Pana cotta de mató amb maduixes caramel·litzades

Aprofitem que encara hi ha maduixes...

Necessitem:

  • Una terrina de 250g de mató CADÍ
  • 250ml de nata 35%MG
  • 50g de sucre
  • 3 fulles de gelatina



  • 10 maduixes
  • 50 g de sucre
  • 1 cullerada d'aigua




Posem les fulles de gelatina a hidratar en aigua freda una mitja hora.

Netegem les maduixes i les tallem a làmines primes. En una paella desfem el sucre amb la cullerada d'aigua, hi afegim les maduixes i, amb cura que no se'ns trenquin les caramel·litzem a foc baixet.
Les traiem de la paella i les posem al fons dels bols, tasses o copes on vulguem servir la panna cotta. 
La mica de suc que han deixat a la paella el guardem.

Barregem el mató amb la nata i el sucre. 
De nata en reservem uns 25 ml , els escalfarem al microones i hi desfarem la gelatina. Ho barrejarem amb el mató, la nata i el sucre i ho abocarem als bols on hi hem posat les maduixes caramel·litzades.
Ho posarem, tapat amb paper film, a la nevera tota la nit, i l'endemà, al moment de portar-ho a taula hi podem posar unes gotes del suc que van fer les maduixes en caramel·litzar-les, o un crumble de carquinyolis... l'acabat us el deixo al vostre gust!

Comentaris

  1. Unes postres de diumenge ben bones!!!! I amb mató del bo encara més!!!!
    Ptnts

    ResponElimina
    Respostes
    1. Amb productes de primera, postres de primera, no et sembla Marta?
      Ptnts
      Glòria

      Elimina
  2. Genial idea per un diumenge! Tot i que ens haurem d'esperar una mica perque les maduixes aquí s'han acabat!
    Petons i bon diumenge!
    Palmira

    ResponElimina
    Respostes
    1. I amb gerds? També ha de quedar molt bo. El contrast àcid dolç encara serà més marcat Palmira.
      PTNTS
      Dolça

      Elimina
  3. MMMmmmm...molt bona! I quina presentació més bonica, Glòria! Jo no la podré fer....quan faig pannacotta n'hi ha un senyor que "arrunsa el morro" i de formatge encara me l'arrunsarà més! Hauré de venir a casa teva!
    Petonets,
    Olga

    ResponElimina
    Respostes
    1. AAAAiiiiixxxx aquest JS!!!!
      Vine quan vulguis i fem pannacotta de mató, ens mengem una taula de formatges i tot allò que a casa no pots heheh
      PTNTS
      Glòria

      Elimina
  4. Una delícia que no ajuda gaire a l'operació biquini!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si xiqueta... tot el que és bo...engreixa...què hi farem!
      Ptnts
      Glòria

      Elimina
  5. Hola Gloria. La pannacotta es uno de los postres que más me gustan. Suelo hacerla bastante y le añado frutas, con queso no la he probado pero te aseguro que si cae esa copa delante de mí doy buena cuenta ya que con esas fresas tiene que estar fabulosa. Lo malo es que ya fresas apenas quedan así que habrá que esperar. Delicioso postre.
    Un abrazo.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Canvia la fruita Juan, amb gerds també ha de quedar genial. I sola amb un rajolí de mel... què me'n dius ;-)
      Ptnts
      Glòria

      Elimina
  6. Boníssima, la pana cotta! m'animaré a provar-la amb mató, segur que li dóna un toc genial. Un petó!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Amb un bon mató, dels que tenim per les nostres terres...èxit assegurat Eva!
      Ptnts
      Glòria

      Elimina
  7. La pnacotta es uno de mis postres favoritos, me llevo una copita.

    ResponElimina
  8. Buenos días Gloria. Que delicia de postre que has preparado, esta panacotta de requesón con las fresas caramelizadas, tiene que estar de vicio y la presentación en esos vasitos es extraordinaria.
    Un beso paco

    ResponElimina
  9. Una combinacion que gusta a todos, fácil y resultona, ademas de buena.
    peto

    ResponElimina
  10. Doncs sí Glòria: aprofitem!! Que no hi ha res com la fruita de temporada i amb un postre com aquest, amb el punt de mató... una genialitat! :)

    ResponElimina
  11. M'encanta el mató..Quina bona idea fer-ho panacotta!! SEgur que és boníssim, veritat??
    Clara

    ResponElimina
    Respostes
    1. N'és mooooolt bona Clara!
      Sobretot si ets molt fan del mató.
      PTNTS
      Glòria

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada

Si sou per aquí i em voleu dir alguna cosa, l'acceptaré de bon grat i sempre serà tinguda en compte.

Entrades més llegides