MELMELADA DE PRÉSSEC

Ara comença a fer fresqueta i és el temps de fer melmelades. Aquest cap de setmana, com que el temps no ha acompanyat gaire per fer activitats fora de casa, les hem fetes dins.


Necessitem:
  • -Per cada kg de préssec, tallat i sense pinyol
  • -750g de sucre

En una cassola de parets altes posem els préssecs tallats petitets i a foc lent anem remenant, junt amb el sucre fins que vegem que agafa la consistència de melmelada. S'ha d'anar vigilant i remenant continuament perquè no s'enganxi.
Després es posa en pots de vidre i s'esterilitzen.

Comentaris

  1. Quins records. A casa meva sempre s'havia fet conserva, i fins i tot es repartia entre veïns, una feia això, l'altra feia l'altre. Ara costa molts de fer aquestes coses. Temps i paciència. Que és lo que no tenim. Anem a lo més pràctic sense pensar que lo casolà és lo més bo. Salut!!!!

    ResponElimina
  2. Hola,
    Gràcies pel comentari en el bloc. Aquest coc de Baileys fa una pinta boníssima - si no et fa res algun dia hi faré un enllaç des del meu bloc.
    Ah, i bon començament de curs (em sembla que estem tots en el mateix vaixell de l'ensenyament...).

    ResponElimina
  3. Buena compañia para unas crujientes tostadas.
    Besos

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Si sou per aquí i em voleu dir alguna cosa, l'acceptaré de bon grat i sempre serà tinguda en compte.

Entrades més llegides