Tartar de tomaca

Va ser llegir aquesta recepta i posar-me a fer-la. És una mica semblant als tomàquets confitats que  fem a casa, però la presentació com a tàrtar em va agradar...i aquí teniu la meva versió!


Necessitem per preparar els tomàquets:

  • 2 quilos de tomàquets ben carnosos i madurs
  • Oove
  • Sal
  • Sucre

I per presentar-ho com a tàrtar:
  • Una mica de salsa Perrins
  • Cogombrets en vinagre
  • Tàperes
  • Tabasco
  • Oove
  • Sal
Comencem preparant els tomàquets. Els pelem, escaldant-los uns segons en aigua bullent. Traiem les llavors i  els tallem  a trossos.En una safata de forn posem una mica de sal, sucre i un raig d'oli, damunt hi posem els trossos de tomàquet i ho tenim a 120º al forn unes 3 hores perquè es deshidratin una mica.
Passat aquest temps els traiem del forn, els posem en un escorredor i els deixem dins la nevera d'un dia per l'altre, perquè perdin tot el líquid.


L'endemà ja podem fer el tàrtar.
Tallem la tomaca a tallets ben petits i l'amanim amb salsa Perrins, una mica de Tabasco, tàperes i  cogombrets,  al gust i ho acabem amb oli i sal.

Ho presentem amb torradetes de pa  acompanyant uns bons formatges o uns musclos en escabetx... una proposta excel·lent per un vermut de qualsevol dia de vacances o per un sopar a la  terrassa o jardí.

Què me'n dieu? Us ve de gust?

I com que ja és època de vacances, encara que aquest any siguin molt diferents a com ens agradaria que fossin, m'acomiado fins setembre. 

BONES VACANCES A TOTHOM!

Comentaris

  1. Hola guapa, es veu genial, ara es època de tomàquets i hem d'aprofitar. Una recepta ideal per ara. Petons!!!!

    ResponElimina
  2. Holaaaa!!!que requetebo deu ser...amb aquesta caloreta ve molt de gust aquesta recepta!!!
    petons-

    ResponElimina
  3. Como no me va a gustar? Sobre unas tostaditas queda de escándalo, a mi me soluciona una cena a las mil maravillas.
    Te deseo un buen agosto, también yo lo tomaré de descanso. Nos vemos en septiembre.
    Un beso

    ResponElimina
  4. M'encanta aquesta recepta!!! Si les receptes d'nstagram estiguessin enllaçades al bloc!!!! Petonets i bones vacances

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Si sou per aquí i em voleu dir alguna cosa, l'acceptaré de bon grat i sempre serà tinguda en compte.

Entrades més llegides