:15:05.079+01:00Tasteu-la Olga, estic segura que us agradarà.
Ptnt...Tasteu-la Olga, estic segura que us agradarà.<br />Ptnts<br />GlòriaNo tot són postreshttps://www.blogger.com/profile/13358376067060692836noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post-42057407574322788322016-01-19T12:14:08.621+01:002016-01-19T12:14:08.621+01:00Bona, bona, bona Marta!
Ptnts
GlòriaBona, bona, bona Marta!<br />Ptnts<br />GlòriaNo tot són postreshttps://www.blogger.com/profile/13358376067060692836noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post-89724107436003113312016-01-19T12:12:56.430+01:002016-01-19T12:12:56.430+01:00Jo tampoc la feia servir, només la posava al caldo...Jo tampoc la feia servir, només la posava al caldo...segur que a partir d'ara miraré de fer-li més cas!<br />Ptnts<br />GlòriaNo tot són postreshttps://www.blogger.com/profile/13358376067060692836noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post-91162969701078130722016-01-19T11:32:14.509+01:002016-01-19T11:32:14.509+01:00Abans també tant sols la posava al caldo però ara ...Abans també tant sols la posava al caldo però ara que l'hem tastat en crema... quina cosa més bona i quina textura mes suau. Amb ceps no se m'havia acudit... Saps que li queda molt bé també: una mica de llet d'ametla o de crema dametlla...<br />petons<br />palmiraPalmira POMhttps://www.blogger.com/profile/00763775687261177260noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post-27739665532012613022016-01-19T09:23:16.017+01:002016-01-19T09:23:16.017+01:00Una crema deliciosa y los ceps le da el punto de d...Una crema deliciosa y los ceps le da el punto de divino a la crema.<br />PetoMiquelhttps://www.blogger.com/profile/03024040815488139682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post-61156032992167626522016-01-19T08:49:53.643+01:002016-01-19T08:49:53.643+01:00la xirivia la he tastat dins el caldo sempre, però...la xirivia la he tastat dins el caldo sempre, però aixi sola mai, i ha d'estar deliciosa amb el gustet del ceps i ben calentona oi?! qui pogués agafar-ne una tassa...petonstrifasic de baileyshttps://www.blogger.com/profile/01911950330479845397noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post-74102932190490335172016-01-19T07:04:56.362+01:002016-01-19T07:04:56.362+01:00M'encanta la suavitat de la xirivia, fer-la en...M'encanta la suavitat de la xirivia, fer-la en crema és molt bona idea.<br />I amb el toc dels ceps (de la Cerdanya? ;) ) converteixes un plat de cada dia en un plat de festa.Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post-67132650819073008732016-01-18T23:19:59.193+01:002016-01-18T23:19:59.193+01:00Prenc bona nota d'aquesta crema! Ens agrada mo...Prenc bona nota d'aquesta crema! Ens agrada molt provar noves receptes de cremes d'hivern! Ha de ser molt bona, Dolça!<br />Petonets,<br />OlgaLa Cuina de l'Olgahttps://www.blogger.com/profile/09625586686538332683noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post-62921717277954632832016-01-18T22:30:14.612+01:002016-01-18T22:30:14.612+01:00Jo la faig amb poma, de quan estava a Londres!!!és...Jo la faig amb poma, de quan estava a Londres!!!és bona, bona!!Marta Padenoushttps://www.blogger.com/profile/17816871091754087292noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post-35969958889692104122016-01-18T22:02:59.514+01:002016-01-18T22:02:59.514+01:00uY Glòria no tinc costum d'utilitzar-la, l'...uY Glòria no tinc costum d'utilitzar-la, l'hauré de tastar!!Sussi Abelhttps://www.blogger.com/profile/13503902628218947539noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post-69101766611814174532016-01-18T21:43:14.349+01:002016-01-18T21:43:14.349+01:00ei... m'interessa això de la compota!!!! Com l...ei... m'interessa això de la compota!!!! Com la fas Mercè?No tot són postreshttps://www.blogger.com/profile/13358376067060692836noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post-36597508733129455022016-01-18T21:34:09.678+01:002016-01-18T21:34:09.678+01:00Jo també la feia servir només pel caldo fins que v...Jo també la feia servir només pel caldo fins que vaig fer-ne una compota per acompanyar una carn i va ser boníssima. La faré!<br />Mercè de Cotó de Sucrehttps://www.blogger.com/profile/10950881071660384580noreply@blogger.com