Bundt de xocolata i cireres
I amb aquesta recepta m’acomiado fins setembre.
És un bundt cake, inspirat en aquest de l’Olga, però fet a la meva manera...com sempre 😉
Necessitem:
Preescalfem el forn a 180
Preparem el motlle amb esprai antiadherent
Barregem les tres farines amb el llevat químic i el cacau en pols i reservem.
Barregem les cireres amb una cullerada de farina i les reservem
Posem al bol de la KA la mantega amb els sucres i ho batem, a velocitat mitja, fins aconseguir una massa esponjosa. Baixem la velocitat i hi anem incorporant, un a un, els quatre ous. No afegirem un ou fins que l’anterior no estigui perfectament integrat a la massa.
Afegim la meitat de les farines, la nata i després la resta de les farines.
Incorporem les cireres, remenant bé amb una espàtula i ho aboquem al motlle.
És un bundt cake, inspirat en aquest de l’Olga, però fet a la meva manera...com sempre 😉
Necessitem:
- 190g de mantega en pomada
- 150g de sucre morè
- 150 g de sucre blanc
- 4 ous
- 200ml de nata 35%
- 250 g de cireres al vermut
- 100g de farina
- 100g de farina d’espelta
- 100g de farina integral
- 2 cullerades de cacau pur en pols, sense sucre
- Mitja culleradeta de sal
- Un sobre de llevat quimic
- Sucre glass barrejada amb xocolata en pols
Preescalfem el forn a 180
Preparem el motlle amb esprai antiadherent
Barregem les tres farines amb el llevat químic i el cacau en pols i reservem.
Barregem les cireres amb una cullerada de farina i les reservem
Posem al bol de la KA la mantega amb els sucres i ho batem, a velocitat mitja, fins aconseguir una massa esponjosa. Baixem la velocitat i hi anem incorporant, un a un, els quatre ous. No afegirem un ou fins que l’anterior no estigui perfectament integrat a la massa.
Afegim la meitat de les farines, la nata i després la resta de les farines.
Incorporem les cireres, remenant bé amb una espàtula i ho aboquem al motlle.
Al forn, uns 45-50 minuts, i abans de treure’l comprovarem punxant-lo que estigui ben cuit per dins.
El deixem refredar una estona dins el motlle i passats uns 10 minuts el desenmotllem i el deixem refredar damunt una reixeta.
Una vegada fred l’empolvorem amb el sucre glass barrejat amb el cacau en pols.
Mmm.....quina passada, Glòria! Provaré la teva versió, tu sempre ho millores tot! Molts petons i gràcies per la menció!
ResponEliminaOlga
Olgaaaaaa, no milloro!!!!! Versiono😉
EliminaPtnts
Glòria
Yo no he visto el bundt de Olga, pero este tuyo, a tu manera, tiene una pinta deliciosa. Vamos, que me tienes relamiéndome al otro lado de la pantalla. ¡Pero qué cosa más rica!
ResponEliminaBesos y feliz semana, guapa.
Es riquísimo! Y si miras el.de Olga verás lo rico que és también.
EliminaPtnts
Glòria
La nostra reina dels bundts és l'Olga sens dubte! Però tu li vas darrera!
ResponEliminaM'encanta aquesta recepta amb cireres!
bones vacances!!!! Gaudeix! I ens retrobem al setembre!
Ptns
L'Olga en fa un cada dia 😂😂😂😂
EliminaPtnts
Glòria
Una pinta genial tiene este Bundt de chocolate y cerezas.
ResponEliminaY a seguir disfrutando de tus vacaciones Gloria
Bss
És boníssim Miquel
EliminaPtnts
Glòria