magdalenes de carabassa (29)

I segueixo amb la carabassa... no s'acaba mai, sort que el resultat sempre és bo i ens agrada ;-D

Aprofitant la carabassa cuita  vam esmorzar magdalenes uns quants dies... a veure què us semblen!

Necessitem:
  • -3ous
  • -80g d'oli 
  • -200g de farina
  • -180g de sucre
  • -1/2 sobret de llevat químic
  • -4 cullerades de carabassa torrada
  • -una copeta de moscatell MIRÓ
Barregem els ous amb el sucre a punt de cinta  fort. Hi afegim l'oli , el moscatell i el puré de carabassa. Barregem la farina amb el llevat i ho anem incorporant a la barreja amb cura perquè no baixi la massa.
Posem la barreja a la nevera un parell d'hores.
Posem el forn a preescalfar a 200º.  Omplim els motlles fins una miqueta més de la meitat i  els enfornem més o menys un quart d'hora o fins que vegem que estan daurades i cuites.

Amb una xocolata desfeta... insuperables!

Comentaris

  1. Jolin, com donan de si las carbassas....la veritat es que sel si pot treure mol de "suc" i tu ho has fet. M' imagino que aquestrs magdalenes han d'estar deliciosas.
    Fins ja......

    ResponElimina
  2. No saps lo que donaria per poder tastar-les!!!!
    Petonets, Dolça!!!!
    Olga

    ResponElimina
  3. Nena!! Quantes receptes amb carbassa! Només faltaria que no t'agradés, estaríem llestos! Han de ser bones, aquestes magdalenes, sí!

    ResponElimina
  4. Tenen molt bona pinta! Molt bona forma d'aprofitar les carbasses
    Petons!

    ResponElimina
  5. Muy bien aprovechada la calabaza para estas madalenas, quedan muy ricas...besitos guapa

    ResponElimina
  6. M'encanta la coca de carbassa, així que en format magdalena també ha de quedar boníssim.

    ResponElimina
  7. Doncs em smbla un esmorzar prou original... Carbassa! Boníssims, semblen molt esponjosos

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Si sou per aquí i em voleu dir alguna cosa, l'acceptaré de bon grat i sempre serà tinguda en compte.

Entrades més llegides