Pastanagues mini adobades

Ja sabeu que m'agrada molt el vinagre i sempre que puc faig escabetxos i  confitats en vinagre. Avui us porto aquestes pastanaguetes adobades, que també les podeu fer amb pastanagues normals tallades a rodanxes, que posades a les amanides a casa desapareixen.

Necessitem:

  • Un manat de pastanagues mini
  • 250ml de vinagre de vi blanc o de poma
  • 250 / 300 ml d'aigua
  • Una culleradeta de sucre moré
  • Opcional alguna herba aromàtica com romaní o farigola
  • Una culleradeta de grans de pebre negre


Netegem les pastanagues i les bullim uns cinc minuts amb aigua amb sal.
Les refredem posant-les en un bol amb aigua gelada.
En una cassola posem l'aigua a bullir i quan ho fa afegim el sucre i ho traiem del foc. Deixem que es refredi

Posem  les pastanagues, una vegada estan fredes, dins un pot de vidre que haurem esterilitzat, l'omplim fins la meitat amb vinagre i la resta amb l'aigua amb sucre. Hi afegim les aromàtiques i el pebre, ho tapem bé i ho posem a la nevera, un parell de dies mínim abans de menjar-nos-les.




Comentaris

  1. Ets la reina dels escabetxos! T'atreveixes amb tot!
    Petonets i bona recta final de setmana!
    Olga

    ResponElimina
  2. Que buenos los encurtidos Gloria y también ideal para picar entre comidas, sano y con pocas calorías.

    ResponElimina
  3. Molt bones , faig semblant m’agradant molt 🍃

    ResponElimina
  4. La reina dels escabetxos!! Jo no en faig masses! Però des de q veig que es pot fer un bon escabetx amb tot! M’animo!
    Aquestes pastanagues minis a mossegades, no els hi calen res����
    Ptnts

    ResponElimina
  5. Les podem guardar al rebost O té de ser sempre a la nevera ????

    ResponElimina
    Respostes
    1. Nevera, a no ser que visquis en un lloc on el rebost sigui fresc!
      Ptnts
      Glòria

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada

Si sou per aquí i em voleu dir alguna cosa, l'acceptaré de bon grat i sempre serà tinguda en compte.

Entrades més llegides