8.4.10

Pollastre a la sidra

Estic un moment tonto a la cuina, aquestes vacances hem aprofitat que erem fora de casa per pintar i ara toca endreçar i anar-ho posant tot al seu lloc, de manera que quan toca cuinar no en tinc massa ganes ... a més tinc el rebost una mica buit així que em dedico a buidar prestatges i acabar allò que queda al congelador.
Amb aquestes perspectives m'he empescat un pollastre que ha sortit prou bé.
Necessitem:
  • - Un pollastre a trossos
  • - una ceba tendra per comensal
  • - un pot de rovellons
  • - sidra ( si no en teniu una cervessa també serveix)
  • - Oli, sal i pebre
Salpebrem generosament el pollastre i el posem a daurar amb un bon raig d'oli. Hi afegim les cebes netes, senceres. Ho cobrim amb la sidra i ho deixem fent xup-xup a foc ben baixet uns 30 minuts, fins que vegeu que la sidra s'ha reduit i s'ha transformat en un suquet espès. Hi afegim els rovellons, i ho deixem un quart d'hora més. Si vegessiu que el suc es redueix massa hi podeu afegir una miqueta més de sidra.

Sabeu que els ha agradat més, a casa? Les cebes!! i la salseta on hi han pogut sucar tot el pa que han volgut.

19 comentaris:

  1. Aquest pollastre a la sidra(jo penso en la de la nostra zona, deu d'estar divinísim de la mort a mès amb els rovellons o amb ceps millor(els rovellons, diguem-ne són els que menjo, peró prefereixo uns altres).
    Muxuak

    ResponElimina
  2. Je je Dolça esque sucar la salseta no te preu!

    Me encanta... con poquitos ingredientes te has marcado un plato de diez!.. Tendré que probarlo... me encanta el gustito que da la sidra a la carne!mmm..

    Besos!

    ResponElimina
  3. Es bó per l'art de cuinar exprimir-se el cervell utilitzant tan sols el que hi tens a casa.
    I aquest resultat es boníssim. A mi no s'hem hagués acudit.
    M'encanta el plat.
    Un petonarro.

    ResponElimina
  4. amb sidra no l'he fet mai, amb cervessa o vi blanc si, i son guisats que m'agraden molt.

    No he estat a l'estartit aquests dies, he estat a Miami platja, però la foto que tinc al blog si que és d'allà

    per cert, tens la mateixa cafetera que jo jiji

    petons

    ResponElimina
  5. No me extraña que os devoraseis las cebollas, tienen que haber recogido el aroma de la sidra y los níscalos y la grasita que suelta el pollo.

    Un poco de pan para el moje, por favor...

    ResponElimina
  6. Tiene muy buena pinta!he probado a la cerveza y estaba delicioso,ahora tendre que probar con la sidra.
    Besets.

    ResponElimina
  7. Y tanto! menudo plato más bueno que has hecho.
    Me encanta el pollo con todas sus variantes en la cocina. No me cansaría nunca.
    Un beso.

    ResponElimina
  8. Doncs per no tindre gaire ganes de cuinar es un pollastre de cinema.
    Ptns

    ResponElimina
  9. Dolça, hola guapa!
    Això ho has fet sense ganes i amb les ingredients que tenies a mà? Ets una artista! Aquest pollastre és per un sopar gala! Felicitats!
    Un petonàs,
    Marina

    ResponElimina
  10. El pollastre m'encanta de qualsevol manera. Amb sidra no l'he tastat mai, si amb cervesa i és boníssim. El teu te una pinta epectacular!.
    Una abraçada

    ResponElimina
  11. Dolça, no me extraña que haya gustado la cebolla y la salsa, yo no he tenido la suerte de probarla y al verla me han dado ganas de intentar meterme en la pantalla. Desde luego la pinta es para no dejar ni señal en el plato.
    Saludos

    ResponElimina
  12. Dolça; Ja ho veus... un pollastre a la cuina, té moltes surtides -per cuinar-lo,és clar¡-
    i aquest a la sidra, està molt bé... potser podem escoltar les bombolletes de dins la sidra no?
    Que vagi de gust Dolça¡¡ :-D

    ResponElimina
  13. Aquesta recepta és de les que m'agraden a mi...les cebes cuites, al forn, fregides, arrebossades...són una delícia!i amb el pollastre,els rovellons i la salseta ha d'estar "de muerte"!.Me la copio.A reveure.Mercè-DC

    ResponElimina
  14. Aquet pollastre te una pinteta molt bona.
    patonsss

    ResponElimina
  15. niña. bonissim el pollastre a la sidra, té una pinta fantástica, a casa el prepare a la servessa y surt próu bé, un gran plat el téu......salutaçións paco

    ResponElimina
  16. Jo també m'apunto ràpid a sucar pa... sovint m'alimentaria així, i deixaria la resta de menjar al plat XD

    ResponElimina
  17. Les cebes confitadetes i la salseta sempre són el millor, je je je... No acostumo a cuina amb sidra, però ha de quedar molt bo, semblant al pollastre amb cava, oi?

    ResponElimina
  18. Crec que la combinació del pollastre amb el sabor dolç de la sidra reduïda ha de ser sensacional!!

    Enhorabona pel blog!

    ResponElimina
  19. Ostres! La meva mare sempre cuinava pollastre a la sidra quan jo era petita! Tots els germans sucàvem tota una barra de pa a la salseta! quins records.... crec que demà mateix m'hi poso! mmmmhhhh

    ResponElimina

Si sou per aquí i em voleu dir alguna cosa, l'acceptaré de bon grat i sempre serà tinguda en compte.