Mona 2018 @ Cuinem a 6 mans

Fa dies que tenim aturat el @Cuinem a 6 mans i hem pensat que una mona és una bona manera de tornar-nos a engrescar ja que és una recepta que les tres hem de fer i que ens agradarà compartir amb vosaltres.
Així que, aquí ens teniu, a l'Olga, la Marta i a mi cuinant una mona a 6 mans per a tots vosaltres

Fem un pa de pessic i pensem com guarnir-lo, ja que el fillol és molt amant de la xocolata blanca...




Pel pa de pessic:
  • 6 ous
  • 175 de sucre
  • 200 g de farina
Pel farciment:
  • Melmelada de préssec

Per la cobertura:
  • 200g de xocolata blanca
  • 200g de formatge mascarpone
  • 100g de sucre glas


Pels guarniments:
  • Ametlles laminades
  • Ous de xocolata
  • Plomes
  • Pollets
  • Xocolata ratllada
  • ...(al vostre gust)

Preescalfem el forn a 200º
Batem els ous sencers amb el sucre a punt de cinta ben fort ( encara que no ho posi a la recepta original afegim-hi un polsim de sal que ens ajudarà).
Després hi posem la farina a poc a poc i amb molta cura mirant que no ens baixi gens la massa.

Preparem un motlle amb oli i farina, o amb esprai antiadherent, perquè no s'enganxi.
Hi aboquem la massa i el posem al forn uns 20 minuts.

Una vegada fet i fred el pa de pessic l'obrim pel mig i la farcim amb una bona capa de melmelada de préssec. Posem la mona damunt una reixeta i ens disposem a fer la cobertura i a guarnir-la.

Desfem la xocolata blanca. Barregem el mascarpone amb el sucre glas i hi afegim la xocolata desfeta.  Quan ho tenim com una crema homogènia ho aboquem al mig de la mona i deixem que es vagi cobrint. Els costats del pa de pessic els cobrim, ajudant-nos d'una espàtula, amb la glaça de xocolata blanca que va regalimant pels costats.
Posem ametlles laminades per tots els costats, omplim la part del damunt de xocolata blanca ratllada i acabem de decorar-la al gust del nostre fillol.

Esperem que li agradi !

Comentaris

  1. Moltes mona, ha quedat molt maca. Petons.

    ResponElimina
  2. Tan fàcil com vistosa!!!
    I fer feliç a qui la reb!!!
    Un placer tornar al repte!!!
    Ptnts

    ResponElimina
  3. Jo em penso que li encantarà! Es veu espectacular! És un petit plaer fer les mones una mateixa, oi? I més si és pel nostre repte!
    Petonets i molt bona setmana!
    Olga

    ResponElimina
  4. Bona mona Gloria i segur que li encantarà a qui la reb. Bona semana
    Una abraçada

    ResponElimina
  5. Aquestes mones han sortit genials! quina sort els vostres fillols!!!
    Petons i bona setmana!
    palmira

    ResponElimina
  6. Hola Gloria. Un bizcocho que creo será fácil de hacer con un relleno muy rico y con una cobertura deliciosa. Es todo un espectáculo la terminación que le has dado. Debe estar de rechupete. Exquisito.
    Espero que disfrutes de estos días de Semana Santa.
    Un abrazo.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Si sou per aquí i em voleu dir alguna cosa, l'acceptaré de bon grat i sempre serà tinguda en compte.

Entrades més llegides