HEMC 30: Foie amb poma, tot caramel·litzat

Per aquest HEMC recupero una recepta que ens agrada molt i que malgrat ser de poma no es menja com a dolç, encara que dolceta de gust sí que ho és el foei amb poma, tot caramelitzat.
hemc 30 - manzana

Comentaris

  1. Quina delicia!!

    Foei amb poma, quina aportació tant original!!

    Petonets maca.

    ResponElimina
  2. Hola! A mi la combinació del foie amb la poma m'encanta! De fet el foie amb el que sigui és la meva perdició...
    Bon cap de setmana!
    pt!

    ResponElimina
  3. Hola Dolça.


    Este plato que es sencillito pero que da un toque de "profesionalidad", ha de quedar muy rico, sí.

    La mezcla de esos dos sabores (alguna vez hicimos paté con hígado de pollo y manzana), resulta estupenda.

    Un abrazo y buen provecho.

    ResponElimina
  4. He llegit lo de la intolerancia de la teva mare, el dono l'adreça d'un bloc de la Nieves i que també no tolera ni els ous ni la llet.
    http://nievesdq-dulceysalado.blogspot.com/.
    Hi posa receptes normals i d'altres adaptades.

    ResponElimina
  5. Molt bona idea aportar aquesta recepta el HEMC la veritat que ha d'estar boníssima. Petons

    ResponElimina
  6. Ja t'ho vaig dir que m'agrada molt el foei. Amb poma encara no l'he tastat. Ho deixaré per un dia especial. Aquesta ha de ser molt bona aposta. Salut!!!!

    ResponElimina
  7. Hola Dolça
    Una maravilla de manzana caramelizada.
    Feliz finde semana x

    ResponElimina
  8. Tan senzill i tan bò, m'encanta com sempre, la presentaciò.
    Petons.

    ResponElimina
  9. Hola! Gracias por visitar mi blog... esta receta es desde luego deliciosa! nada más abrir tu blog, me encuentro con que uno de mis supuestos inventos, pendientes de publicar, lo tienes tú nada más abrir el blog jajajajaja Si es que está todo inventado! (me refiero a ese coulant bicolor). Un beso :)

    ResponElimina
  10. Hola Dolça, aunque el foie no me gusta mucho este plato tiene que estar fabuloso, se ve delicioso y delicado.
    Saludos

    ResponElimina
  11. A tots i tot@s, és un aperitiu molt fàcil de fer, i com diu la parella vermella d'èxit segur!!! encara que al Juan no li agradi massa el foei.

    Dolorss, gràcies, ja m'hi passejaré a veure si trobo alguna cosa que ens vagi bé!

    SandeeA, me sabe mal haberte pisado el invento del coulant bicolor (es el postre estrella en mi casa, siempre tengo provisiones en el congelador) Cuelgalo y comparamos, jejje

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  12. Que bueno Dolça! El foie me pierde. No he probado esta receta asi que me la guardo par una oacasion especial!

    ResponElimina
  13. Que combinacion mas buena,yo lo he probado con mermelada de manzana y esta delicioso.
    Besos.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Si sou per aquí i em voleu dir alguna cosa, l'acceptaré de bon grat i sempre serà tinguda en compte.

Entrades més llegides