BOMBONS AMETLLATS

És una recepta treta d'un llibre de cuina que van donar durant un temps amb la revista Hola , HOLA - el chocolate .

No m'han sortit tan espectaculars com el de la foto del llibre però són boníssims, i a més són de xocolata!!!!!

Necessitem:

  • -200g de xocolata negra
  • -125g de mantega, en pomada
  • -125g de sucre
  • -100g de farina d'ametlla
  • -50g de farina
  • -4ous
  • -125g d'ametlles a làmines
  • -una taronja
  • -sucre glass

Agafar uns motlles de silicona untar-los amb mantega i posar-hi a les parets i al fons ametlles a làmines.

Fondre la xocolata al bany Maria o al microones.

En un bol ratllar la pell de la taronja (sense gens de part blanca), afegir-hi la farina d'ametlla, les ametlles a làmines que han sobrat i la farina.

En un altre recipient posar la mantega i el sucre i remenar-ho bé, amb el batedor de varetes. Posar-hi la barreja de les farines i remenar-ho amb molta cura. Anar afegint els rovells d'ou d'un a un, sense deixar de batre. Al final afegir-hi la xocolata fosa.

Muntar les clares a punt de neu fort i barrejar-les amb la massa que tenim amb moviments molt suaus, de dalt a baix, perquè no baixi la barreja.

Ho posarem en els motlles que tenim preparats amb les làmines d'ametlla.

El forn preescalfat a 180º, la cocció dura uns 40 minuts.

Abans de desemmotllar deixem que es refredin una mica i després hi tirem sucre glass per sobre.

Són un acompanyament excel·lent a l'hora del cafè.

Comentaris

  1. Que bo!!!!!!!. Aquests bombons tenen la combinació de xocolata i taronja que m'encanta. No sé com deuen ser els de la foto, però els teus tenen molt bona presència i segur que encara millor gust.

    Fins aviat

    ResponElimina
  2. Això més que bombons són somnis fets realitats. Només de pensar la combinació d'ingredients ja regalimo. Tens raó, xocolata-taronja un tàndem perfecte. I a més ametlla, boníssim. Més que acompanyament del cafè han de ser pecat per si soles. Amb personalitat pròpia.

    ResponElimina
  3. Se ven terriblemente tentadores! Si sigo probando cada receta que veo y leo no voy a pasar por la puerta jaja
    Besos

    ResponElimina
  4. Qué buenos y qué rica la combinación de la naranja y el chocolate.
    Un beso

    ResponElimina
  5. ¡Hola! Primero que nada, gracias por visitar mi blog. Los macarons, se hacen con un almíbar muy denso, claras de huevo y almendra muy fina molida, casi harina.
    Y los Mallows, son con una base de galleta, nube y todo bañado en chocolate.
    Ja, ja...
    Un besito

    ResponElimina
  6. que ricos yo tb tengo el de hola el libro de chocolate los mirare a ver que llevan..un beso

    ResponElimina
  7. Mónica, en el libro del chocolate del HOLA hay un montón de recetas, pero esta es sencillita de hacer y salen muy ricos!
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Si sou per aquí i em voleu dir alguna cosa, l'acceptaré de bon grat i sempre serà tinguda en compte.

Entrades més llegides