tag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post1062542840393190938..comments2024-03-28T15:34:41.312+01:00Comments on no tot són postres... a la cuina : All-i-oliNo tot són postreshttp://www.blogger.com/profile/13358376067060692836noreply@blogger.comBlogger14125tag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post-82079375281964455012009-09-19T00:18:55.978+02:002009-09-19T00:18:55.978+02:00res de sacrilegi, la veritat és que l'all i ol...res de sacrilegi, la veritat és que l'all i oli originari, sense més ingredients, ja gairebé no el fa ningú, potser és que tothom ekl troba més bo amb ou, o més fàcil, de fer, però la qüestió és que si s'imposa per alguna coss serà. el teu té un aspecte impressionant!Cuinagenerosahttps://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post-11245055876578494312009-09-18T09:32:26.504+02:002009-09-18T09:32:26.504+02:00Hola, guapa! Yo siempre hago la mayonesa casera co...Hola, guapa! Yo siempre hago la mayonesa casera con un dientecito de ajo. Una especie de alioli ràpido y fácil. Un besito.Angie Perleshttps://www.blogger.com/profile/14635917948471204660noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post-38411345536822676552009-09-17T23:30:11.988+02:002009-09-17T23:30:11.988+02:00M'ha agradat molt eixa manera tan simpàtica de...M'ha agradat molt eixa manera tan simpàtica de presentar la recepta. Això del rovell d'ou sera "una heretgia", però fa un aspecte boníssim aquest allioli. ;DFranceschttps://www.blogger.com/profile/17978125956760108158noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post-56594438570742990212009-09-16T22:27:11.520+02:002009-09-16T22:27:11.520+02:00La meva mare també el fa així, al morter i amb un ...La meva mare també el fa així, al morter i amb un rovell, i li surt boníssim! Bé, això és el que diu tothom, perquè jo no l'he tastat mai! A totes les recepte que hi diu "all-i-oli", jo hi poso maionesa, i feta també amb el morter i anant remenant!<br />Petons.Margaridahttps://www.blogger.com/profile/05364519837689939550noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post-51024068476836622082009-09-16T22:06:45.022+02:002009-09-16T22:06:45.022+02:00M´agrada molt l´all i oli però no hi ha manera que...M´agrada molt l´all i oli però no hi ha manera que em quedi mai bé.Ara ho tindre més facil.ELS PEIXOShttps://www.blogger.com/profile/16797954384379800613noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post-23403771124068780682009-09-16T21:42:27.571+02:002009-09-16T21:42:27.571+02:00Visca l'all i oli!
Cada casa té la seva manera...Visca l'all i oli!<br />Cada casa té la seva manera de fer-lo i a mi m'agraden totes!<br />Una abraçada!illetapititahttps://www.blogger.com/profile/07881401957154179773noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post-27163764541645272862009-09-16T18:57:55.054+02:002009-09-16T18:57:55.054+02:00Ep...quin morte més autèntic...d'aquells que p...Ep...quin morte més autèntic...d'aquells que pesen....nosaltres també hi posem rovell(sorry!)...i amb qualsevol cosa per sucar-hi pà! (li trec el centre dels alls diuen que així no retorna!)<br />PtntsMarta Padenoushttps://www.blogger.com/profile/17816871091754087292noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post-38035598490817972512009-09-16T17:17:38.023+02:002009-09-16T17:17:38.023+02:00Ai què bo és l'allioli!
Jo no tinc gràcia ni ...Ai què bo és l'allioli!<br /><br />Jo no tinc gràcia ni aguanto tant de rato barrejant, per sort sempre he trobat algú que m'el faci :)<br /><br />Pos jo sempre l'he vist que la gent que conec del Baix Ebre lo fa amb rovell d'ou. I quan he anat a concursos d'allioli també el posen... no sabia que es feia sense rovell.bajoquetahttps://www.blogger.com/profile/08233756638524833310noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post-85007515228811223282009-09-16T15:11:40.366+02:002009-09-16T15:11:40.366+02:00Jo també ho faig moltes vegades així, a mi m'a...Jo també ho faig moltes vegades així, a mi m'agrada de totes totes, però sempre haig d'anar amb xiclets de menta desprès, jeje. Que bo, un bon tall de pa de pagès ben torradet i amb all-i-oli. No tinc paraules per descriure-ho. Qui no ho ha tastat no sap del que parlem. Salut!!!!OLLES I SOMRIUREShttps://www.blogger.com/profile/08056944817145603366noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post-63588115504464451852009-09-16T13:34:18.028+02:002009-09-16T13:34:18.028+02:00doncs jo també el faig així jijiji i a casa ens en...doncs jo també el faig així jijiji i a casa ens encanta<br /><br />ptnsLídiahttps://www.blogger.com/profile/02816217859172661545noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post-16430760372027262722009-09-16T11:28:20.632+02:002009-09-16T11:28:20.632+02:00Fer all-i-oli és tot un art, oi? A més cada casa t...Fer all-i-oli és tot un art, oi? A més cada casa té una manera diferent de fer-lo. No crec pas que hi hagi "la millor", més aviat es tracta de trobar la que agrada més a casa.Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post-90746446580733248652009-09-16T10:31:43.185+02:002009-09-16T10:31:43.185+02:00M'agrada més suau!!
ummm que bo!!
petonetsM'agrada més suau!!<br />ummm que bo!!<br />petonetsIvanahttps://www.blogger.com/profile/00377457967907466573noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post-65969618770311546892009-09-16T09:56:40.076+02:002009-09-16T09:56:40.076+02:00all-i-oli a morter! quin luxe! jo no en se fer. ta...all-i-oli a morter! quin luxe! jo no en se fer. també trobo que amb el rovell queda més suau, tot i que no sigui "l'autèntic". Algun cop l'he tastat d'avellanes o ametlles, també deliciós.Eva Floreshttps://www.blogger.com/profile/07249883675751507548noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076669612117797311.post-13991447415808829482009-09-16T09:12:32.918+02:002009-09-16T09:12:32.918+02:00Desde que tuve salmonelosi, que en mi casa no se c...Desde que tuve salmonelosi, que en mi casa no se come nada que lleve huevo crudo, pero no renuncio a un buen allioli, aunque me tenga que dejar el brazo en el intento,jaja, y yo siempre antes usaba una yema, así que más que perdonada por usarla ( yo creo que muchísima gente lo hace como tú) y lo buenísimo que esta. PetonsAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/07961737047209705862noreply@blogger.com