COCA FARCIDA DE XOCOLATA

Va ser "l'estrella" de la 3a sessió del taller de dolços.
Ahir tocava fer coca de forner i així ho vam fer, però vaig voler provar de farcir-ne una de xocolata, més ben dit de Nocilla. Vam fer primer una capa de massa, una bona capa de Nocilla i la vam tapar amb una altra capa de massa. Un bon raig d'oli i sucre pel damunt i al forn... repetiré, segur que jo repetiré i espero que tota la colla que ve al Taller també ho faci.
Cliqueu aquí per recordar com es fa la COCA DE FORNER i la MASSA DE COCA.

També us penjo la foto dels Coulants, l'extra de la segona sessió , sembla que n'hagin fet tota la vida! Encara que fos l'extra de la segona sessió el vam coure i ens el vam menjar a la tercera!

Comentaris

  1. Un par de recetas a cual mas rica...el coulant lo hago yo muchas veces...y que rico...
    Un besín wapa.

    ResponElimina
  2. fer aquest taller és un pecat jajajajaj
    quina coca més bona amb la xocolata.
    Jo soc totalment negada per la reposteria, ho he intentat vàries vegades i acostumo a "cagar-la"...m'hauré de confomrar mirant les fotos

    ptns

    ResponElimina
  3. No m'estranya gens que fos l'estrella de la tercera sessió, aquesta coca farcida de xocolata té una pinta deliciosa, és la versió de luxe del típic berenar de pa amb xocolata ;)
    Quina enveja em fan els alumnes d'aquest taller... :)

    ResponElimina
  4. Dolça, però com us poseu!! Tot de vici, la de forner la trobo espectacular!!

    Un petó! Beth

    ResponElimina
  5. Dolça, no se con cual de los dos quedarmeeee!!!!, me encanta el chocolate!!
    Un abrazo

    ResponElimina
  6. Tot pecat!!! operacio-bikini al traste!! Molt bo!! Petons, Montse.

    ResponElimina
  7. Ummm però quines coses més bones!! que és l´hora de berenar i veure això a aquestes hores es massa per a mi.....

    ResponElimina
  8. Que bo que es tot!!! De veritat que m'encanta veure les fotos del cursos que fas, i m'imagino lo que disfrutes..

    ResponElimina
  9. Dsespres d'aquest curs segur que tots us heu engreixat almenys tres quilos. Quina passada la coca farcida.

    ResponElimina
  10. La xocolata m'encanta sigui de la manera que sigui. El coulant és una de les meves postres preferides i el que vau fer al taller de cuina té una pinta tremenda. El que no havia vist mai és la coca de forner farcida de Nocilla. També fa una pinta exquisida! Quina enveja!!!!

    ResponElimina
  11. Fely, el coulant está riquísimo, en casa también es uno de los postres preferidos, es que somos muy chocolateros!!!

    manresa, les receptes que hem fet al taller, tret de la del coulant que és més entretinguda (però no difícil) són per a principiants. Dels del curs només l'Estela ja té una mica d'experiència i se 'n'han sortit bé, i el principal és que se n'estan sortint quan ho proven a casa!!!!

    gemma. és que amb aquesta recepta de coca de forner surt una coca boníssima i si a sobre la farceixes de xocolata, ja no cal explicar res!!!

    Beth, no et pots imaginar la producció diària, a més del que ens mengem al final del Taller marxen tots amb l acarmanyola plena cap a casa!

    Cris, el coulant de postre y la coca para merendar y problema resuelto!

    Montse, realment, l'operació biquini a fer punyetes. Un secret, jo els quatre dies que ha durat el curset no he dinat, una cosa va per l'altra!

    Maria José, doncs si és hora de berenar aquesta coca estàààà!!!

    CocinArte, és la primera vegada que faig un curs de cuina, havia fet algun Taller a l'institut però no té res a veure; i m'ho he passat molt bé, i em sembla que els alumnes també.

    parella vermella, si t'agrada la coca farcida, tu que tens bones mans a la cuina la faràs en un tres i no res! Es senzilleta! Ara,això si, et pot passar allò de que la roba de l'armari s'encongeixi jejej.

    Anna, hi ha pobles de la vora de Reus que fan aquest tipus de coca i el dimarts al taller vaig pensar: Provem-ho? i el resultat ha estat boníssim. em sembla que ja no agafaré més el cotxe per anar a buscar aquesta coca!

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  12. A vegades faig coca de forner. I a vegades hi poso xocolata fondant per damunt ( en una banda) però per dintre i amb nocilla... no se m' havia acudit i ha de ser boníssima...
    ptns.

    ResponElimina
  13. Si sabeu d'alguna associació que es diga cosa semblant a "Xocolaters anònims", digueu-m'ho... En sóc addicte!!!!! Sempre pense que ja no es poden fer coses més bones amb xocolate i sempre (afortunadament) m'equivoque. La coca boníssima, segur, però, i els "coulants"? Mare meua!!!! Salutacions

    ResponElimina
  14. Bajoqueta, ho sento per tu! però la propera sessió n'hi haurà molt poqueta de xocolata,

    Maria Elena, verdad que sí?

    Annafs, jo no l'havia fet mai farcida, però com que pels pobles de la rodalia, als forns, les fan així ho vam provar i la veritat ESPECTACULAR!!!

    Francesc, jo també en vull ser sòcia d'aquesta associació!

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  15. Dolça,Un par de recetas a cual mas rica, se me hace la boca agua solo de pensar en su sabor. Besos

    ResponElimina
  16. ai, el coulant... ens encanta a tots!!!!
    I la coca farcida de xocolata l'hauré de fer perquè a la meva filla Núria li encanta! Si proveu la crema de cacau amb avellanes d'Intermón, encara us agradarà més. Segons la Núria, tota una experta, diu que és la millor que hi ha al mercat. Fins i tot ha convençut a son pare, i sempre que ha de fer una sortida llarga en bici, es prepara entrepans d'aquesta crema de cacau!

    ResponElimina
  17. Estic d'acord amb la majoria de comentaris: no és casualitat que la coca fos l'estrella. Té una pinta que tomba!

    Per cert, jo li foteria mossegada al coulant :-D

    ResponElimina
  18. Tinc un gran problema, sempre estic fent postres i innovant coses a la cuina, però no hi ha manera de fer la coca de forner. Es qeda dura i no s'infla què puc fer? He seguit la teva recepta i no m'en surto de qe s'infli.
    Avere si em pots donar algun consell!

    ResponElimina
  19. Núria, potser que hagis posat l'aigua tèbia una mica massa calenta i hagi fet bullir el llevat, aleshores perd la força. Màxim 30º. A veure si és això, ja em diràs.
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Si sou per aquí i em voleu dir alguna cosa, l'acceptaré de bon grat i sempre serà tinguda en compte.

Entrades més llegides