Crestes de cabell d'àngel

Avui venen uns amics a fer cafè i la veritat és que no tinc massa temps ni massa ganes de posar-me a fer cap dolç, però com que una té la fama... si no els dono alguna cosa de producció casolana potser no marxaran massa contents.

Passejant-me per la nevera he trobat la inspiració i amb pocs ingredients. Faré uns "pastissets" de cabell d'àngel, però de cuina d'aprofitament:

  • - Mig potet de cabell d'àngel.
  • - Un paquet de "obleas" hòsties La Cocinera.
  • - Unes quantes ametlles laminades.
  • - Una cullerada d'oli d'oliva i sucre moré per arrebossar.

Farceixo les hòsties amb una bona cullerada de cabell d'àngel i hi poso mitja dotzena d'ametlles laminades. Les tanco bé. Les pinto amb una miqueta d'oli d'oliva i les arrebosso de sucre moré.

Un quart d'hora al forn a 200º o fins que vegeu que estan rossetes.

Ara només queda que vinguin a fer cafè i que els agradin. Espero que si.

Comentaris

  1. Es ben segur que els teus mics quedaran encantats de vindre a pendre el café... jo normalment les faig salades, el cabell d'angel m'encanta i la veritat de la manera que ho expliques no té complicació, farem la recepta...
    Records.

    ResponElimina
  2. Penso que te d'agradar per força, la pinta és deliciosa!!!

    ResponElimina
  3. Això et passa per haver creat la fama, je je je... Ho trobo genial :)
    Senzilles però delicioses! La cuina d'aprofitament és molt imaginativa i sovint amb resultats millors dels esperats, oi?
    Segur que quedaran unes crestes ben bones, i espolsades amb una mica de matafaluga picada per sobre... mmmm........

    ResponElimina
  4. Teresa, jo també les faig salades normalment, però avui ha estat per sortir del pas, ara a les 6 venen, a veure com hauran quedat!

    Dolorss, això espero!

    Gemma, no se m'ha acudit això de la matafaluga, si m'agraden i les repeteixo ho faré! I això de la fama, entre els amics que venen a prendre cafè i els esmorzars pedagògics... Deu n'hi dó! jejej

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  5. Ohhh, Dolça, quina bona pinta. A mi no m'agrada el cabell d'àngel però en tastaria una de les teves de bon grau!!

    Petonets.

    ResponElimina
  6. QUina pinta....jo ara me'n menjaria una...
    Ptnts

    ResponElimina
  7. Dolça, les crestes de cabell d'àngel són boníssssssimes!
    I mira, m'has donat una idea, amb això de posar-hi també ametlles, perquè jo només hi poso cabell d'àngel.
    Si fas aquestes "cosetes" per acompanyar el café, vigila, perquè potser tindràs visites cada dia!

    ResponElimina
  8. Dolça, tienen una pinta deliciosa. Tienen que gustar a todos los que las prueben, a mi seguro que sí jj.
    Saludos

    ResponElimina
  9. Vanesuky, omple-les de poma!

    Marta, doncs ja veus que són facils de fer! No tens excusa per a no provar-les.

    Margarida, casa meva sempre està a punt per rebre algú i si no venen a casa em conviden i, com no!, porto sempre alguna coseta dolça per acompanyar...
    Jo les crestes amb cabell d'àngel no le s havia fetes mai, però realment les he trobat molt bones!

    Juan, si que han gustado. Aun me quedan , pasate y las pruebas.

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  10. Unes crestes ben bones,falta el cafenet.
    Un besset.

    ResponElimina
  11. Genial, m'encanta el cabell d'àgel. Com corri la veu, tindreu cua per a fer cafè.

    ResponElimina
  12. Segur que tornaran cada dia a menjar-ne. Com m'agrada la creativitat de la nevera-mig-buida!!! Genials les cretes, i m'apunto al detall de la matafaluga de la Gemma.
    Milions de gràcies, dolça!

    ResponElimina
  13. Hola Dolça
    Me encantan las obleas, y estas estan rellenas con Cabell d`angel.
    Un postre de cielo x

    ResponElimina
  14. Dolça, jejeje... ja passa això que quan tens la fama, llavors si no ho fas sembla que la perdis, eh?! ;)
    Unes crestes senzilles però ben bones amb el cabell d'àngel i les ametlles!
    Petons!

    ResponElimina
  15. precisamente terminé ayer de hacer cabello de angel...que me encanta.está!!! vamos pa ir al cielo...jajajaja.
    Un besín.

    ResponElimina
  16. Hola Dolça!

    Sí que es pot fer, això de posar un índex automàtic, tot i que és una mica difícil.

    Les explicacions les he posat al meu fòrum: loirooriol.forocatalan.com

    Si hi ha alguna cosa que no entens fes-m'ho saber

    Gràcies per passar pel meu bloc!

    ResponElimina
  17. Jo he fet els "pastissets" de Tortosa, amb una recepta molt senzilla i la veritat que per pendre amb el café queden deliciosos... bé en diuen de Tortosa, però també en n'hi ha a Tarragona,Barcelona, Badalona...
    Que vaigui de gust Dolça¡ Josepb -menja de bacallà-

    ResponElimina
  18. olé!!! Tinc en el rebost cabell d'àngel que vaig fer fa temps! Endevina com el faré servir! Gràcies!!!
    Una abraçada

    ResponElimina
  19. Em sembla que faran cua a la porta de casa teva per fer el café amb aquest detallassos!
    Quines crestes més bones!

    ResponElimina
  20. Hola dolça,

    Unes cretes boníssimes. No les he fet mai així i ja tinc ganes de provar-les.
    Gràcies pels teus comentaris al meu blog. Jo us vaig descobrint mica a mica i m' emporto veritables sorpreses.Hi ha cada artista a la cuina...
    Ja m' aniré passejant pel teu blog,interesantíssim, i hi posaré un enllaç en el meu blog.
    ptns.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Si sou per aquí i em voleu dir alguna cosa, l'acceptaré de bon grat i sempre serà tinguda en compte.

Entrades més llegides