Taller de cuina d'aprofitament


Ahir  al vespre va tocar  TALLER DE CUINA. 
El tema : Cuina d'aprofitament.
Vam fer dues receptes,  una de salada per aprofitar restes que ens van servir per farcir uns rotllets de pollastre

 Aquests d'espinacs a la catalana.
I els de sota de compota de panses, prunes, poma i pinyons.

 





I com us podeu imaginar també vam fer un coc, per aprofitar una barra sobrera de torró de xixona.


I em sembla que els va agradar , aquí podeu veure com treballavem i a  l'Eloi fen el tast! 

Si voleu  podeu veure les receptes aquí!








Comentaris

  1. Doncs per ser d'aprofitament t'ha qquedat un pollastre 10. El coc té molt de gust a xixona? és que en tinc una barra d'aquestes de pastisseria que es suposa que és superbona però no ens agrada i al veure el teu coc he pensat, potser així si.

    Muas!

    ResponElimina
  2. Que taller tan chulo!! me encanta poder reinventar recetas con las sobras de cualquier comida! en casa no se tira nada!! besotes de la Vaca!!

    ResponElimina
  3. Els rotllets amb espinacs m'han agradat mooolt...
    petons

    ResponElimina
  4. Gemma, té un agradable gust de xixona, o d'ametlla torrada, i si no el vols tan fort posa-n'hi la meitat de la barra i en tens per dos dies.

    Vaca, como estan las cosa no se puede tirar nada!

    Núria, doncs ara t'he posat l'enllaç amb la recepta.

    ResponElimina
  5. Tal com estan les coses, ara més que mai s'ha d'aprofitar tot! I si a més surt tant bó com es veu a la foto..ja no es pot demanar més! jeje

    ResponElimina
  6. Que bo tot!!
    Jo també reciclo el torró així,,,,

    ResponElimina
  7. ostres molt be,quina manera mes bona d'aprofitar ,ademes amn un bon postre de punt final.un petó

    ResponElimina
  8. Un 10 per a la cuina d'aprofitament!. I aquest cóc, fantàstic!. Ets "la reina de cócs"!.

    ResponElimina
  9. m'encanta aquest taller. Jo sempre guardo els sobrants dels menjars que per algo sempre serveixen.
    M'ha agradat el teu blog, tens receptes delicioses. Aquí em tindràs com a seguidora.
    Salut!!

    ResponElimina
  10. Realment el bescuit de torró... bonissim!!!.. un grup molt maco, llastima que ja passo dels 30...(poc però, ejem ejem...)

    ResponElimina
  11. Quina casualitat, precisament avui he fet jo cuina d'aprofitament farcint pollastre jejeje.

    Siejqueeeee on hi ha qualitat ens hi hem de trobar, Glòria :DDD

    ResponElimina
  12. ...cuina d'aprofitament...la millor alternativa per les sobres...i a sobre surts a la tele!!!! Ja intentaré veure-ho (només vaig veure el primer tall!!!)
    Ptnts
    M

    ResponElimina
  13. Segur que va ser un taller molt interessant, amb moltes idees per aprofitar les sobres d'altres plats. Receptes fàcils i amb un gran resultat!

    ResponElimina
  14. Quin taller tan ben aprofitat. M'agrada tot el que s'ha fet. No s'ha de llençar res, i si penses sempre hi ha alguna cosa que pots fer oi? Aquestes receptes en són una bona mostra. Petons,

    ResponElimina
  15. Ja ho crec que ho vau aprofitar, dues receptes genials.

    Las recetas de Glutoniana

    ResponElimina
  16. hola dolça, guapa tu


    això de aprofitar restes d´altres apats i convertir-los en nous plats exquisits es una de les meves especialitats, a casa no es llença res...je,je , i em sembla molt be que en facin tallers, doncs la veritat es que pas tothom en sap de fer-ho

    mil petonets i bon any, susanna

    ResponElimina
  17. Amb la cuina d'aprofitament acostumen a sortir unes receptes tan bones com aquestes... i fins i tot milloren la recepta incial! Genial el curset!
    Petons,
    Sandra

    ResponElimina
  18. Gloria, que ficaràs aquell pastís de pernil i formatge, amb bases de massa de croissant o alguna cosa així?

    Perquè tenim l'aniversari d'un nen i crec que això ens agradara a tots.

    Molt bó el pollastre!!

    ResponElimina
  19. Cuina d'aprofitament, sempre! i el resultats poden ser de notable cap amunt. Tu ens ho mostres.
    Una abraçada.

    ResponElimina
  20. Que bons aquests tallers d'aprofitament!!! És una manera d'aprendre a que no es pot llençar res de res, a casa tenim un lema: en casa no se tira nada!!!

    Petonets

    ResponElimina
  21. Hola!!! He trobat el teu blog a través d'un altre, el de pa amb tomàquet i com sempre m'agrada descobrir coses noves em quedo seguint-te!

    Quin taller més guai i sempre va bé aprendre a aprofitar restes de menjar que moltes vegades no sabem que fer-ne amb ells.

    Em quedo per aquí donant una volteta....

    Et llegeixo en el teu pròxim post!

    ResponElimina
  22. Glòria,
    Moltes vegades fins i tot, surten més bones les coses amb les coses que aprofitem que amb la principal recete, però tu has bordat el pollastre i com no el coc.
    Una abraçada!!

    ResponElimina
  23. Dolça, avui he penjat una recepta per aprofitar els torrons de la panera. Les receptes del taller no semblen d'aprofitament, tenen una pinta genial!!!
    Fins aviat

    ResponElimina
  24. Glòria, de ben segur que els teus alumnes devien aprofitar al màxim aquest taller... molt ben pensat!
    Petons!

    ResponElimina
  25. Sort que és d'aprofitament!!!!!!
    Segur que va ser un curs molt interessant.

    Ptnts

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Si sou per aquí i em voleu dir alguna cosa, l'acceptaré de bon grat i sempre serà tinguda en compte.

Entrades més llegides