torró de xocolata amb fruites deshidratades @Color y Sabor de Temporada

El repte @Color y Sabor de temporada d'aquest desembre ens demana fer un plat nadalenc amb fruita... i què hi ha més nadalenc que uns torrons? 
Però... torrons amb fruita ... la deshidratem!

Poma i gingebre, una barreja que m'agrada molt...doncs aquí teniu uns torrons  de xocolata amb oove i aquestes dues fruites deshidratades.

Necessitem:
  • Tres pomes deshidratades
  • Un grapat de gingebre deshidratat
  • 1rajola de xocolata de cobertura
  • 4 cullerades d'oove
  • Deshidratem un parell o tres de pomes...o com he fet jo, les compreu deshidratades.
  • Feu el mateix amb el gingebre.


Folrem un motlle amb paper sulfuritzat.
En una cassola posem la rajola de xocolata, a mínima temperatura, fins que es desfaci. 
Hi afegim l'oove i ho remenem bé.
Hi posem els trossos de poma i gingebre deshidratats i ho aboquem al motlle.
Ho sacsem una miqueta i ho deixem refredar, fora de la nevera fins que s'hagi près.
Ho podem tallar en barres i embolicar-les individualment, per regalar. Els companys de feina han estat ben contents.


Comentaris

  1. Pocas cosas tan navideñas como un buen turrón casero como este, la combinación la imagino muy rica

    Bon Nadal!!!!!

    ResponElimina
  2. Ricos los turrones caseros. Feliz Navidad!😘😘

    ResponElimina
  3. Se ve delicioso. Un beso y feliz Navidad ☃️🎅 🎄🎁🎉💝

    ResponElimina
  4. Noiaaaaaa!!!! Quina passada de torró ens portes! Superoriginal i molt Top!
    Gaudiu-lo moltíssim!
    Petonets,
    Olga

    ResponElimina
  5. Hola guapa. M'encantent totes aquestes turrones, faig de totes les menes i formes. T'ha quedat d ' allò mès bé. 👏👏👏🌲🥂 bones festes!!!!!!!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Si sou per aquí i em voleu dir alguna cosa, l'acceptaré de bon grat i sempre serà tinguda en compte.

Entrades més llegides