Raviolis de bolets amb salsa de bolets

Es diu que els nens gaudeixen davant un plat de pasta, i els no tant nens? Potser ens cal preparar-la una mica diferent a la típica bolonyesa o carbonara,  no repetir-nos tant i no fer sempre els macarrons de la tieta o els espaguetti de l'àvia... Aquí teniu una proposta diferent, apta per a petits i grans, espero us agradi!

Necessitem:

  • Raviolis de bolets frescos

Per a la salsa:

  • 100g de bolets secs
  • 1 dent d'all
  • 1 ceba
  • un rajolí de vermut MIRÓ
  • 200ml de nata de cuinar
  • sal
  • oli
  • una miqueta de pebre
Posem els bolets a hidratar en  una mica d'aigua durant un parell d'hores.

Piquem ben petits la ceba i l'all i ho posem a coure en una paella a foc ben baixet. Quan comencin a ser transparents hi afegim els bolets, ben escorreguts,  i ho farem coure. Quan vegeu que els bolets comencen a petar hi poseu un rajolí de vermut, sal i pebre i ho deixem reduir un parell de minuts.
Ho posem en un got de batedora i ho triturem ben fi. Hi afegim la nata líquida i ho tornem a posar al foc, uns 5 minuts a foc baixet, si veiem que se'ns espesseix massa podem afegir-hi una mica de llet.

Una vegada tenim la salsa llesta bullim la pasta, posem en cada plat entre sis o vuit raviolis acabats de bullir i hi aboquem una bona quantitat de salsa al damunt. 
Si es vol s'hi pot afegir formatge ratllat per sobre.


 aviso, és més bo que bonic aquest plat ;-)

Comentaris

  1. A casa nostra TOTS gaudim moltíssim amb la pasta!!!! Grans i petits!!! És que és tan bona i es pot fer de tantes maneres diferents!!!!
    Petons, Dolça!!!
    Olga

    ResponElimina
  2. Quina pinta més bona! jo faig una salsa molt semblant però mai se m'ha acudit de posar-hi vermut, ho probaré el proper cop. Merci per la idea!

    ResponElimina
  3. Pasta, pasta. No ens cansariem mai de menjar-ne. A quina hora venim? Bon cap de setmana!
    Nani

    ResponElimina
  4. Jo també gaudeixo molt davant un plat de pasta. T'ha quedat una recepta genial! petons

    ResponElimina
  5. m'encanten aquestes salses, sempre quedes bé! petons

    ResponElimina
  6. Qualsevol recepta de pasta, sempre és benvinguda. M'agradat molt aquesta proposta amb la salsa de bolets. Petons i bon cap de setmana.

    ResponElimina
  7. Ja també sóc una apassionada de la pasta!! Aquests bolets són boníssims!! Petonets!

    ResponElimina
  8. Bona combinació de pasta, la veritat es que el vermut li ha de quedar molt bé.
    Una abraçada

    ResponElimina
  9. Una salsa deliciosa.....Cuando hay un buen plato de pasta en la mesa,en casa no se oye ni una queja.
    Besets Y feliz verano!

    ResponElimina
  10. jo la pasta amb totes les versions! i aquesta amb bolets és deliciosa!

    petonets

    ResponElimina
  11. Hola Gloria. En casa nos gusta mucho la pasta aunque tengo que decirte que ésta en concreto no la he hecho porque las setas no llaman la atención al resto, sin embargo a mi me encantan, pero soy dócil y si dicen que no lo intente pues eso jj no lo intento. Un día aunque solo sea para mí los prepararé.
    Esa salsa tiene que estar de vicio. Me has puesto los dientes largos.
    No sé si será bonic jj pero rico sin duda.
    Que disfrutes de estos meses de verano.
    Aunque sea de cuando en cuando nos iremos viendo.
    Saludos

    ResponElimina
  12. Doble ració de bolets que ja em va bé perque m'encanten!;)

    ResponElimina
  13. Que bona que ha d'estar aquesta pasta amb squesta salsa. Amb lo que ens agraden els bolets a casa segur q la provo.
    Petons!

    ResponElimina
  14. aquests raviolis estan per llepar-se els dits.

    ResponElimina
  15. La pasta és el meu plat preferit! Aquesta que has preparat, amb el vermutet del sofregit, deu quedar boníssima!
    Marta

    ResponElimina
  16. Un plat sensacional.
    M'encanta.
    El faré. Aquesta salseta m' ha ropbat el cor... i l'estòmag!!!
    Ja ja!!!
    Petonets i et desitjo que passis un feliç estiu.
    Fins aviat!!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Si sou per aquí i em voleu dir alguna cosa, l'acceptaré de bon grat i sempre serà tinguda en compte.

Entrades més llegides