galetes integrals amb mel

I seguim fent receptes del llibre Biscotti i dolcetti, obsequi de la Marta. Aquesta vegada havia de ser una recepta amb mel , ja que l'Anna ens ha regalat una mel boníssima, d'Olvan. 
I aquí teniu la tria, la recepta de la pàgina 19.

Necessitem:

  • 200g de farina integral
  • 1 ou
  • 3 cullerades de mel
  • 8 cullerades d'OOVE
  • una culleradeta de vainillina
  • 1 culleradeta de llevat químic
  • llavors de sèsam
Barregem la mel , l'ou i l'oli.
A part barregem la farina, el llevat i la vainillina. 
Ho ajuntem tot i ho pastem fins aconseguir una massa ben lligada.
En fem una bola i ho deixem un parell d'hores a la nevera per poder treballar-ho millor.
Estirem la pasta amb un corró i amb un tallador de galetes les anem tallant i posant damunt una plata de forn folrada amb paper 
sulfuritzat.
Al damunt de cada galeta hi posem unes quantes llavors de sèsam.
Les coem al forn, preescalfat a 200º, durant 15 minuts. Les traiem, deixem refredar damunt una reixeta i ja les tenim a punt... bones i sanes: unes galetes sense sucre, sense mantega i sense farina refinada :-D


Ara hauré de pensar què aporto jo al mini repte biscotti e dolcetti, ja que el llibre ha vingut de la Marta, la mel de l'Anna... potser un limoncello...?

Comentaris

  1. Galetes integrals, bones, bones, però a casa m'han dit que massa integrals! Jijiji demà les penjo! Ptnts

    ResponElimina
  2. Deuen ser ben bones aquestes galetes!!! Bona mel, bona recepta i bona cuinera!
    Petonets,Glòria!
    Olga

    ResponElimina
  3. Són molt sanes aixó sí i amb un gustet de mel molt bo, potser sí una mica massa integrals, com diu la Marta... I t ' han quedat molt maques! Ptns

    ResponElimina
  4. Que buenas y sanas estas galletas.
    Bon cap de setmana

    ResponElimina
  5. Molt saludables: no es pot negar! I amb la mel han de ser molt fines :))
    Una abraçada

    ResponElimina
  6. Si les tinc a prop no duren... quin vici! i amb això que són sanes i saludable no durarien gaire... petons

    ResponElimina
  7. M'agrada molt que estiguin fetes sense mantega, i junt amb la farina integral i la mel les fan una opció molt saludable quan tens ganes de dolç, les haurem de provar! un petó.

    ResponElimina
  8. Tienen toda la pinta de estar especialmente buenas. Mil besicos

    ResponElimina
  9. Ja he vist les de les tres...queda apuntada la recepta, perquè ja saps com en sóc de galetera! Petonarros!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Si sou per aquí i em voleu dir alguna cosa, l'acceptaré de bon grat i sempre serà tinguda en compte.

Entrades més llegides