La Verema de Nina 2016

Dissabte 6 de setembre vam ser convidats a la Verema de Nina, a Poboleda, al Celler Burgos Porta.


Exactament no sabíem de què es tractava així que, càmera al coll, calçat còmode i ben fresquets perquè feia moltíssima calor, vam fer cap a Mas Sinén.

Allí vam fruir d'una experiència sensorial estimulant gràcies a la cosmètica de NinaPriorat, escoltant la guitarra d'Emili Cuenca i gaudint de les explicacions i de l'observació d'un massatge corporal amb un tractament de vinoteràpia.

L'indret, el Celler Burgos Porta, a tocar de Poboleda, és un espai preciós al cor del Priorat. Allí vam tenir ocasió de conèixer de primera mà els tractaments innovadors i cent per cent naturals per a la cura del cos de NinaPriorat i que tenen com a base  l'oli d'oliva, el raïm ecològic i l'avellana. També vam degustar un petit assortit gastronòmic amb productes Km0 i un tast dels vins ecològics Mas Sinén.



Un pa amb raïm i arengada, pa sucat amb tomacó i botifarra i formatge (tot de Cornudella), orelletes d'Ulldemolins, bombons d'avellana i altres exquisiteses, acompanyades d'una copa Mas Sinén 2008 i 2011 que ens van afinar els sentits de l'olfacte i del gust.



La Verema de Nina va acabar amb una visita al celler i amb les explicacions entusiastes d'en Salvador  que viu amb una passió encomanadissa la viticultura.



Ens vam acomiadar de Mas Sinén, del celler Burgos Porta, de Nina Priorat, de Poboleda, del Priorat amb les darreres llums del dia i amb una agradable sensació de benestar i alegria per haver passat una tarda tan agradable en tan bona companyia.
               

Ens va agradar ser-hi!


Comentaris

  1. Una experiencia molt maca, per repetir.

    ResponElimina
  2. tiene que ser una experiencia muy bonita, solo hay que ver las fotos y como lo explicas.
    besosssss

    ResponElimina
  3. Una jornada molt interessant per viure-la en família! Un lloc molt bonic.
    Petonets,
    Olga

    ResponElimina
  4. Una experiencia fantàstica! Fa uns anys vam visitar MAs Sinén i aquesta familia té un amor tan fort pel seu art. Fa 5 anys els vam visitar i tenim uns records magnífics!!
    Petons
    Palmira

    ResponElimina
  5. Una estupenda experiencia sin duda. Un besazo y encantada de conocerte.

    ResponElimina
  6. Sin duda has disfrutado mucho de esa visita a tu post y fotos me remito es un sitio precioso ,se nota que esa familia ama el vino.
    Bicos mil wapa.

    ResponElimina
  7. acabamos de conocer tu blog y nos quedamos, te invitamos a conocer el nuestro.
    un dia seguro que precioso y una experiencia fantástica.
    besos crisylaura

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Si sou per aquí i em voleu dir alguna cosa, l'acceptaré de bon grat i sempre serà tinguda en compte.

Entrades més llegides