Calamarcets encebats amb vermut

Mare meva! Gairebé vint dies sense publicar i no serà perquè no cuini. Però aquest novembre està sent complicat, millor dit carregat de feina. Corregir, preparar classes, cursos de cuina, comandes de pastissos d'aniversari, dinars de celebracions...tot passa davant del blog...a veure si hi poso remei i torno a agafar el ritme.
I  torno a la càrrega amb uns calamarcets cuinats amb ceba i vermut!


Necessitem:


  • 1 quilo de calamarcets
  • 3 cebes
  • Oove
  • Sal
  • 1 copeta de vermut
Netegem bé els calamarcets.
En una cassola tallem ceba i la posem a sofregir amb una mica d'oove. Quan la tinguem transparent hi afegim els calamars i ho deixem coure a foc baixet. Quan veiem que  han deixat anar tot el suc i aquest comença a reduir-se hi posem el vermut i ho deixem coure , ben a poc a poc, fins que els calamars estiguin cuits. Ho rectifiquem de sal i ja els tenim a punt d'emplatar.
Senzills, sans, saborosos i sobretot no us oblideu d'una bona llesca de pa.



Comentaris

  1. MMm....que bons! Impressionant el toc de vermut! M'has fet ser fan de la cuina amb vermut!
    Vas a topeeeeee! Vinga, que tenim el cap de setmana a tocar!
    Petonets,
    Olga

    ResponElimina
    Respostes
    1. Les blogueres del sud molt fans de la cuina del vermut!

      Ptnts
      Glòria

      Elimina
  2. Respostes
    1. Lolines, boníssims i el vermut els arrodoneix😍

      Ptnts
      Glòria

      Elimina
  3. Genial el punt de vermut amb els calamarcets! Anem fent el que podem amb el temps que tenim i hores al dia sempre en falten, oi!?
    Petons i bon cap de setmana!
    Palmira

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hi ha vegades que necessitaríem dies de 28 hores i aquest mes em passa això Palmira 😱
      Ptnts
      Glòria

      Elimina
  4. Bons i fàcils de fer!! Plat q no li faria cap lleig!
    ����

    ResponElimina
  5. Facil i molt bo i mes amb el toc del vermut.
    Bss

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Si sou per aquí i em voleu dir alguna cosa, l'acceptaré de bon grat i sempre serà tinguda en compte.

Entrades més llegides