LLOMILLO AMB CEBA I TOMÀQUET.

Acabo d'arribar de la piscina, amb la meva filla i tres amiguetes que s'han apuntat a última hora. Jo tenia preparat dinar per a dos, però sempre tinc pots de sofregit al congelador i m'han solucionat el segon plat. El primer ha estat la típica amanida d'enciam, pastanaga, ràvens, tomàquet, blat de moro, olives i tonyina.
És tan fàcil de fer que gairebé fa vergonya d'explicar.
Necessitem:

  • Sofregit de tomàquet i ceba
  • 2 talls de cinta de llom per cap
  • Oli, sal.
  • All i julivert
Si no tenim sofregit fet, fer-ne amb ceba i tomàquet.

Agafar els talls de llomillo i marcar-los a la paella ben calenta , treure'ls i reservar-los.
Posar el sofregit a la paella i quan estigui ben calent posar-hi els talls de llomillo i deixar que facin xup-xup un parell de minuts. Un moment abans de treure-ho del foc posar-hi una miqueta d'all i julivert.

Han sucat pa i han deixat el plat netíssim, no sé si perquè ho han trobat "de muerte" o perquè tantes hores de piscina els havien obert la gana.

Comentaris

  1. Que bona Dolça!!
    Buscava una recepta ràpida per fer amb llomillo, y aquí està!!
    Gràcies maca.

    Petons.

    ResponElimina
  2. Me n'algro que t'agradi, ara pensa que és per sucar-hi pà i deixar el plat ben net!
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  3. Es que els sofragits ens salvam en qualsevol moment!!!! Es una bona pensada tenir-ne de fets!Molt be Glòria, dona previsora val per dos!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Si sou per aquí i em voleu dir alguna cosa, l'acceptaré de bon grat i sempre serà tinguda en compte.

Entrades més llegides