Pop amb patates

 Dia 20... DEL BLOG AL PLAT,  i aquesta vegada ens ha tocat un blog una mica diferent, el DeCuina.net.
Quan ho vaig saber vaig pensar...uuuuffff quina feinada a  trobar una recepta , ja que al blog de l'Starbase hi ha una mica de tot i a vegades el que ens passa per alt són les receptes de cuina. Però estic gratament sorpresa per la quantitat de receptes, moltes d'elles molt asequibles i faciletes de fer, dels pans ( dels quals en tinc uns quants d'apuntats) ... i al final m'he decantat per una recepta facileta, resultona i bona, però jo li he canviat el context, enlloc de fer-ne una carmanyola per anar a la feina la he reconvertit en una tapa per a un aperitiu o vermutet de diumenge.
 
A veure què et sembla Òscar!

Necessitem:
  • 1/2 quilo de pop
  • Patates de mida petita
  • Pimentón de la Vera
  • All
  • Oove
  • Sal
Bullim el pop (aquí l'Starbase ens explica com fer-ho) - també el podeu comprar bullit, tal i com vaig fer jo, però se us encarirà una mica el plat)-. Una vegada fred el tallem a rodanxes més o menys d'un dit i mig  de gruix.
Bullim  les patates senceres i amb pell i les deixem refredar. Les tallem a rodanxes d'uns dos  dits de gruix.
En una paella , amb OOVE, daurem uns allets tallats a làmines, hi afegim una cullerada generosa de pimentón. Hi posem el pop i ho remenem bé, finalment les patates vigilant que no se'ns defacin.
Amb una brotxeta punxem dos talls de pop i un de patata i ho anem col·locant en una safata. Hi aboquem l'oli amb els allets pel damunt i, acompanyat d'una cervesa ben fresca o d'un vermut de Reus...

Comentaris

  1. Molt bona tria! La recepta és molt bona!

    ResponElimina
  2. Mmmmm....una bona tapa!!! Gallega autèntica!!! Quan vulguis....vinc a fer el vermut a casa teva!!
    Petonets, Dolça!
    Olga

    ResponElimina
  3. un aperitiu de luxe!, i una presentació fantastica! (però...què és l'Oove?)
    Gracies per participar un cop més i ara de vacances fins a setembre!

    ResponElimina
  4. Que me gusta y la presentación muy buena . Gracias cielo

    ResponElimina
  5. molt bona tria! m'encanta el pop amb patates! i mira que en menjo poc, però quan en menjo el disfruto com mai! bones vacances guapa! petons

    ResponElimina
  6. Mira, es de la única manera que m´agrada el pop. Apart del popets amb çeba, clar!!!
    Aixis com a tapa o trobo molt adient.
    Petons Dolçeta....

    ResponElimina
  7. Quin aperitiu més bo! a quina hora dius que podem arribar el diumenge :o)?
    Un clàssic però quin gust amb una canyeta fresca!!!
    Petons
    Palmira

    ResponElimina
  8. A mí que no m'agrada el pop, aquesta tapa em fa replantejar-me les coses....i fent un vermutet a casa teva (ha, ha..!!) no et diria pas que no! Un petonet!

    ResponElimina
  9. Qué originales así presentados, me encanta el pulpo y se ve bien rico el tuyo. bsts guapa

    ResponElimina
  10. M'encanta el pop però a casa no agrada... m'hauràs de convidar, je,je... ! me'n compraré una mica per fer-me aquesta tapeta per a mi sola!!

    ResponElimina
  11. Es un pincho delicioso!! Me encanta.
    Besos
    Cocinando con Montse

    ResponElimina
  12. Que maravilla de plato.Me ha encantado tu bloc te espero esta semana con un post que va de fibras naturales para decorar, en elracodeldetall.blogspot.com

    ResponElimina
  13. Buf, saps que mai llençat a cuinar jo mateixa el pop tampoc. Em fa com respecte... i cada vegada el compro ja cuit. Algun dia m'hauré de llençar a la piscina! Aquesta versió en tapa m'agrada molt! I acompanyat d'un vermut de Reus encara més! ;) Bona tornada Glòria! Una abraçada!

    ResponElimina
  14. El mes de amor y amistad es tan importante para muchas personas ya que es una epoca de armonia, acompañamineto y detalles,esta fecha se celebra dando
    Cupcakes y Brownies compartiendo en familia o en pareja.

    ResponElimina
  15. Buenas tardes Gloria. Que sensacional aspecto que tienen estas tapitas o aperitivos de pulpo que has preparado, una manera muy buena y original de presentarlo, sinceramente me encanta.
    Un beso Paco

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Si sou per aquí i em voleu dir alguna cosa, l'acceptaré de bon grat i sempre serà tinguda en compte.

Entrades més llegides