20.9.15

Rotllets de conill

Després del parèntesi de les vacances torna el repte DEL BLOG AL PLAT , aquest setembre tots FEM UN MOS . No és la primera vegada que remeno i trio per casa la Sion i el Miquel, és un blog que acostumo a mirar quan he de fer carns rostides, amb suc...la Sion és una artista en aquest camp i sempre que he agafat una de les seves receptes ha estat un èxit... aquesta vegada, la que he triat també ho ha estat.
Aquí teniu, els rotllets de conill de la Sion fets a la meva manera, a veure què us semblen!

Necessitem
- Dos lloms de conill desossats (demaneu que us ho facin a la pollastreria)
- Pebrot vermell
- Albergínia
- Carabassó
- Una ceba
- Una copeta de vermut, de Reus és clar!
- Un parell de grans d'all
- Oli
- Sal / pebre
- Arròs (per acompanyar)


Agafem el pebrot, l'albergínia i el carabassó  i en tallem 4 tires llargues de cada, de la mateixa llargària que els lloms de conill a poder ser.
La resta la tallem a quadrets, que junt amb la ceba ens serviran per fer una samfaina.
Agafem les tires de pebrot, albergínia i carabassó i les passem una mica per la paella. Després les posem damunt els lloms oberts que haurem salpebrat , els enrotllem i els lliguem .
En una paella, amb oli. daurem els rotllets i després els traiem. Hi posem els alls tallats ben petits i quan comencin a agafar color hi tornem a posar el conill, la copeta de vermut ,  abaixem el foc i ho deixem fins que vegem que està cuit i daurat per rots els costats, si cal ho anem girant de tant en tant)
Agafem la samfaina que hem fet amb la resta de verdures i la triturem ben fina amb un túrmix, la TMX... el robot què tingueu.
Bullim arròs blanc, que en forma de flamet servirà per completar el plat.

Per emplatar podem, una vegada deslligats els rotllets, tallar-los a rodanxes gruixudes, o tallar-los pel mig i posar-los al plat, amb una cullerada del puré de samfaina i un flamet d'arròs i regar-ho generosament amb l'oli i la reducció de vermut que ens ha quedat a la paella després de fer els rotllets.
Sembla complicat però no ho és gens, només cal tenir el conill desossat i mans a la feina, la recepta val el temps que s'esmerça en fer-la!                                       

16 comentaris:

  1. Aquests rotllets són espectaculars......no em faria res seure a taula de casa teva! A mi m'agrada molt el conill així que....prenc bona nota!
    Petonets, Dolça!
    Olga

    ResponElimina
  2. Saps que aquesta recepta és molt Sion??? Has triat una recepta que identifica molt bé la seva cuina. El tall amb el farcit queda preciós.

    ResponElimina
  3. Una presentació molt elegant per un plat de 10!
    Molt bona tria!
    Petons i bona setmana
    Palmira

    ResponElimina
  4. L'altre dia al Cuines de TV3 van fer turnedó de conill, semblant, però així individual m'agrada més! s'haurà de fer! aquest mes no he pogut participar... em sap greu eh? petons

    ResponElimina
  5. m'agrada tan el conill, però em fa una mandra fer-lo..... potser perquè a casa no agrada massa...bona recepta! petons

    ResponElimina
  6. Quina manera més bona de preparar el conill

    ResponElimina
  7. Mu gusta el conejo de cualquier manera y ademas así en rollito queda muy bien.
    bona setmana

    ResponElimina
  8. ES veu sensacional. En rotllet es molt temptador per menjar-se'l. Hi ha molta gent a la qual no li ha agrada el conill perquè sol ser sec. Però amb aquesta barreja de verduretes i el vermut,es deu desfer a la boca.

    ResponElimina
  9. Que ricos estos rollitos, gracias por tan deliciosa receta.Bsss

    ResponElimina

  10. Gracies pel temps dedicat a navegar entre les meves receptes i per les paraules sobre las propostes del blog.
    Una presentació fantàstica.
    Gracies Mª Gloria

    ResponElimina
  11. caram quin luxe de recepta!, elaboraciço curadíssima i que requereix traça a la cuina!, gràcies per participar!

    ResponElimina
  12. Que maravilla de receta!!! Tienen que estar estupendos estos rollitos.
    Besos
    Cocinando con Montse

    ResponElimina
  13. Una manera molt bona de presentar el conill, sembla un plat extraordinari.
    Petonets.

    ResponElimina
  14. Buenos días M. Gloria. Muy ricos esos rollitos de conejo que has preparado, rellenos con esas verduras esta de vicio.
    La carne de conejo me parece muy buena y cocinada como tu lo has hecho tiene que estar de muerte.
    Un beso Paco

    ResponElimina
  15. Que forma tan "enrrollada" de preparar conejo,je,je.

    ResponElimina

Si sou per aquí i em voleu dir alguna cosa, l'acceptaré de bon grat i sempre serà tinguda en compte.