magdalenes, amb gust de donut? (9)

Aquests dies Salou celebra la seva Festa Major d'hivern i el seu acte estrella és l'anomenat COSO BLANCO. En una zona de Salou poble es fa una desfilada de carrosses mentre es llencen, diuen que fins a 25.000 quilos, de confetti. És una festada de llum, colors, música i ... confetti.


Ahir a la tarda hi vam anar, i en tornar a casa pelats de fred ens va venir molt de gust un cacaolat, ben calentó, amb una  (o més d'una) d'aquestes magdalenes.
Fa temps en vaig veure la recepta en algun   blog  i fa pocs dies la va recuperar OLLES I SOMRIURES .
Les magdalenes tenen un gust especial, però jo no els trobo el gust a donut, més aviat trobo que tenen un gustet de bunyol de Quaresma... De qualsevol manera són boníssimes.


Vaig fer la recepta exacta que trobareu aquí, només hi vaig posar una mica més de llevadura (1/2 sobret) : 
 
Necessitem:
  • 2 ous
  • 1 iogurt natural
  • 2 mesures de iogurt de sucre
  • 3 mesures de farina
  • 1/2 mesura d'oli d'oliva
  • 1 cullerada de postres de llevat en pols
  • 2 cullerades d'essència de vainilla (segons gustos)
  • sucre i canyella en pols per decorar
  • mantega
Es barregen tots els ingredients en un bol menys la sucre i la canyella per decorar i la mantega.

Posarem aquesta barreja en motllos de muffins, als quals haurem posat una mica de mantega. Al forn precalentat a 180º uns 20 minuts o fins que estiguin daurats, potser abans.

Mentre els muffins estan al forn, fondrem la mantega al microones i la deixarem refredar. En un petit bol barrejarem la sucre i la canyella.

Traurem els muffins del forn i els deixarem refredar una mica. Quan no estiguin del tot freds, passarem la part de dalt per la mantega i desprès per la sucre-canyella. Deixarem reposar i ja estan llestos.
 

Comentaris

  1. Con este frío a mi también me apetecen unos muffins.
    Saludos

    ResponElimina
  2. O vet aquí els meus muffins. Jo la veritat. Sabor a donut real no en tenen, s'assemblen. Ja que el donut no es per res, però és fregit. Llavors aquell regust a fritanga no el té. Suposo que li diuen sabor a donut perquè té sabor a vainilla. Trobo que t'han quedat molt bé. I si et van agradar, això és el que val. Ja fa uns anys que no vaig al COSO BLANC. Però quna hi anava m'ho passava molt bé. Salut!!!!

    ResponElimina
  3. Estupendos. Tienen una pinta fantástica.

    Saludos, Batxi.

    ResponElimina
  4. Sol, y sin frio tambien, estan buenisimos.

    Olles, ganxeta, jo ara feia temps que no hi anava, pero ahir vam anar de pares acompanyants mentre la jovenalla es submergia en aquell munt de confetti, imagina com va quedar el cotxe i la casa qquan vam arribar tots. Ara ens ho vam passar be!
    Ja veig que la llegenda con sabor a donut, es una mica aixo, una llegenda,jejej.
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  5. Ei dolça, nosaltres els vam fer divendres i a bunyol tampoc és que facin gust... nosaltres li trobem l'especial i deliciós gust de canyella, i el cruixent del sucre, el bany de mantega! en fi, ens van agradar molt!

    ResponElimina
  6. Parella vermella, potser em recorden als bunyols per l'arrebossat de sucreta i canyella... no ho se, pero a donut segur que no!

    batxi, han subido de una manera casi exagerada y el resultado salta a la vista!

    ResponElimina
  7. Sensacional, en una tarda o nit freda, pendre un cacaolat o un bon cafetó amb llet amb una d'aquestes meravelles que heu fet. Felicitats!!

    ResponElimina
  8. Dolça, Bona Festa Major!
    Aquests muffins estan tinguent un èxit espectacular!! I veig que el teu gust d'assemblar-se més al de bunyol coincideix amb molts altres. Serà qüestió de provar-los, no?

    ResponElimina
  9. vaig veure que parlaven de la festa per TV3, quina canya!

    Molt bona pinta els muffins!

    ResponElimina
  10. He vist les imatges de la festa per tv3 i m'ha semblat espectacular, amb tant confeti caient... ha de ser molt bonic.
    Ja tinc ganes de fer aquests mufins, els he vist a tants blogs que m'han deixat ben ecuriosida... quasi tothom diu que fan més gust de bunyol que de donut, hi hauré de provar per confirmar-ho ;)

    ResponElimina
  11. T'han quedat uns muffins... boníssims!!!!
    quina pinta!!!
    pt!

    ResponElimina
  12. Jo crec que no cal discutir tant si s'assemblen als donuts o als bunyols! Amb la pinta que tenen, que s'assemblin a qui vulguin, perquè duraran tan poc a la plata, que només ens quedarà el record d'haver menjat una cosa fantàstica!
    Ah, i les ganes de tornar a repetir!

    ResponElimina
  13. No se si sabran a donut,pero solo con verlos me los comeria todos,que bonitos te han quedado.
    Un beso.

    ResponElimina
  14. Dolça, doncs haureu de canviar elnom pq ningú li troba gust de donut, no??? jajaja!!! El nom tant fa, lo important és que estiguessin bons i aquests fan molt bona pinta!!!
    Petunets,
    Eva.

    ResponElimina
  15. Que macos et van sortir... a mi, la boleta aquesta no em va quedar així, eren més com la típica magdalena.. snif..

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Si sou per aquí i em voleu dir alguna cosa, l'acceptaré de bon grat i sempre serà tinguda en compte.

Entrades més llegides