28.8.08

Croissants farcits

Com que em va sobrar salsa de xampinyons i volia aprofitar-la vam fer uns croissants farcits per sopar. Els vam acompanyar per unes fulles d'enciam.
Necessitem:
- Croissants
- Salsa de xampinyons 
- Pernil salat ibèric tallat ben prim
- Rovells d'ou escaldats.
Obrirem els croissants pel mig i posarem una capa de salsa de xampinyons (calenta). Al damunt hi posarem un parell de tallets de pernil salat.
Agafarem una cassola i hi posarem a bullir dos dits d'aigua amb una mica de sal. Quan bulli hi tirarem tants rovells d'ou com croissants tenim per farcir, els deixem un minut i els traiem per posar-los damunt el croissant.
Ens els hem menjat tebis.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Si sou per aquí i em voleu dir alguna cosa, l'acceptaré de bon grat i sempre serà tinguda en compte.