Passa al contingut principal

Hummus, la darrera recepta del 15!

Els de casa meva són poc amants a tastar coses diferents la qual cosa a vegades complica la meva tasca com a blocaire. Estic acostumada a introduir "novetats" quan venen convidats o quan hi ha alguna celebració.
Avui us poso una novetat molt poc original, que ens agrada força però que sempre l'havíem menjat fora de casa. Facileta de fer, sobretot amb la TMX, i molt útil per a aperitius.
Necessitem:

  • 2 allets tendres
  • 400g de cigrons bullits
  • 60g d'aigua
  • 30g de suc de llimona
  • 40g de sèsam torrat
  • un polset de sal
  • 70g d'oli d'oliva

He posat tots els ingredients al bol de la TMX i he programat un  minut a velocitat progressiva 5-10. Si no tenim aquest robot podem fer servir qualsevol batedora, la que tinguem, fins aconseguir que ens quedi com un puré espès i fi.


L'he presentat en un bol amb una culleradeta d'oli d'oliva barrejat amb una miqueta de "pimentón de la Vera" acompanyant unes torradetes de pa de vidre. Poca complicació... l'han tastat i n'han menjat a casa... podré repetir???
I com no podria ser d'altra manera, sent avui dia 15, m'afegeixo a la proposta dels amics dels Fogons de la Bordeta, avui amb una certa tristesa ja que ens han anunciat que deixen aquesta proposta mensual. Agrair-vos que ens hagueu mantingut engrescats durant dos anys fent-nos pensar cada dia 15, us enyorarem !

Comentaris

  1. I tant que els enyorarem!!! Molt bona proposa, pel comiat gegant que es mereixen!! petons

    ResponElimina
  2. A nosaltres també ens agrada molt!
    Trobarem a faltar moltíssim la recepta del 15, oi?

    ResponElimina
  3. A casa som fans absoluts de l'hummus, me n'alegro que a casa els hi hagi agradat!
    Moltes gràcies per participar i per les teves paraules!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  4. La veritat és que no n'he tastat mai d'hummus. Els cigrons m'agraden molt, ho hauré de provar. Petons.

    ResponElimina
  5. m'encanta l'hummus! un aperitiu per a qualsevol epoca de l'any! petons

    ResponElimina
  6. A mi també m'encanta l'hummus Glória i el faig molt similar al teu!
    Pot ser un bon entrant per aquestes festes!
    ptns!

    ResponElimina
  7. Hola Dolça ¡¡¡ Quina casualitat mes bona. El teu Humus te molt bona pinta. De senzill re.

    Una abraçada, Agusti Cangrejo Grande.

    ResponElimina
  8. En vam fer per primer cop aquesta setmana! igualet però en comptes d'aigua, l'aigua de coure els cigrons i sense alls tendres...però amb soja.
    Que diguin el que vulguin, provar coses noves, mola!

    ResponElimina
  9. Nena, l'hummus triomfa sempre. Has anat sobre segur eh. Portaré les torradetes...
    Nani

    ResponElimina
  10. Este hummus triunfa donde lo pongas
    Bon Nadal

    ResponElimina
  11. Posa uns quants palets a la taula i no en queda res, amb l'hummus. A casa hem trobat que és una manera fantàstica perquè les nenes mengin llegums sense queixar-se (tant).

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Si sou per aquí i em voleu dir alguna cosa, l'acceptaré de bon grat i sempre serà tinguda en compte.

Entrades més llegides