pollastre amb salsa de soja i llimona

Aquí teniu una recepta de la Mireia Carbó,un pollastre que vaig fer dies enrere, aprofitant que tenia llimones  i que durant un parell de setmanes només buscava receptes, amb llimona, per fer. La Mireia ho fa amb cuixetes però jo tenia mig pollastre de pagès , vaig tardar una mica més en coure'l però va quedar boníssim.



Necessitem:


  • Mig pollastre de pagès tallat, dos talls de cada quart
  • 2 llimones
  • 2cullerades de sucre moré
  • 50ml de salsa de soja
  • OOVE
  • Sal (no n'hi vaig posar ja que amb la salsa de soja trobo que ja n'hi ha prou)
Agafem una cassola plana, un raig d'oli ben generos i hi daurem les trossos de pollastre.
En un bol barregem el suc de les dues llimones, la ratlladura d'una, la salsa de soja i el sucre moré. 
Una vegada tenim el pollastre ben rosset hi aboquem la barreja del bol, ho tapem, i ho deixem fent xup-xup una hora a foc ben baix fins que vegem que el pollastre està ben  cuit.
El deixem reposar dins la cassola, si voleu d'un dia per l'altre, només us caldrà escalfar, emplatar i amb una bona llesca pa és un plat de diumenge!





Comentaris

  1. Mira, ara que tinc llimones, és una recepta a fer!! ����
    Ptnts

    ResponElimina
  2. Oh, oh, oh...... Aquest va al sac. Que bo y sencill, amb lo que m'agrada la llimona y el toc de la ratlladura li ha de donar un sabor ben especial.
    Has tornat ja, o la tenies programada?
    Petons estimada

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gust intens de llimona Manu!
      Programada, ja saps que jo als estius estic en zona sense wifi!!!
      Ptnts
      Glòria

      Elimina
  3. Quin plat més deliciós!!! I això de tenir bones llimones sobreres pensa que és tot un privilegi...amb aquesta calor les llimones són les reines de la cuina! Petonarros!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tenir bons amics que tenen arbres fruiters és tot un privilegi Mònica!
      Ptnts
      Glòria

      Elimina
  4. El pollastre amb soja el faig sovint, però mai l'he combinat amb llimona. Fa una pinta boníssima, així que a la propera ho probaré així!
    Que vagi bé! Clara

    ResponElimina
    Respostes
    1. Clara, jo el feia amb llimona, sense soja. Així és diferent i boníssim també.
      Ptnts
      Glòria

      Elimina
  5. MMmmm....que bo! La llimona i el pollastre de pagès han de lligar molt bé! Potser millor que amb el pollastre "no pagès"!
    Petonets i molt bona setmana, Glòria!
    Olga

    ResponElimina
    Respostes
    1. Pollastre de pagès, sucre morè, llimona i soja i et surt un plat d'aquells que a tu t'agraden tant, Olga, un plat de sucar-hi pa!
      Ptnts
      Glòria

      Elimina
  6. ¡Cómo me gusta esta receta, sencilla y sabrosa!
    Petonsss.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Si sou per aquí i em voleu dir alguna cosa, l'acceptaré de bon grat i sempre serà tinguda en compte.

Entrades més llegides